Odhalenie 3
E-kniha

Dobrodružno - romantická trilógia z prostredia organizovaného zločinu plná nečakaných zvratov, prekvapení, odvahy, strachu, vášne, lásky a iskrivých dialógov.... Čítať viac

3. diel série
K odvahe ma nútil strach
Vydavateľstvo
MERIDIANO-press
416 strán
6-7 hodín čítania

Dobrodružno - romantická trilógia z prostredia organizovaného zločinu plná nečakaných zvratov, prekvapení, odvahy, strachu, vášne, lásky a iskrivých dialógov.... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

10,99 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Ester Anaswah: Milovala som Francúza. Ester Anaswah, 2024

Viac o e-knihe

Dobrodružno - romantická trilógia z prostredia organizovaného zločinu plná nečakaných zvratov, prekvapení, odvahy, strachu, vášne, lásky a iskrivých dialógov.

Záverečný diel série K odvahe ma nútil strach.
Čítať viac
Počet strán
416
Naše katalógové číslo
2311043
Štýl
dobrodružný, romantický
Jazyk
slovenčina
3. diel série
K odvahe ma nútil strach
Vydavateľstvo
MERIDIANO-press
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

15 hodnotení

13
0
0
2
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

6

Som mlada baba ktora miluje čitat ???? Je to ako by som sa ocitla v inom svete

Adelka Izáková
Overený zákazník
8.4.2024
V živote nastanú zvraty a udalosti, ktoré nás zmenia a zároveň zocelia. Staneme sa silnejšími, odvážnejšími a nebojácnymi. Prestaneme podliehať strachu a tým sa zmení aj naše myslenie. Tým zvíťazíme nie len nad sebou, ale aj nad všetkými nástrahami, ktoré nám budú stáť v ceste počas života. Najdôležitejšie je sa nevzdať a obklopiť sa ľudmi, ktorých máme radi a ktorí nám pomôžu naďalej rásť. O tomto je záverečný diel série K odvahe ma nútil strach Odhalenie 3. Stáva sa vám, že sa zžijete s príbehom tak, že prestávate vnímať, čo je realita a čo fikcia? Mne sa to stalo teraz. Usadili sa vo mne strach, napätie a neistota, ale aj vzrušenie a nádej, že všetko dobre dopadne. Neopustili ma až do poslednej strany. Bolo to ohromne šokujúce a originálne.


Bude sa moc vrátiť Alex k svojmu starému životu? Podarí sa Derekovi očistiť od pochybného sveta, do ktorého sa dostal v neľahkej životnej situácii? Nájdu súrodenci konečne pokoj a budú žiť tak ako predtým?
Derek sa snaží očistiť svoje meno z drogového podsvetia a zároveň pomôcť chytiť a odhaliť najväčší drogový gang. Vcelku ma prekvapil ako človek. Nebol taký za akého som ho spočiatku považovala. Bol bystrý a vedel čítať medzí riadkami. Vedel sa bezchybne pohybovať medzí gangami a získať si dôveru. Najradšej mal svoju sestru Alex, pre ktorú to celé robil. Hoci to nebola správna cesta a vrhol ju ňou do nebezpečenstva. Páčilo sa mi, ako chcel všetko napraviť. Získal si môj rešpekt a úctu, hoci v predošlých častiach ma hneval.

Sergej bol zlatíčko. Mal vlastne zákony, ktorými sa riadil. Vždy bol o dva kroky vpred. Ľudí neoslovoval krstnými menami. Knihy čítal dolu hlavou. Jeho myšlienkové pochody ma fascinovali. Mnohí by ho považovali za blázna, no mňa si získal. S Derekom tvorili skvelú dvojku. Vzniklo medzi nimi krásne a pevné priateľstvo, ktoré sa len tak nevidí.

Alex sa musela vyrovnať s klamstvami, ktoré jej podával milovaný človek. Pre svoje bezpečie sa musela utiahnuť do hôr, kde ju nikto nenájde. Nesmierne mi zvieralo srdce bolesťou, čím všetkým si musela prejsť. Neustále žila v temnote, strachu a neistote. Napriek tomu bola silná a nezlomná. Obdivovala som ju.

Hala mi bolo nesmierne ľúto, lebo miloval Alex celým srdcom a aj tak mal pred ňou tajomstvá. Chápem, že nemohol inak. Mrzelo ma, že sme nedostali odpovede, ktoré sa týkali jeho brata. Čakala som to po šokujúcom ukončení druhej časti. Zároveň som dúfala, že si s Alex nájdu späť k sebe cestu.

Ian a Bred opäť okorenili napäté situácie svojim doťahovaním. Zároveň tu boli pre Alex v akejkoľvek situácii.
Chýbalo mi trošku viac romantiky. Viacej priestoru tu dostali scény s napätím.

Ten koniec ma dojal.

“Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie."


K odvahe ma nútil strach je skvelá séria, ktorej by ste mali rozhodne dať šancu. Autorka vytvorila zaujímavý svet, ktorý si zamilujete aj s postavami. Som veľmi rada, že som jej dala šancu. Stoji za to.
Čítať viac
8.1.2024
Väčšinou sa mi pri sériách stáva, že prvý diel sa mi páči najviac a každý ďalší mi príde o niečo slabší. Pri sérii K odvahe ma nútil strach to bolo presne naopak. Dostali sme záver, ako sa patrí a som rada, že som sa konečne dozvedela odpovede na všetky otázky, ktoré vo mne vyvolali predchádzajúce časti.

