V sieti pavúka
E-kniha

V jedno nádherné letné popoludnie zastavuje na krajnici auto. Staršieho pána zjavne trápi prostata. Je to už na nevydržanie. V neďalekom kroví narazí na mŕtvolu mladého muža... Čítať viac

4,7 36 hodnotení
Vydavateľstvo
Elist, 2020
288 strán
4 hodiny čítania

V jedno nádherné letné popoludnie zastavuje na krajnici auto. Staršieho pána zjavne trápi prostata. Je to už na nevydržanie. V neďalekom kroví narazí na mŕtvolu mladého muža... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

6,95 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

V jedno nádherné letné popoludnie zastavuje na krajnici auto. Staršieho pána zjavne trápi prostata. Je to už na nevydržanie. V neďalekom kroví narazí na mŕtvolu mladého muža.
Policajti začínajú vyšetrovanie. Na ich prekvapenie nachádzajú o niekoľko desiatok metrov ďalej ďalšie zohavené telo. Netrvá dlho a obetí začína pribúdať. Detektívi zisťujú pozoruhodnú vec. Aj napriek tomu, že k úmrtiam dochádza cielene alebo úplne náhodne, všetky spája niečo spoločné.

Iba u jedinej obete je všetko inak.
Prečo sa vymyká plánovanému vzorcu vrážd? Úmysel? Náhoda?
V poradí siedmy detektívny román z pera Romana Horňáka.
Detektívi z kriminálneho oddelenia čelia brutálnemu sadistovi, ktorému nie je nič sväté. S podobným prípadom sa vo svojej doterajšej profesionálnej kariére ešte nikdy nestretli. Brutalita, akou vrah likviduje svoje obete, prekračuje všetky hranice zdravého rozumu.

Činy spáchané z chlipnosti sú ťažšie než tie, ktoré sú spôsobené v hneve.
Marcus Aurelius
Čítať viac
Počet strán
288
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
848389
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Elist
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

36 hodnotení

32
1
1
1
1

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

15.4.2024
Čo sa týka slovenskej tvorby,pre mňa sú Roman Horňák a jeho knihy v popredí už nejaký ten piatok. Sedí mi žánrovo,mám rada jeho štýl písania, pri žiadnej jeho knihe som sa zatiaľ nenudila a vždy ma námetom dokázal ohúriť a zaujať. Navyše, jeho knihy sú napísané podľa skutočných udalostí, čo ešte môj záujem o jeho tvorbu zvyšuje.

Inak tomu nieje ani pri tejto knihe. Kniha V sieti pavúka je napínavá a popretkávaná brutalitou od začiatku až do konca. Drsné a krvavé vraždy mladých žien vám nedajú pokoja, kým nepretočíte poslednú stránku. Budete chcieť čo najskôr odhaliť toho nechutného ,odporného sadistu ,ktorý to má všetko na svedomí. V hlave vám to bude doslova šrotovať, lebo podozrivých s motívom je hneď niekoľko,ale garantujem, že aj tak vraha neodhalíte. A presne takto si predstavujem dobrú detektívku,ktorá mi na konci vyrazí dych a svojvoľne otvorí ústa dokorán.

Navyše, ak sa pustíte do kníh od Romana Horňáka, dostanete v každej skvelú dávku humoru na odľahčenie a vyšetrovací tím,ktorý si obľúbite a bude vás sprevádzať pri každom zločine.

