Jedine môj
E-kniha

Kde nájsť silu žiť a pohnúť sa vpred, keď sa vám rozpadne celý svet?Odo dňa, ako nabral môj život strmý smer až na dno pekla, som na to ešte neprišla. Ibaže na hľadanie odpovedí... Čítať viac

4,7 72 hodnotení
3. diel série
Môj
Vydavateľstvo
Venupress
329 strán
5-6 hodín čítania

Kde nájsť silu žiť a pohnúť sa vpred, keď sa vám rozpadne celý svet?Odo dňa, ako nabral môj život strmý smer až na dno pekla, som na to ešte neprišla. Ibaže na hľadanie odpovedí vtedy nebol čas. S novou životnou situáciou som sa... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

10,89 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Jedine môj - Barbora Astor, Venupress
E-kniha
10,89 €

Viac o e-knihe

Kde nájsť silu žiť a pohnúť sa vpred, keď sa vám rozpadne celý svet?Odo dňa, ako nabral môj život strmý smer až na dno pekla, som na to ešte neprišla. Ibaže na hľadanie odpovedí vtedy nebol čas. S novou životnou situáciou som sa musela vysporiadať čo najskôr, a to kvôli jedinému stvoreniu, svojej neteri Maddie. Sú to viac než dva roky. Útechu nachádzam aspoň v tanci, ktorý zbožňujem rovnako ako to malé svetlovlasé dievčatko.A potom je tu ešte on. Logan Tomney. Môj idol z najslávnejšej chlapčenskej skupiny súčasnosti, s ktorým máme toho spoločného toľko, až ma to občas desí. Je živým príkladom, že aj keď osud skúša naše hranice, dá sa to zvládnuť. On je druhým dôvodom, prečo po každom údere od života dokážem vstať.Tanečná spolupráca, ktorá prepojí naše životy, zmení postupne všetko. Do pohybu sa tak dajú veci nevyhnutné k uzdraveniu našich zranených duší. Nemôžeme poprieť, že od prvého stretnutia medzi nami vládne neskrývaná príťažlivosť. Ja však nie som dievča, ktoré by malo čas na vzťahy a nemienim s nimi začínať, hoci Logan sa do môjho života zamotáva akosi príliš… jednoducho.
Nájdem odvahu odomknúť svoju bolestnú trinástu komnatu, aby som mu bola schopná pomôcť, keď mu do života nečakane zasiahne tragédia?
Tretie voľné pokračovanie obľúbenej série Môj zo sveta šoubiznisu od autorky Barbory Astor prináša novú nálož emócií a zdanlivo nerozmotateľných osudov, ktoré vyrieši jedine vzájomná dôvera a úprimné city.
Čítať viac
Počet strán
329
Naše katalógové číslo
2233869
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
3. diel série
Môj
Vydavateľstvo
Venupress
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

72 hodnotení

52
18
2
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

4

Som študentká gymnázia, ktorá svoj voľný čas okrem hudby a štúdia trávi hlavne čítaním kníh, najmä tých slovenských, aby som podporila aj tú našu tvorbu, ktorá je skutočne kvalitná

