Preskočiť na hlavný obsah
Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024

Hráč TOP #46
E-kniha

Stávka

Christian Hale je hráč a Sara Adamsová sa výzvy nebojí. Keď sa Christian, jeden z partie bohatých a znudených vysokoškolákov, rozhodne prijať stávku, aby zviedol novú... Čítať viac

4,8 24 hodnotení
Vydavateľstvo
Michaela Brnková
164 strán
2-3 hodiny čítania

Christian Hale je hráč a Sara Adamsová sa výzvy nebojí. Keď sa Christian, jeden z partie bohatých a znudených vysokoškolákov, rozhodne prijať stávku, aby zviedol novú študentku iba za štrnásť dní, vôbec netuší, že padol do... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

10,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Christian Hale je hráč a Sara Adamsová sa výzvy nebojí.
Keď sa Christian, jeden z partie bohatých a znudených vysokoškolákov, rozhodne prijať stávku, aby zviedol novú študentku iba za štrnásť dní, vôbec netuší, že padol do vlastnej pasce. Sara si totiž všetko vypočuje a namiesto toho, aby to ukončila, rozhodne sa vytrvať a dať mu príučku.
Táto hra má iba jediné pravidlo. Ani jeden z nich sa pri tom nesmie zamilovať.
Čítať viac
Naše katalógové číslo
2514541
Počet strán
164
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Michaela Brnková
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

24 hodnotení

23
0
0
0
1

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Martinus
7
Sneh, sauna, Suomi - Michaela Ahonen, 2023
Práve čítam
Sneh, sauna, Suomi

Dovolím si tvrdiť že som knihomoľ, večne s nosom medzi stranami , dobrých kníh, kde hľadám svoje vlastné útočisko. Milujem knihy ktoré ma vtiahnu do deja už po pár stranách, a som ochotná pre ne obetovať aj spánok len aby som vedela ako skonči môj hrdina/ka. Avšak desať strán pred koncom už nechcem aby kniha skončila a pribudlo tam ďalších aspoň päťdesiat strán. Ak by sa ma raz niekto spýtal aký parfém ma vytvoriť určite by to bol parfém s vôňou knihy čerstvo prinesenej domov.

Natália Hruščová
Kníhkupec - vedúci zmeny
24. júna 2024

Perfektný príbeh ,, jednohubka´´ ktorá sa číta takmer sama. Veľkým pozitívom je príjemne ubiehajúci dej, a veľa krásnych myšlienok. Príbeh nám ukazuje skutočnú silu lásky a ta dokáže prekonať naozaj všetko.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

25.6.2024
Autorkinu tvorbu mám naozaj veľmi rada a takýto darček, ktorý si dala…je len škoda, že nemá cez rok viacero takýchto sviatkov.

Mladá, krásna, no zneúctená Sara prichádza do cudzieho mesta, na novú školu k cudzím ľuďom a dúfa, že bude môcť začať odznova. Tak jednoduchý plán jej prekazia sexi, bohatí a znudení chlapci. Veď nech je sranda, chlapci sa stavia, že jeden z nich- Chris ju…vyspí sa s ňou. A teraz prichádza tá skvelá časť, kedy to Sara bude počuť na vlastné uši a tak si zosnuje vlastný plán pomsty v mene všetkých žien. To, ako sa jednému a druhému vymknú ich vlastne plány spod kontroly si určite budete chcieť prečítať.

Kniha sa čítala veľmi dobre. Autorkin štýl písania sa mi páči a táto kniha bola zasa o niečo iná než tie predošlé. Najmä celkový nápad so stávkou a hlavne to, že hlavná hrdinka o tom vedela mi prišlo zaujímavé a originálne. A sexi chalan na motorke? Vždy ak nejakého vidím, tak si spomeniem na Mišku a jej knihy a to, ako sa realita pekne prelína s fikciou.

Túto knihu hodnotím pozitívne. Bola to oddychovka, ktorá so zaujímavým námetom a s peknými myšlienkami ponúka príbeh, ktorý by ste si mohli chcieť prečítať. Avšak na sériu Nekompromisní nedám dopustiť.

