Preskočiť na hlavný obsah

Experiment s láskou
E-kniha

Felicity „Fizzy“ Chenová neví, jak dál. Vybudovala si skvělou kariéru jako zbožňovaná autorka románů a na kontě má nespočet bestsellerů. Ale když je požádána, aby přednesla... Čítať viac

Vydavateľstvo
Jota, 2023
408 strán
6-7 hodín čítania

Felicity „Fizzy“ Chenová neví, jak dál. Vybudovala si skvělou kariéru jako zbožňovaná autorka románů a na kontě má nespočet bestsellerů. Ale když je požádána, aby přednesla projev k zahájení školního roku, najednou si uvědomí, Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Čeština

10,45 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?
Ďalšie e-knižné vydania
Láska na skúšku - Christina Lauren, Grada, 2024
PDF EPUB MOBI
Slovenčina, 2024
Ihneď na stiahnutie

15,72 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Frost Kay: Ohař a liška. Mystery Press, 2024

Viac o e-knihe

Dá se najít láska v reality show?

Felicity „Fizzy“ Chenová neví, jak dál. Vybudovala si skvělou kariéru jako zbožňovaná autorka románů a na kontě má nespočet bestsellerů. Ale když je požádána, aby přednesla projev k zahájení školního roku, najednou si uvědomí, že se sama neřídí tím, co káže.

Fizzy nikdy nebyla opravdu zamilovaná. Chtíč? To ano. Ale takový ten pocit, který vás pohltí, kdy se vám podlomí kolena a nemůžete myslet na nic a nikoho jiného? Kdepak. Kde nic, tu nic. Co se stane, když optimismus, který celou svou kariéru ve čtenářích povzbuzovala, dostane falešný nádech?

Connor Prince je dokumentarista a svobodný otec, který miluje svou práci z velké části proto, že mu umožňuje žít poblíž dceřina bydliště. Jeho šéf však prahne hlavně po zisku, a tak mu nařídí natočit televizní reality show. Connorova práce je v ohrožení a on je najednou bezradný. V zoufalé snaze najít romantickou hrdinku pro svou show narazí shodou okolností na podrážděnou Fizzy, která se jeví být dokonalým řešením jeho problému. Co kdyby ukázal celému světu, jak se královna všech romancí sama v přímém přenosu zamiluje až po uši? Fizzy mu to nehodlá usnadnit – bude muset souhlasit se všemi jejími požadavky. Jakmile na ně kývne, rozjede se natáčení Experimentu s láskou a Connora napadne, jestli i on se někdy dočká své spřízněné duše…

Experiment s láskou je přesně tím, na co všichni fanoušci Christiny Laurenové čekali od chvíle, kdy se Fizzy objevila na stránkách bestselleru Rovnice lásky. Ve chvíli, kdy se rozsvítí světla a všichni na ni upřou své pohledy, vyjde kupodivu najevo, že to profláknuté žili spolu šťastně až do smrti, na které už dávno přestala věřit, se možná ukrývá přímo za kamerou.
Čítať viac
Naše katalógové číslo
2166263
Originálny názov
The True Love Experiment
Počet strán
408
Rok vydania
2023
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Jota
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,2 / 5

12 hodnotení

5
4
3
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

24

Všetky moje recenzie nájdete na instagrame @luckylady.stories :)