Lucia Hasáková
Overený zákazník
12.3.2024
Autorkin štýl? Milujem
Zápletka príbehu? Dvakrát milujem
Postavy? Nespočetne milujem.
Áno, áno, možno si hovoríte, že preháňam, no napriek všetkému nie je môj názor ničím ovplyvnený.
K tejto knihe proste ťažko nachádzam slová i nejaké veci, ktoré mi prekážali, no predsa sa nejaké našli.
Ako som už spomínala, knihu som čítala v predvydavateľskej verzii (existuje vôbec takéto slovo?), viem o kom je, lenže teraz, keď je v nej zamenené meno, tak sa tu vyskytuje problém. Niektoré pasáže bez pozadia k tejto slávnej osobe nedávajú kontext. Áno, ja ich síce chápem, no nemyslím si, že divák, ktorý nepozná pozadie pochopí, ale skôr sa bude začudovane pozerať a premýšľať, či náhodou omylom niečo nepreskočil, pretože mu úsek nebude dávať zmysel.
Druhá vec, naše dve hlavné postavy. Bože, jak ja by som im najradšej vlepila občas virtuálnu facku. Ona ho chce, on chce ju. Ona sa stráni, on ju chce. Ona ho chce, on sa stráni. Oba sa chcú, oba sa stránia. Autorka mi v týchto pasážach dala pekne zamakať s nervami, o tom niet pochyb.
Milujem ako prepája jednotlivé postavy z predošlých kníh. Objavenie Jess a Haydena mi vytrhlo dych (nie, až tak ako pri prvom čítaní, ale predsa áno).
Nechcem sa moc rozpisovať, keďže Instagram má obmedzené množstvo slov na napísanie, tak prejdem na zhrnutie.
Ako som spomenula, jediným problémom je za man chýbajúci kontext, inak som v knihe nič nenašla. Opisy neboli dlhé a ani moc krátke, proste tak akurát. Scény neprístupné pre mládež, priznávam, nespustila som z nich oči.
Táto kniha má pre nedočkavého a náročného čitateľa všetko.
Chcete si poplakať? zasmiať sa? milovať? byť naštvaný?
Tak okamžite nabehnite so obchodu a, preboha, si ju kúpte.
Čítať viac
Dominika Dupkalová
Overený zákazník
3.3.2024
Jedine môj
Tu sa stretávame s tanečnicou Ellie a slávnym spevákom Loganom (idolom Ellie) - ani jeden z nich, to v živote nemal ľahké, ale čo sa týka Logana, niekedy by som ho fakt prefackala ...

Táto časť, bola omnoho viac, z pohľadu Ellie a menej sme sa stretávali so slávnym Loganom, takže som ju veľmi obdivovala za to, že mala nervy zo železa, keď sa niekedy Logan neozýval a hlavne, mala úžasnú neter a kamarátky, ktoré pri nej stáli v každej situácií!

A čo sa týka konca, tak som ešte hodnú chvíľu rozmýšľala, či je to naozaj koniec, alebo nájdem na ďalších stranách pokračovanie - avšak, bol to koniec, čo mi bolo veľmi ľúto.

Úprimne musím povedať, že tento príbeh, bol za mňa viac smutný a boli tam ťažšie životné situácie...
Čítať viac
6

Som mlada baba ktora miluje čitat ???? Je to ako by som sa ocitla v inom svete

Adelka Izáková
Overený zákazník
29.2.2024
Strata blízkeho človeka prichádza nečakane a zastihne nás nepripravených. Zo smútkom a stratou sa každý vyrovnavame inak. Vo svojej duši odrazu pocítime obrovskú prázdnotu , ktorá sa nedá nejako zaplniť. Je jedno či sme obyčajný človek alebo slávny spevák. Týmto ťažkým pocitom , ktoré zo sebou strata blízkeho prináša sa proste nedá vyhnúť . Môžeme sa s tým postupom času zmierniť a naučiť žiť. Nie je to ľahký proces no môže našu zranenú dušu vyliečiť iná duša, ktorá je poznačená niečim podobným. Aj o tomto rozpráva pribeh Jedine môj, ktorý vám priblíži život ďalšieho Slávneho speváka najznámejšej chlapčenskej kapely.


Jedného dňa Ellie život nabral strmý pád, ktorý ju zmenil. Na hľadanie odpovede prečo sa jej to stalo nebol čas pretože sa musela vysporiadať s novou životnou situaciou čo najskôr a to pre svoju malú neter Maddie. Už uplinul nejaký čas a ona útechu nachádza v tanci, ktorý miluje. A potom je tu ešte on Logan Tomney s ktorým majú toho toľko spoločného. Je živým príkladom toho,že aj keď osud skúša naše hranice dasa to zvládnuť. On je druhým dôvodom prečo po každom údere životom dokážem vstať. Ich životy spojí dokopy tanečná spolupráca , ktorá všetko zmení. Do pohybu sa dajú vecí nevyhnutne k uzdraveniu k ich zranenym dušiam . Od prvého stretnutia medzi nimi vládne príťažlivosť. Bude to však stačiť na to aby vzniklo medzí nimi niečo hlbšie? Dokážu otvoriť pred sebou trináste komnaty l? A ustáť prekážky, ktoré im vojdú do cesty?