„Čím to je, že tým najpríťažlivejším mužom nadelí Boh tú najhoršiu povahu?“
Čítať viac
7

Som mlada baba ktora miluje čitat ???? Je to ako by som sa ocitla v inom svete

Adelka Izáková
Overený zákazník
20.6.2024
Na svete je ešte mnoho osamelých duší, ktoré patria ľuďom čo sa potrebujú naučiť milovať. Nevieme síce aké jazvy skrývajú ich duše a čím všetkým si v živote museli prejsť, ale neodsudzujme ich a nehľaďme na nich cez prsty. Skúsme ich skôr pochopiť a podať im pomocnú ruku. Možno ju hneď neprijmú, buďme však trpezliví a vyčkajme na svoju chvílu.Tá určite príde. Pretože nikdy nevieme, kedy sa môžeme dostať do podobnej situácie. Zlomená a pošliapaná duša je to najhoršie, čo sa nám v živote môže stať. Tobôž ak ste mladé dievča, ktoré verí v lásku. Jedna takáto zlá skúsenosť v nás zabije všetky pocity. O tomto je príbeh Hráč Stávka, vďaka ktorému sa na chvíľu prenesiete do vysokoškolského prostredia a prežijete strasti aj radosti a nezabudnuteľné párty mladých ľudí ako na vlastnej koži.
Sára túži ďaleko od domova začať nový život na vysokej škole. Christián je hráč a Sára sa výzvy nebojí. Christián počas párty uzavrie s chalanmi stávku, že do dvoch týždňov dostane do postele to nove dievča. Ale vôbec netuší, že ho to dievča úplnou náhodou počulo a rozhodlo sa uzavrieť vlastnú stávku podľa vlastných pravidiel. Ako to napokon dopadne, kto vyhrá a kto bude porazený? Dokáže láska vyhrať stávku?

Sára je mladá študentka žurnalistiky, ktorá ma za sebou ťažkú minulosť. V živote urobila veľa chýb a zlých rozhodnutí, vďaka ktorým nedôveruje mužom a neverí v lásku. Je rebelka. Od prvých strán som si hovorila wow, s touto babou bude zábava. Veruže aj bola. Taktiež som tušila, že pod maskou rebela niečo skrýva. Autorka ma nechala až do samého konca v napätí kým odkryla, čo sa jej vlastne stalo. Veľmi mi prirástla k srdcu. Takisto som si obľúbila jej mamu a sestru, ktoré to s ňou nemali ľahké, ale stali pri nej za každých okolností.

Christián bol bohatý muž znudený životom. Nič mu neprinášalo radosť. Každú chvíľu mal iné dievča. Nebol na vzťahy. Študoval architektúru. Miloval motorky. Zo začiatku mi nebol veľmi sympatický. Ale čím som ho lepšie spoznávala, tým viac sa mi dostával pod kožu. Nevedel dať najavo svoje pocity. Tu sa opäť pekne ukázalo, že peniaze nenahradia tie dôležité hodnoty v živote.

Romantická linka - Mala to byť len hlúpa stávka, z ktorej sa nakoniec vykľulo niečo oveľa vzácnejšie. Bavilo ma sledovať ako sa našli dve spriaznené duše, ktoré potrebovali cítiť lásku. Na môj vkus sa málo rozprávali. Zato chémia medzi nimi bola neskutočná. Páčilo sa mi ako Christian svojimi skutkami prejavoval Sáre lásku.

Tomas sa správal ako somár.

Naopak, obľúbila som si Olivera a Lenku.

Hráč stávka bola príjemná, zábavná oddychovka ktorú som si užila. Miška dokáže napísať hocičo a ja to zhltnem aj s navyjákom. Ak túžite mať vietor vo vlasoch a adrenalin v krvi, nechajte si újsť Hráč stávka. Rozhodne odporúčam.
Čítať viac
11

Milujem knihy. Všetky… najviac však slovenské autorky… tiež nepohrdnem škandinávskym krimi… knihy pre deti, pre moje deti čítam s radosťou a láskou…knihy o výchove mám tiež ale väčšinou pri 4strane to vzdávam s pocitom že príroda vie čo robí ????. Milujem vôňu, viazanie, list za listom… milujem dotyk list na kozu…milujem čítať a fantazírovať ako to vlastne celé vyzerá…nieje nič lepšie ako úžasná kniha…