Luckylady .stories
Overený zákazník
15.10.2024
Príjemné čítanie s nádychom romantiky a dobrými vibráciami a pohodovými postavami. Čitateľov romantických kníh určite poteší hlavná hrdinka Fizzy, ktorá je spisovateľka našich romantických kníh. Momentálne však nepíše, ale mieri rovno do televíznej zoznamky! A zo skúseností v reálnom svete vieme, že zoznamky nás veľmi bavia, a preto nie je prekvapením, že Fizzyina šou si našla vo svete televízie veľa priaznivcov a fanúšikov. Stala sa hviezdou. Na môj vkus však bola táto televízna show trošku nedomyslená, a myslím si, že v realite by nebola až takou senzáciou, na mňa pôsobila trochu nemastno neslano.
Fizzy prináša niekoľko nápadov a podmienok, kedy je vidno, že prehovára jej spisovateľská duša. Ak sa má zúčastniť takejto zoznamky, musí to byť trošku aj podľa nej. A preto Connorovi ako hlavnému producentovi dáva trošku zabrať. A tu začína ich vzťah, ktorý sa postupne vyvíja. Do koho sa Fizzy nakoniec zamiluje? A ako dopadne naša šou? To uvidíte až po prečítaní tejto knihy. Mňa záver až tak moc neuspokojil, pretože som trochu nepochopila celé vyhodnotenie zhody. Škoda, že postavy, ktoré sa vyskytovali v šou neboli viac zaujímavejšie. Autorka asi nechcela zaviesť milostný trojuholník, ale radšej vsadila na istotu a aby sme si my čitatelia obľúbili hlavnú mužskú postavu.
Connor sa mi ako postava veľmi páčil, autorka stvorila vskutku zaujímavého a oslnivého muža. Trochu som sa cítila niekedy zahanbene, keď Fizzy využívala svoje ženské zbrane a snažila sa zvádzať, pretože nie vždy to padlo na úrodnú pôdu a rozumieme prečo bolo to predovšetkým z tých rozumných dôvodov a rôznych právnických prekážok.
Fizzy na mňa moc vtipne síce nepôsobila, ale aj tak ma príbeh bavil. Veľa ju v knihe postavy vyzdvihovali, aká je úžasná a pod., ale na mňa tak veľmi dokonale nepôsobila. Niekedy som z nej mala pocit, že príliš tlačí na pílu.
Čítať viac
20

Nečítam, aby som zabila nudu, čítam, aby som žila

Tinuš :)
Overený zákazník
10.9.2024
Čo vy a toto duo spisovateliek?
Ja som tento príbeh čítala na istotu, že je to záruka smiechu a žhavej romantiky. No poviem vám, humor tam bol viac trápny, našťastie nie vždy a občas trochu silený, no tá pikantná časť stála za to.

Spočiatku som sa len s ťažkosťami prelúskavala dejom. Pánečku, knihu som viackrát odložila a potom sa k nej vracala. Ťahalo sa to, kým som sa neprehrýzla prvou polovicou. Potom to už išlo ako sa vraví z kopca. Zrazu to nabralo ten správny a fajnový eroticko-romantický nádych. Postavy sa zmenili - hlavne Fizzy, pretože zrazu pochopila, čo v živote chce.
Dej mal jednu z tých originálnejších liniek, takže o to to bolo lepšie.
Príbeh lásky odohrávajúci sa doslova medzi riadkami, lebo kým Connor bol producentom šouky Láska na skúšku, Fizzy bola jej hlavnou hrdinkou. Zaväzovali ich zmluvy, že obaja spolu nesmú mať nič, no vzájomným citom sa len ťažko človek ubráni. Kým Connor tichúčko trpel na druhej strane kamery a čakal, kedy si Fizz vyberie pána pravého, ona ho neustále hľadala pohľadom a túžila po ňom. Čo vám poviem, aj slepý by to medzi nimi videl. Fizzy hľadá inšpiráciu pre svoju ďalšiu knihu a nakoniec nájde omnoho viac.

-Keď ťa raz svet uvidí, Fizzy, zamiluje sa do teba.-

Taká oddychovka čo neurazí, no druhýkrát by som po nej nesiahla. Čo ocením vždy je striedanie pohľadov, takže aj to čitateľa poteší ak to vyhľadáva.
Každý z nás je jedinečný a názory sa líšia, preto verím, že niekomu tento príbeh istotne brnkne rovno do noty.

Apropo - Connor bol super. Dokonalý prototyp príbehového sexi tatka .
Čítať viac
16
Monroe - Baja Dolce, 2024
Práve čítam
Monroe

22 ročná knihomoľka a recenzentka (romantických) príbehov pôsobiaca na instagrame pod menom @jankina.kniznicka ♡ sleduj ma pre knižné inšpirácie ♡ prečítané knihy: 2020: 58 | 2021: 80 | 2022: 47 | 2023: 22 | 2024: 21+

Janka Magicová
Overený zákazník
18.8.2024
Ideálne čítania na dovolenku!
Dokonalé leto? No predsa s jedinečným knižným príbehom! A toto bol jeden z nich. Príbeh, pri ktorom som naozaj hltala každú stranu a čítanie si užívala plnými dúškami. :)

Anotácia príbehu Láska na skúšku je viac než lákavá a oslovila ma už na začiatku. To, že bude tento príbeh pre mňa ako stvorený som pochopila, keď som do hĺbky spoznávala hlavnú hrdinku Fizzy. Fizzy píše bestsellerové knihy, kde nechýba romantika. A povedzme si úprimne, čo je lepšie ako kniha, kde je postava spisovateľka?! Fizzy srší humorom, optimizmom a je aj veľká realistka - uvedomuje si, že jej kariéra autorky sa asi nevyvíja dobre. Túži po romantike, no zatiaľ ju nachádza len vo svojich príbehoch. A práve do jej života sa dostane Connor, ktorý jej trošku osladí všedné dni svojou prítomnosťou.