Elie obyčajné dievča , ktoré zažilo v dosť mladom veku traumu s , ktorou sa ešte nevyrovnala. Unik z reality je pre ňu tanec cez , ktorý dáva von svoje pocity a emócie. Je úžasná silná ženská hrdinka , ktorá sa nevzdáva . Hudba pre ňu tiež istý druh lieku. Od istej udalosti zanevrela na vzťahy. Bola pracovitá a sebestačná. Nerada primala od nikoho pomôcť. Svoj voľný čas venovala svojej neterke Maddie. Rozkošné dievčatko. Mala skvelých priateľov, ktorý prinej stali a snažili sa aby sa vrátila k záľube na ktorú zanevrela. Obľúbila som si ju a pri jej ťažkej minulosti mi vyhrkli slzy.

Logan bol slávny spevák, ktorý nemal typické maniere, ktoré mávajú slávny .Miloval spev a hudbu . Vždy prehodil pár milých slov zo svojimi fanúšikmi. Bol skvelý otec a pre svoju rodinu tu bol vždy v hoci akú hodinu aj keď bol na druhej strane zemegule. Ukázal mi že je len človek, ktorý má pocity a emócie. Premohla ho určitá udalosť v rodine , kedy ukazal , že vie byť aj zraniteľný. Prišlo mi ho nesmierne ľúto a zároveň ma hneval , keď sa uzavrel do seba a nenechal si pomôcť. Logan si ma ziskal ako zatiaľ každý jeden z chalanov.


Autorka čoraz viac postavám dáva reálnejšie a ľudskejšie charaktery .


Logan a Elie svoje sympatie a príťažlivosť jeden k druhému márne skrývali. Chémiu z nich bolo cítiť na kilometre . Bolí dve duše, ktoré sa mali navzájom vyliečiť. Len škoda, že spolu málo komunikovali . Nechybali ani horúce scény.


S Ryana sa vyklul poriadny hajzlik . Hoci som ho zo začiatku vnimala ako pracovyteho a starostliveho otecka. Ukázal svoju pravú tvár.
Objavili sa tu aj chalani s predošlych časti a zo záujmom som sledovala ako pokračuju ich životy.


Autorka sa každým dieľom zlepšuje a príbeh z hudobného prostredia je čoraz viac prepracovanejši.


"Dokonalá láska neexistuje .
Tá skutočná láska je súčet
Mnohých nedokonalosti "


Jedine môj som si užila všetkymi desiatimi.Vrelo odporúčam.
Čítať viac
Knihomoľka z mesta
Overený zákazník
11.2.2024
S ktorým svojím idolom by ste sa chceli stretnúť?
Bol by to nejaký spevák?

S jedným z našej "starej" známej chlapčenskej skupiny sa podarilo stretnúť Ellie.
Ako tanečníčka spolu so skupinou nacvičovala choreografiu pre Logana.
Hneď na začiatku medzi nimi preskočila iskra a aj keď Ellie bola opatrná a vzťahu sa bránila, srdcu rozkázať nedokázala.

Tretí diel série Môj má z môjho pohľadu o niečo viac prepracované postavy.

Ellie, je veľmi citlivá a životom skúšaná. Prišla o svoju sestru, po ktorej zostal malá Maddie, ktorú pomáhala Ryanovi vychovávať.
Po svojom boku má dve skvelé kamarátky Suzie a Yoshi, ale to, čo jej najviac pomáha je tanec.

Logan vôbec nepôsobí namyslene a nemá žiadne hviezdne maniere. Práve naopak, je milý a priateľský a má pekný vzťah so svojou rodinou.
Je aj veľmi pozorný, ale trošku ma hneval tým, ako sa dokázal odmlčať a zachovať. Dokonalý nebol, ale v konečnom dôsledku...to nie je nikto z nás.

Úprimne som Ellie a Loganovi fandila a hnevalo ma, že spolu tak málo komunikovali. Mali toho veľa spoločného, ale občas mi prišli na míle vzdialení a bolo mi z toho smutno.

Tento tretí diel by kľudne zniesol aj viac strán.
No aj napriek tomu hodnotím knihu pozitívne a som rada, že autorka si stále drží rovnaký štýl písania, vďaka ktorému ma opäť rýchlo vtiahla do deja a knihu som len tak nepustila z ruky.
Teším sa, že svoj priestor dostali aj postavy z predchádzajúcich dielov.

Verím, že Barborka má pre nás pripravené minimálne ďalšie dva príbehy.