Lucia Nováková
Overený zákazník
31.5.2024
HRA
Opäť jedna z kníh, ktorá si Vás získa a podmaní. Aj keď nejde o nejakú mnohostranovú knihu obsahuje všetko, čo dobrá kniha v sebe má mať. Má tajomno, má vášeň, lásku ale vytvorí aj vrásky na čele a zatrpknutie v srdci. Veľmi sa páči, že aj napriek strachu Sára otvára svoje srdce a že Chris prekonáva svoje obmedzenia. Mrzí ma len jedna vec ako romantickej duše a to, že Chris nenabral ani raz silu na tie dve najkrajšie slová, ktoré žena chce počuť, aj keď sa snažil dať ich najavo inak. Čítať viac
12

Mám 33 rokov a som mamička dvoch detí.Cez deň nemám veľa voľného času, ale večer keď deti zaspinkajú príde môj čas a čítám niekedy aj do rána.

Beatrica Juráková
Overený zákazník
30.5.2024
Hráč
MICHAELA BRNKOVÁ - HRÁČ STÁVKA

Dokáže láska poraziť stávku?

"Keď neodpustíš človeku, ktorý ti ublížil, on sa otrasie a odíde, ale ty ho budeš nosiť stále so sebou. Nakoniec nebude trpieť on, ale ty."

Presne takúto "rýchlovku" som potrebovala! Bolo v nej všetko čo mám rada. Pri niektorých častiach som sa nahlas smiala, ale boli aj časti, keď som mala slzy na krajíčku. A to som ešte nepísala o iskrení medzi Sarou a Christianom. Bravo!!!

"Neviem ako to dokázal, ale stupňoval vo mne pocity, o ktoré som absolútne nestála a to sa mi vôbec nepáčilo."

Kniha nemá ani dvesto strán a ja mám z nej toľko citátov vypísaných, ako keby mala minimálne šesťsto. To svedčí o tom, že autorka má nádhernú slovnú zásobu, ktorú vie aj použiť. Kvôli tomu ma aj získala, keď som od nej čítala knihu Iba desať dní. (Plus bodík chodí na HP narážky)

"Máš šancu začať odznova. S čistým štítom."

Sara po veľmi ťažkom období, ktoré prežívala na škole sa konečne odsťahovala zo svojho mesta a išla na vysokú. Dúfala, že nové prostredie jej pomôže a vie za sebou nechať všetku bolesť, ktorú jej spôsobili deti na strednej. Bola mi od začiatku sympatická. Nosila v sebe veľa smútku, ale napriek tomu bola vtipná. Verila v to, že nové miesto, nová škola jej urobí dobré a konečne môže ukázať samu seba.

"Budem hrať jeho hru. Naťahovať ho do posledného dňa. A keď si už bude myslieť, že ma dostal, dostane príučku."

Chris mi od začiatku pripadal ako jeden namyslený magor. Spoločne so svojimi kamarátmi sa bavili na tom, že uzavreli rôzne stávky a čakali kto vyhrá. Tie stávky ponížili veľa žien. Takto sa stretol aj so Sarou. Stavili na to, že ju dostane do postele do dvoch týždňov. Lenže netušil, že Sara všetko počula...a začína sa hra!

Ako dopadne stávka? Kto ju vyhrá? Môžeme hovoriť vôbec o víťazovi, keď sa časom do hry zamiešajú aj city a ide o ich srdce?

"Ako som mu toto mohla uveriť? Lenže o to teraz vôbec nešlo. Nemala som dôverovať, mala som iba zotrvať a nesklamať samu seba."

Chris ma prekvapil. Z namysleného boháčika sa stal citlivý človek, ktorý síce slovami nevedel prejaviť svoju lásku, ale urobil to skutkami. Veľmi sa mi páčil jeho charakter.

"Znamenali sme pre seba viac, ako sme si chceli pripustiť? A kde končila hra a začínali skutočné pocity?"