Ja odporúčam túto knihu,odporúčam každú ďalšiu knihu od autora,odporúčam Romana ako autora a odporúčam čo najskôr napísať ďalšiu knihu, lebo verím, že nie som jediná,ktorá nedočkavo čaká na ďalší prípad.
Čítať viac
4
Overený zákazník
1.9.2023
Uff tak toto čo bolo… Tešila som sa na túto knihu a už viem prečo. Bol to masaker :D ak je toto podľa skutočných udalostí, tak ma z toho až mrazí.
Táto kniha bola od začiatku do konca výborná, ani na chvíľu som sa pri čítaní nenudila. Kým ste sa stihli spamätať z jednej vraždy, prišla ďalšia. Hlavná postava Roman, bol vykreslený skvele a prirastol k srdcu, taktiež aj Viki. Boli tam aj vtipné momenty, no tie, ktoré opisovali mŕtve telá boli naozaj… No proste nič pre citlivé povahy. Celé to bolo skvelé, záver veľmi dobre urobený a všetko pekne vysvetlené, nezostali ste sa nechápavo pozerať pretože to bolo všetko jasné.
Rovno idem aj na ďalšiu knihu od Romana Horňáka a mňa jedine mrzí, že veľa ľudí o tomto spisovateľovi vôbec netuší, pretože má obrovský talent. Dovolím si povedať, že ma jeho kniha bavila viac ako niektoré od najznámejších spisovateľov na Slovensku. Dúfam, že s písaním nikdy neprestane a dozvie sa o ňom čo najviac ľudí! Držím palce :)
Čítať viac
6.5.2023
Tak toto bola jazda. O Horňákovi som sa dozvedela od známeho a v knižnici som natrafila na túto knihu tak reku požičiam si a skúsim.
A neľutujem kniha napínavá už od začiatku ako sa nájde prvé mŕtve telo a obetí začína pribúdať.
Za mňa výborná detektívka s prvkami až brutality, nuž ale ja som divná ja znesiem toho veľa.
Kniha má krátke kapitoly, číta sa pomerne ľahko, ale pre slabšie povahy určite nie je.
Za mňa si vyslúžila 5 hviezdičiek.
Čítať viac
avi
Neoverený nákup
13.1.2023
Z posledných troch Horňákových diel je táto kniha najlepšia. Výborne napísané, exponované a bez hluchého miesta (žiadna vata). Autor sa však viac mohol pohrať so záverom a rovnako, ako som už pripomienkoval predtým - názov knihy by sa nemal priamo vzťahovať na hlavnú líniu textu. Napriek tomu vysoko odporúčané. Autor má osobitý štýl (nedá sa porovnávať s Dánom, Neuerom,...), ktorý sa časom a vypísaním prudko zlepšil. Čítať viac
14
Dievča bez mena - Lisa Regan, 2022
Práve čítam
Dievča bez mena

Knižky milujem od detstva, keď mi otec čítal rozprávky na dobrú noc. A už som s čítaním nikdy neprestala. Prečítala som Štyria pátrači, všetko dostupné od Julesa Verna, knihy o Winnetuovi som prečítala viac krát, v škole pod lavicou a doma pod perinou dlho do noci som hltala historické romány ako Gričská čarodejnica. Nasledovalo vela romantických príbehov o láske. Dnes je v ponuke množstvo výborných kníh, dávam prednosť kriminálkam, severským trilerom, historickým románom....jednoducho vždy mám nejakú knihu rozčítanú a dobrovolne sa priznávam, som knihomolka.

Julka M.
Overený nákup
15.5.2022
V sieti pavúka
Ďalšia výborná kriminálka slovenského spisovatela Romana Horňáka inšpirovaná skutočným príbehom. Výborné, napínavé čítanie, určite odporúčam. Dávam všetkých 5 hviezdičiek a teším sa na ďalšie. Čítať viac
Zuzana Kvasníková
Neoverený nákup
24.3.2022
Napínavé čítanie
Výborná detektívka,ktorú som prečítala na jeden dych. Zaujímavý a pútavý dej, ktorý vám nedovolí odložiť knihu. Rozhovory postáv nie sú silené, majú problémy bežných ľudí. Rozuzlenie príbehu je nečakané, vôbec som neodhalila totožnosť vraha. Jednoduchá, no strhujúca kniha. Čítať viac
28
Mrazivé světlo - Yrsa Sigurdardóttir, 2008
Práve čítam
Mrazivé světlo