Ústredná téma sa však netočí len ohľadom kníh, veľmi zaujímavé to začína byť hlavne vtedy, keď Fizzy zistí, že musí (dobrovoľne nasilu) účinkovať v reality šou - ide si hľadať partnera pre život. A toto naozaj potrebujete zažiť! Ja som si obľúbila tento nápad a priznám sa, aj by som si to s ňou možno vymenila. :D Je to neľahká úloha pre obe hlavné postavy, no ešte ťažšia vec pre všetkých zúčastnených v tejto šou. Páčil sa mi “kasting účinkujúcich” a všetko, čo túto šou sprevádzalo. A samozrejme, že aj nevrlé poznámky Fizzy o šialenom nápade natáčať svoj život pre divákov.

Autorku knihy nepoznám ale píše vskutku výborne, takže toto rozhodne nebola posledná kniha od nej. Udrží vás v napätí, dopraje vám humorné scény, odľahčí každú situáciu a zamieša aj s citmi postáv. Dočkáte sa aj striedania kapitol od Fizzy a Connora a pripraví pre vás aj šťastný (nečakaný) koniec. Jedným slovom: romantika.
Čítať viac
7.8.2024
Keď autorka píše o autorke, vždy je z toho dobrý príbeh. Avšak spojenie slobodnej autorky romantických príbehov s reality show, v ktorej jej hľadajú spiriaznenú dušu? To je nápad!

No človek mení, a … osud všetko zmení. Amorov šíp zasiahol niekoho úplne iného. Sexi Angličana. Koho si nakoniec Fizzy vyberie?

Typická letká romantika z pera Christin Laurenovej, svieža, vtipná, jemne spicy . Za mňa dokonalé dovolenkové čítanie. Číta sa rýchlo, ľahko a vzbudí vo Vás zvedavosť, ako to vlastne celé dopadne.
Čítať viac
22.7.2024
Do rúk sa mi dostala ďalšia skvelá knižka, pohodový príbeh, úplne vhodný teraz na leto, prípadne na dovolenku. Hlavná hrdinka Fizzy je spisovateľka (čo veľmi kvitujem) a hlavný hrdina Connor má natočiť reality show a práve Fizzy by mala byť hlavná hviezda. V tejto show jej budú hľadať priateľa, ale akosi postupne jej city smerujú skôr k niekomu inému. K Sexi tatkovi.
.
Kniha je naozaj veľmi vtipná, hlavne na Fizzy som sa veľmi bavila. S Connorom tvorili dobrú dvojku, užívala som si ich spoločné scény, všetky tie prezývky, ktoré mu dávala, ako ho naťahovala a uťahovala si z neho. Tiež ma pobavila svojimi podmienkami, aby vôbec súhlasila, že sa reality show zúčastní. Ale musím sa priznať, že ma trochu sklamala hlavná zápletka medzi nimi a reakcie oboch. Za to super to vynahradil koniec, ktorý bol veľmi dobre spracovaný. Aj celá reality show, kedy si konečne žena hľadala muža a nie naopak, ako to je dostupné v našej telke.
.
Do tejto knižky som išla na istotu. Už predchádzajúca kniha od autoriek Falošne medové týždne sa mi veľmi páčila. Vedela som, že mi sadne ich humor, aj ich postavy a nemýlila som sa. Tak dúfam, že čoskoro od nich bude preložená aj ďalšia kniha. Na GR som našla, že toto je dokonca druhý diel zo série, ale vôbec to nevadilo, zistila som to, až keď som knihu dočítala.
.
Ak máte chuť na fajnové letné čítanie, s dávkou humoru a poriadnej dávky lásky a prečítať si aj niečo málo o natáčaní reality show, tak určite mrknite na túto knižku.
Čítať viac

Vydavateľstvo Jota

Čítať viac

„Až vtedy som pochopil, že hoci realita je neraz desivá a bolestivá, je to jediné miesto, kde môžeš nájsť skutočné šťastie. Pretože realita je skutočná.“