Ako sa toto všetko skončí? Nosia v sebe toľko smútku a majú tajomstvá. Ale čo keď pravda vyjde najavo? Prežije to ich aj tak krehký vzťah?

"Bolo mi z nás zle. To bol koniec všetkého, čo som mohla zvládnuť."

Príbeh bol napísaný z dvoch uhľov pohľadov. Toto riešenie patrí u mňa k top. Som rada, že som vďaka tomu mohla spoznať nie len Sarine pocity a myšlienky, ale aj Chrisove.

Odporúčam! Autorka píše nádherne, jej humor je neskutočný a zažijeme aj vzrušenie. Príbeh dvoch osamelých sŕdc, ktoré sa báli milovať!

Na záver ešte jedna krásna myšlienka:
"Nikto nikdy nenahradí maminu náruč. Je hrejivá, aj keď je vonku mráz, a mäkká, aj keď je život tvrdý."
Čítať viac
27.5.2024
Michaeka Brnkova:Hrac.
Jej stvrty rocnik na strednej skole bolo peklo.Ale dostala druhu sancu,zaciatok niecoho noveho 1000 km od zrady,potupy a ohovarania..Isla na vysoku skolu.
Nechcene sa zamiesala do hry(stavky).Ale ona sa vyzvy nebála.Mala totiz navrch.A tak sa hra zacala.Mala 2 tyzdne na to,aby pomstila vsetky oklamane a zneuzite dievcata.Mala na to extra osobny dovod.
Lenze ten napovrchu neosobný,znudený zbohatlik sa jej zacal vpijat pod kozu,Nebol,aký si myslela,ze je.A ona prekvapila jeho.Usmevom,otvorenostou,radostou s malickosti a jednoduchostou.
Zo zaciatku nehladali vstahy,nehrali na city,slovo laska im bolo tak cudzie a vzdialene,ako nadej,ze raz zaziju viac ako pár bezcitných dotykov a obycajneho sexu.
Ako sa to a nimi skoncilo,ci zabudli na spatnú minulost,dali si sancu a boli spolu dalej,alebo sa po stávke rozisli,si precitajte.Vyborné.Dakujem.
Čítať viac
10
Spálené mosty - Tami Fischer, 2022
Práve čítam
Spálené mosty

Milujem knižky, znamenajú pre mňa taký súkromný únik od reality.

@ isabellailovebooks
Overený zákazník
26.5.2024
On - Christian Hale, mi učaroval.
Miška, touto chuťovkou v podobe e-knihy, opäť dokázala, že zvládne napísať čokoľvek na jednotku s hviezdičkou.
Vysoká škola? Motorky? Stávka? Večierky?
Vravím na všetko ÁNO, ÁNO, ÁNO...
A ty by si mala tiež, najmä ak hľadáš knihu pri ktorej si oddýchneš, zasmeješ sa a dostaneš chuť si ísť zajazdiť tak, aby si mala vietor vo vlasoch.
Christian Hale je znudený, bohatý chlapec ktorý neváha zapojiť sa do akejkoľvek hry, len aby si spestril život.
Sara Adamsová je trvdohlavé dievča, ktoré život skúšal tak, že neváha pokoriť každú výzvu akú dostane do cesty.
Čo sa stane, keď sa títo dvaja stretnú?
Chceš to vedieť?
Tak si prečítaj e-knihu! Som zlá, viem, ale skutočne to stojí za to.
Čítať viac
25.5.2024
Hráč - Stávka
,,Chris bol hráč a ja som sa výzvy rozhodne nebála. Najmä, keď som mala navrch.”

Dievča, nech si rátala akokoľvek, prerátala si sa. Chris bol hráč, ale ty si bola úplne iný level. Asi si nečakala, čo sa v skutočnosti stane pri tomto chalanovi. (Ja sa jej nečudujem, aj pri mne by to tak dopadlo.)

Toto bola veru jazda! Prijala som výzvu a ocitla som sa v príbehu a v deji, ktorý mi učaroval od samotného začiatku. Autorka (označ ju) ma opäť raz nesklamala a dodala mi oddychový príbeh. Miška jednoducho vie, čo robí a robí to výborne!