Knihy a knižné hrdinky a hrdinovia ma sprevádzajú od útleho veku. Dodnes si presne pamätám vôňu knihy (z roku vydania 1968 Winnetou), ktorú som čítala ako 11 ročná a s napätím som sledovala príbehy červených a bielych bratov. Nezabudnuteľné boli i chvíle ktoré som prežívala s Alfredom Hitchcockom a Tromi pátračmi... S pribúdajúcimi rokmi pribúdali aj prečítané knihy počnúc románmi od Juliette Benzoni, cez sci-fi a fantasy ako Stopárov sprievodca galaxiou, či Hra o tróny až po krimi (najmä severské). Knihy a knižní hrdinovia ma sprevádzajú celý život, mám okolo seba veľa priateľov, ktorí knihy tiež milujú a tak sa často stáva, že keď sa stretneme "nestihneme" si všetko povedať :-) . Mám zopár prianí a jedno z nich je, aby som mala dostatok času a dobrý zrak, na ďalšie knižné príbehy.

Beáta Kaššovicová
Overený zákazník
11.3.2022
úžasne "utkaný" príbeh
Poznáte ten pocit, keď sa začítate do knihy od svojho obľúbeného autora a neviete ju pustiť z ruky aj keď povinnosti volajú? Tak presne taká je kniha V sieti pavúka.
PÁN Roman Horňák ma svojim príbehom dostal do svoje siete, od prvých stránok som bola ako na ihlách, tŕpla som čo bude na ďalšej strane (čo ma mrzí, je že je inšpirovaná skutočnosťou). Napäté situácie sú dobre vyvážené humorom, skrátka táto kniha je veľmi návyková. A o čom je príbeh?
Starší pán odstaví na krajnici svoje vozidlo, aby si "uľavil" keď uvidí spod konárov kríka vytŕčať dlaň mŕtveho mladého muža... Na miesto činu prichádza tím vyšetrovateľov, ktorí zaisťujú stopy, keď policajný pes o pár desiatok metrov ďalej nájde v lesnej priekope zaplavenej vodou ďalšie telo. Roman, Viki, Kuba a zvyšok tímu sa snažia poskladať príbeh, ale poniektorí svedkovia príliš nespolupracujú. Čoho sa boja? Čo taja? Kým polícia pátra po vrahovi, svedkovia príliš nespolupracujú, obete pribúdajú. Všetky obete majú niečo spoločné, až na jednu. Náhoda?
Nikto netuší, aký desivý a ťažký týždeň na vyšetrovateľov čaká...
PS: Ako dobre poznáte svojich príbuzných, priateľov, kolegov? Dali by ste za nich "ruku do ohňa"? Niektoré z dverí je lepšie neotvárať...
Ďakujem autorovi za mrazivý čitateľský zážitok.
Čítať viac
3.12.2021
Toto akože fakt?
Že cožé?
Toto bolo písané fakt podla skutočnej udalosti? Pfuuuu, mazec. Teraz som sa úplne vryla do psychiky Vás ako kriminalistu a súdnych znalcov. Musíte byť zo železa.
No, teraz mám ísť akože v kľude spať?
Tlieskam.
Znova mega výborná krimi-detektívka.
Vám by mali knihy vychádzať každý mesiac aspoň jedna. Ako sa to hovorí u nás na Záhorí, VÝBORNÉ ALE MÁUO. Vaše knihy doslova hltám a sú prečítané za pár hodín.
Už sa teším na novinku Red wine 69.
Čítať viac

Vydavateľstvo Elist

Čítať viac

„Písmo hovorí, že Boh nám nepripisuje k dobru to, že máme radi ľudí, ktorých chceme mať radi. Nie. Pripisuje nám k dobru, ak milujeme nemilovateľné.“

Rovnako iný ako ja - Ron Hall, Denver Moore, 2011
Rovnako iný ako ja
Ron Hall, Denver Moore