Na záver dodám, že aj keď ide o voľné pokračovanie série, odporúčam prečítať si aj prvé diely. Nebudete ľutovať.
Čítať viac
8.2.2024
Jedine môj je stejně jako první dva díly série překvapující, citlivě napsaný příběh, který v sobě ukrývá o dost víc, než se na první pohled může zdát.

Ellie je opravdu silná hlavní hrdinka, ostatně stejně jako obě hrdinky předešlých příběhů, i když každá svým vlastním způsobem. Musím přiznat, že jsem si Ellie ze všech tří oblíbila asi nejvíc. Nebo si minimálně s Becky šlapou na paty.

No a pak je tady Logan... Velkou část příběhu milý a ohleduplný... No a pak jsem měla chuť ho hned v několika momentech trefit něčím po hlavě, aby se vzpamatoval. Ale zase na druhou stranu, tyto "chyby" mu přidaly na lidskosti a uvěřitelnosti. Protože prostě nebyl dokonalý, tak jako není většina z nás. A Ellie má díky tomu u mě o to víc sympatií za to, jak se k tomu všemu postavila. Já sama nevím, jestli bych to dokázala.

A teď něco málo ke konci. Když jsem si přečetla slovo konec za epilogem, zůstala jsem zírat na tu stránku a přemýšlela, co jsem to právě přečetla. Pak jsem si potřebovala dopřát odstup a popřemýšlet nad tím v klidu (teda hned potom co jsem napsala @barbora.astor.author soukromou zprávu s autentickými pocity).

Konec byl pro mě překvapivý a nečekaně jiný než v předchozích dvou knihách, ale i tak měl svoje kouzlo. I když za nějakou bonusovou kapitolu bych se určitě nezlobila.
Čítať viac
23.1.2024
Posledný diel trilógie je o ďalšom členovi skupiny - Logan Tomney. Citlivý chlapec, ktorý miluje svoju prácu a prešiel si ťažkým obdobím. Rovnako je na tom aj Ellie Willowsonová, ktorá si prešla niečím podobným. To ich spája, no ani jeden o tom nechce rozprávať a uzatvára sa pred ostatnými. Spojí ich však láska k umeniu - on je spevák a ona tanečnica. Nedokážu jeden na druhého prestať myslieť. Ellie má milovanú neterku a Logan má svojho syna Freddieho. No vášni, ktorá medzi nimi je, nedokážu dlho odolávať. Ellie si konečne začne užívať život a spomienky zatlačiť do úzadia. Dokonca s Loganom dokáže búrať svoje obavy a strach. No keď všetko ide, ako má, Logan prežije ďalší úder pod pás, kde spadne na samé dno. Nedokáže ku sebe pustiť nikoho, dokonca ani Ellie. Ako sa s tým popasujú? Čítať viac
1.1.2024
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Príbeh tanečnice Ellie a speváka Logana bol ako na horskej dráhe. Všetko smerovalo do výšin, láska na prvý pohľad, ale koniec ma zarazil. Ellie je šikovná, miluje nadovšetko tanec, ale zažila tragédiu, ktorá jej zmenila rodinný život. S Loganom sa zoznámi na hodine tanca, na ktorej sa pripravuje s tanečnou skupinou na choreografiu do TV, v ktorej je Logan frontmanom.
Oceňujem, že autorka do knihy vložila detské postavy. Logan má syna, ktorého matkou nevieme kto je, nespomína sa v knihe. Ellie má neter, Maddie, s ktorou pomáha vdovcovi Ryanovi. Čo sa v príbehu deje s Maddie je vykreslené do detailov, zatiaľ čo Loganov syn sa čarovne vytratí a ani sa nespomína v ďalších konverzáciach. Zaujímal ma napríklad názor Ellie, keď začala chodiť s Loganom, ako si predstavuje svoj vzťah s Fredym. Žiaľ, veľa otázok zostalo nezodpovedaných.

Nemôžem tvrdiť, že vzťah Ellie a Logana by sa mal brať ako ukážkový. To určite nebol. Logan bol kanec, ktorý sa zamiloval do svojej fanúšičky a fanúšička Ellie, samozrejme, nemohla odolať. Prekvapilo ma, že v tejto knihe nie je šoubiznis tak výrazný ako u predchádzajúcich dvoch častiach. Príbeh na mňa vďaka hlavnej hrdinke pôsobil normálne. Na konci sa mi nepáčilo, ako sa Ellie takmer 'prosila' o lásku, keď sa Logan odmlčal.

