This Woven Kingdom - Tahereh Mafi, Electric Monkey, 2022

11,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
This Woven Kingdom - Tahereh Mafi, Electric Monkey, 2022
Čítaná
This Woven Kingdom - Tahereh Mafi, Electric Monkey, 2022

This Woven Kingdom
Čítaná

Clashing empires, forbidden romance, and a long-forgotten queen destined to save her people—bestselling author Tahereh Mafi’s first in an epic, romantic trilogy inspired by... Čítať viac

1. diel série
This Woven Kingdom
Vydavateľstvo
Electric Monkey, 2022
512 strán
7 hodín čítania

Clashing empires, forbidden romance, and a long-forgotten queen destined to save her people—bestselling author Tahereh Mafi’s first in an epic, romantic trilogy inspired by Persian mythology... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Angličtina

11,95 €

Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Nočná služba - Robin Cook, Ikar, 2024
This Woven Kingdom - Tahereh Mafi, Electric Monkey, 2022
11,95 €

Viac o knihe

Clashing empires, forbidden romance, and a long-forgotten queen destined to save her people—bestselling author Tahereh Mafi’s first in an epic, romantic trilogy inspired by Persian mythology.

To all the world, Alizeh is a disposable servant, not the long-lost heir to an ancient Jinn kingdom forced to hide in plain sight.
The crown prince, Kamran, has heard the prophecies foretelling the death of his king. But he could never have imagined that the servant girl with the strange eyes, the girl he can’t put out of his mind, would one day soon uproot his kingdom—and the world.

Perfect for fans of Leigh Bardugo, Tomi Adeyemi, and Sabaa Tahir, this is the explosive first book in a new fantasy trilogy from the New York Times bestselling and National Book Award-nominated author Tahereh Mafi.
Čítať viac
Počet strán
512
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
141×333 mm
Hmotnosť
515 g
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1413123
Štýl
romantický
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty
1. diel série
This Woven Kingdom
Vydavateľstvo
Electric Monkey
Pre koho
young adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

7 hodnotení

4
3
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

pred tromi dňami
Ale boha, taký koniec a nemám ďalšiu knihu. Toto bolo dobrodružné, magické, tajomné, plné intríg, pútavé, štipku romantické a s takým záverečným cliffhangerom, že by som najradšej hneď zobrala do rúk ďalšiu časť. Ja viem, mnohí budú tvrdiť, že je to pomalé, nič sa tam poriadne nedeje, že sú hrdinovia fádni a že by to chcelo viac toho aj onoho. Ale ja vám poviem, že ja som si to zamilovala. Tento mesiac už druhá kniha s džinmi, s úplne odlišnými svetmi, dvoma zaujímavými nápadmi a obe sa mi hrozne páčia. Tahereh vytvorila úžasný svet, skvelú silnú hrdinku, schovanú za pokornú, starostlivú a milú slúžku, podala nám zaujímavého hlavného hrdinu a teda nie len jedného, ukázala starostlivo vytvorené kráľovské intrigy a to čo nám podala nakoniec, nuž milujem poriadne záverečné motanice.

Zbožňujem čítať knižky inšpirované mytologiou a rôznymi folklórmi. Dlho som sa držala len gréckej a rímskej, následne som začala holdovať severskej a slovanskej. Minulý rok som dokonca došla na chuť aj v ázijskej. Tento rok to vyzerá na perzskú a arabskú. Perfektné, perfetné, perfetkné. Pri čítaní sa cítite ako v rozprávke, pre mňa to malo nadych Popolušky v Perzii. Hltala som stranu za stranou. Potom sa zrazu v 21. kapitole stala dosť zásadná vec,kde sa už príbeh zmenil z rozprávky na solídne YA fantasy. Schyľovalo sa k tomu už od začiatku a bolo to úplne skvele - normálne som nerozumela, kde sa to v nej vzalo . Nevraviac potom o scéne v kutici, kde mi bolo hneď jasné, že autorka tieto scény bude písať fantasticky.

Proste a jednoducho - kupujte, čítajte, žerte to, milujte a užívajte si každú jednu stranu a každé ďalšie odhalenie a poďte so mnou netrpezlivo čakať na preklad ďalšej časti. Lebo ja chcem viac Kamrana a možno aj toho druhého.
Čítať viac
3
Prekliate artefakty - J.W. Ocker, 2024
Práve čítam
Prekliate artefakty

Zdieľam recenzie na knihy s inými…viac na mojej stránke kniznezazitky.sk

Tamara Lenghartová
Overený zákazník
20.4.2024
Kniha mala odzačiatku plynulý dej. Kapitoly sú vyrozprávané z pohľadu Alizeh alebo Kamrana.
Odporúčam.

Princ Kamran zbadá slúžku, o ktorej si myslí, že je špiónka. No keď zistí kto to naozaj je, starý otec - kráľ ríše dá príkaz zabiť ju. No podcenili ju a Kamran ju má ešte stále v hlave. Keď sa stretnú, tak zistia, že sa priťahujú. No môžu byť naozaj spolu? Iblís má, bohužiaľ, iné plány.
Čítať viac

„Je to naivné no...niekedy je nádej jedinou alternatívou lebo realita je priťažká.“