Dvaja zranení ľudia, poznačení minulosťou a tým, čím si museli prejsť. Na jednej strane tu je Chris, sukničkár, ktorý strieda dievčatá ako ponožky a na druhej strane tu je Sara, ktorá si prešla peklom.

Každý si však zaslúži druhú šancu alebo nie?

Možno Chris mal uzavrieť tú hlúpu stávku, možno to bolo celé naplánované osudom. Sara mu ukázala, že sa DÁ naozaj zamilovať, že sa dá žiť inak a on to prijal.

Postavy boli uveriteľné, chémia medzi nimi bola prírodzená a autorka vôbec netlačila na pílu. Sexuálne scény? TOP!

Kedy sa dočkáme príbehu o Tomasovi? Ten chalan ma neuveriteľne sral od samotného začiatku. Som zvedavá, čo ďalšie si pre nás autorka pripravila a vy?

Prijímate výzvu Christiana a nasadnete na motorku plnú prekvapení?
Čítať viac
23.5.2024
Takže, Christian . Hráč, ktorý si (opodstatnene) veľmi verí v stávke, ktorú uzavrie so svojimi kamarátmi.

Áno, tak ako asi aj väčšina z vás som si myslela, že to bude také klasické a ľahko predvídateľné klišé... Aby som nevyzradila priveľa - jednoducho, tým, čo sa udeje v druhej kapitole, Miška veľmi elegantne dostala do deja zaujímavý twist, ktorý celému príbehu dodáva celkom inú atmosféru a tak trochu mení zápletku. A tu rovno veľmi pochválim, že - ako sme už u autorky asi zvyknutí - v príbehu nie je zápletka len jedna, ale motá sa tam toho viac, čo v príbehu tvorí akúsi "viacrozmernosť".

Ďalej musím veľmi pochváliť prostredie a atmosféru príbehu, v ktorom som sa cítila naozaj veľmi dobre, a spolu s ním i postavy, ktoré sú napísané veľmi realisticky a uveriteľne. Bolo pre mňa naozaj osviežujúce čítať príbeh, v ktorom nie sú charaktery tak extrémne hyperbolizované, až pôsobia prehnane a "cringy", ale naopak nájsť medzi riadkami postavy, ktoré by som pokojne mohla stretnúť, keď dnes vyjdem na ulicu (sakra, bodaj by!!). S hlavnou postavou, Sarou Adamsovou, som sa vedela veľmi jednoducho stotožniť a prežívať dej cez ňu, no a Christian... do neho som sa úúúplne zamilovala.

Samozrejme, nebola by som to ja, keby som vynechala tento bod, takže jazyk - dokonalosť. Prirodzený, nepreplácaný, primerane zvolený a za mňa skvelo skonštruovaný prejav, ktorý sa mi krásne a ľahko čítal, žiadne zbytočné scény bez konca, všetko malo zmysel a k niečomu viedlo. Za mňa bolo veľmi super, že niektoré scény boli prepísané z POV oboch hlavných postáv - nie len časť tak a časť tak, ale boli prítomné aj prekryvy, čiže som videla ten istý moment očami oboch, za čo tlieskam a ďakujem.
No a v neposlednom rade som sa dočkala celééého spektra pocitov a emócií od pohody a "útulna", cez smútok, hnev, napätie, prekvapenie, vzrušenie, smiech, dojatie... pre mňa tam bolo všetko, len nie nuda. Naozaj úprimne v tej knihe nebola jediná pasáž, kedy by som sa nudila alebo mala potrebu preskakovať.

Ja autorke za príbeh ďakujem, naozaj som si ho užila, Christiana som si už privlastnila, čím sú aj právne náležitosti zabezpečené, a vám ho určite odporúčam
Čítať viac

Michaela Brnková

Čítať viac

„Svet, v ktorom sa číta, je tým najlepším možným. Čítanie kníh a debaty o nich sú tou najpríjemnejšou formou cibrenia mysle, na akú som vo svojom doterajšom živote natrafila. A jedným z najúčinnejších spôsobov, ako meniť svoj svet k lepšiemu. “

Do plaviek - Eva Borušovičová, 2018
Do plaviek
Eva Borušovičová