Autorkin štýl je pútavý od začiatku do konca. Barbora dokáže opisovať svet bohatých a slávnych ukážkovo a najmä živo. Presne tak som si vedela v tejto knihe predstaviť svet tanečníkov.
Vracajú sa aj postavy z predchádzajúcich dielov, preto séria pôsobí stále aktuálne. Teším sa na ďalšie príbehy, ak sú moje výpočty správne, ešte by nás mali čakať dva.
Čítať viac
13.12.2023
Hlavnou hrdinkou je rozhodne Ellie. Mala som dokonca pocit, že Logan je len vedľajšou postavou, pretože väčšina príbehu je písaná z jej pohľadu a veľa krát čitateľ nevidí do Loganovho konania, prečo konal tak ako konal... Prečo sa neozval? Prečo sa nasral?... Pre mňa silným motívom knihy bola dôležitosť komunikácie a to, že v tých najťažších chvíľach človek potrebuje svojich najbližších, teda tých ktorým dôveruje a nemusí to byť nutne len pokrvná rodina. Veď priatelia sú rodina, ktorú sme si zvolili my. A často nám aj viac rozumejú. Často robíme tú chybu, že ich od seba odháňame. Nie je nutné aby ste všetko hrdinsky zvládali sami. Vrátim sa však k tej komunikácii... Neviem si predstaviť, že by sme sa s manželom jeden druhému aj ešte v začiatkoch vzťahu neozvali aj týždeň... preto som mala veľa krát pocit, že Ellie s Loganom málo komunikujú... Popri tej trpezlivosti čo mala Ellie, som si ja pripadala ako stíhačka na druhú stranu chápem, že Logan je celebrita a keď sa niečo stane potrebuje sa odstrihnúť od sveta, pretože novinári, fanúšikovia a tak podobne. A s Ellie to bolo čerstvé a vlastne nevedeli na čom sú... Pokiaľ ide o vzťahy v príbehu, veľmi sa mi páčil vzťah medzi Ellie a jej neterkou. Čo však chcem rozhodne vyzdvihnúť je tanec. Tanec bol v tejto knihe všadeprítomný, keďže Ellie je tanečnica a teda sakra dobrá. Tanec jej pomáhal, keď jej bolo najhoršie alebo keď potrebovala vypnúť. Síce sa niekedy trýznila až moc. Každý potrebuje nejaký svoj únik od reality a tak ako pre Ellie je ním tanec, pre mňa sú nimi knihy. Ešteže keď čítam vo vlaku necestujem sama, ktovie kde by som vystúpila. Čítať viac
7
Chytiť Vianoce - Terri Blackstock, 2022
Práve čítam
Chytiť Vianoce

Citam 90% slovenskych autorov. Nie som bloger, ziaden profi-insta-book-lover, ani odborny recenzent. Mam nazor a pocity, ktore zverejnujem. Som citatel smrtelnik, takmer neznama osoba v kniznom svete.

Nikol Jaššová
Overený zákazník
11.12.2023
3,5*
Tretia kniha z prostredia "svetovych hviezd". Styl pisania mi sadol hned v prvej casti aj prostredie sa mi paci. Teraz autorka k spevu pripisala tanec, suhra, prijemna atmosfera. Pribeh nie je preplneny postavami ani omackami, ponuka priatelstvo, lasku, boj s vlastnymi demonmi, plynie pozvolna, vzdy daaka zapletka. Mne osobne Ell nesadla, sposobovala mi caste prevratenie oci. To je dovod mojho hodnotenia. Boli ale momenty ked som na to zabudla. Autorka napisala dej tak aby ta mohol vytocit, inak sympaticky Ray, aj Loganovi sa zadari, ale Ellie vedie. Moje prvenstvo patri stale prvej casti. Svet knih je uzasny priestor a ten autorka vyuzila a vytvorila myslienku na dalsi pribeh. Nevahaj siahnut po autorkinych pohodovkach, daju sa citat jednotlivo. Čítať viac

„Existuje teória, ktorá tvrdí, že ak raz niekto zistí, prečo a načo presne je vesmír, ten sa okamžite vyparí a nahradí ho niečo ešte oveľa bizardnejšie a nevysvetliteľnejšie. Existuje aj druhá teória, ktorá tvrdí, že sa to už stalo. “