Milujem Sergeja, za mňa to bola najlepšia postava z celej série a kľudne by som privítala, keby dostal svoj samostatný príbeh. Tento človek mal toľko podôb a vždy ma dokázal niečím prekvapiť. Niekedy sa správal ako taký šašo a ja som sa nad jeho hláškami buď nesmierne bavila, alebo pretáčala očami (ale vôbec nie v zlom). Inokedy vedel byť celkom strašidelný a nebezpečný, žeby som mu nechcela skrížiť cestu. Bol nesmierne inteligentný, nič mu neušlo a vždy bol minimálne tri kroky pred vami. Vo svojom živote si vytvoril vlastné pravidlá a teórie, podľa ktorých žil a väčšina z nich mala hlbší príbeh. Vyžarovala z neho taká zvláštna energia, ani neviem nájsť vhodné slovo, akým by som ju opísala, ale jednoducho si ho nešlo neobľúbiť. Už celkom dlho sa mi žiadna postava nedostala takto pod kožu.

S Derekom tvorili skvelú dvojicu a postupne si medzi sebou vytvorili silné priateľstvo. Nenechali si ujsť žiadnu príležitosť, aby jeden druhého podpichli, no keď išlo do tuhého, kryli si chrbát. Bolo cítiť, že si fakt sadli (čo na začiatku nečakal asi ani jeden z nich) a majú sa radi. V tretej časti dostali oveľa viac priestoru ako Alex, Hal a ich partička, ale ani trochu mi to nevadilo, práve naopak.

Ian a Brad, ďalšie vtipné duo, ktoré ma bavilo. Zbožňujem to ich neustále doberanie, predovšetkým o upratovaní. Opäť sa ukázalo, že sú to skvelí kamaráti a pre Alex a Hala boli veľkou oporou. Udalosti z konca dvojky ich vzťah dosť naštrbili a bolo už len na nich, či sa im podarí všetko zachrániť, alebo sa ich cesty rozdelia. Niektoré momenty boli poriadne emotívne.

Čo viac dodať, táto séria bola pre mňa milým prekvapením a som rada, že som sa do nej pustila. Dúfam, že si od autorky budeme môcť ešte niečo prečítať.
Čítať viac
Dominika
Neoverený nákup
4.1.2024
Odhalenie 3
Na túto záverečnú knihu, sme všetci čakali a musím teda povedať , že vôbec nesklamala a dostali sme presne to, čo sme očakávali !

?Znova nás čakalo veľa napätia a musím priznať, že sa mi knižka čítala o to ťažšie, pretože som vedela, že je to koniec úžasnej trilógie - záverečná časť ,aj keď skončilo to tak, že ak by sa autorka rozhodla, pre nejaké prípadné pokračovanie, ja by som sa nebránila ;-)

Obľúbila som si všetky postavy - aj keď priznávam , že Sergej, bol jedinečný a nenahraditeľný , ten ma bavil, odkedy vstúpil, v druhej časti, do deja :-D a s Derekom sa dopĺňali dokonale !

Naše trio, Hal, Ian a Brad, pokračujú tam , kde skončili - tak pevné puto, ktoré mali medzi sebou, sa často nevidí ! a navyše stále chránili Alex ...

Ja vám môžem len odporučiť prečítať si celú trilógiu, pretože tak nervózna, ako pri tejto sérií, som dávno nebola ...

Veľká vďaka, patrí samotnej autorke @monika.kasasova.autorka, za úžasnú trilógiu, plnú napätia, strachu, zápletiek a hlavne jej chcem poďakovať za postavu Sergeja :-)

Všetkým, čo ešte nečítali túto trilógiu, tak odporúčam ! A hlavne si treba zaobstarať hneď všetky tri časti - keď dočítate prvú, tak pochopíte prečo ;-)
Čítať viac
10

Mám 33 rokov a som mamička dvoch detí.Cez deň nemám veľa voľného času, ale večer keď deti zaspinkajú príde môj čas a čítám niekedy aj do rána.

Beatrica Juráková
Overený zákazník
1.1.2024
Odhalenie 3
MONIKA KASÁŠOVÁ - ODHALENIE 3

SÉRIA K ODVAHE MA NÚTIL STRACH

"Kamkoľvek by sme šli, sprevádzať nás bude hrôza, pozbieraná na ceste za zdanlivou slobodou."

Koľkokrát v živote ste sa museli odhodlať, aby ste spravili zmenu v živote? Zmenu, ktorá vám úplne zmení život.
Koľko odvahy treba, aby sme riskovali svoj vlastný život, aby sme zachránili človeka, na ktorom nám najviac záleží?

Moja najočakávanejšia kniha v minulom roku! Nevedela som sa dočkať, ako bude séria pokračovať, nakoľko Monika je už známa tým, že čitateľov na konci kníh vždy šokuje! Oplatilo sa čakať! Aj keď ešte stále ostali nezodpovedané otázky - aspoň pre mňa!

"Priala som si uistiť ho, že som v poriadku. Presvedčiť ho, že vstanem z popola omnoho silnejšia a budem čeliť nepriazni osudu so všetkými zbraňami, ktoré budem mať poruke."

Čo prežila Alex,to by zlomilo viacero ľudí, žiť neustále v neistote, nemať pocit bezpečia a skrývať sa pred celým svetom je brutálne ťažké. Hlavne, keď je obklopená klamstvami a tajnosťami.
Dá sa dôverovať človeku, ktorý ti od začiatku vášho vzťahu klamal?

"Lásku k nemu nedokázalo nič zlomiť."

Držala som im palce, aby im to s Hal vyšlo. Tvorili dobrý pár. Ian a Brad mi od začiatku prirástli k srdcu. Šialení a napriek tomu profesionálni vo svojej práci.

Celý príbeh ma zahltil...naozaj som sa cítila ako právoplatná členka ich rodiny a ako by som bola súčasťou celého diania.

"Vždy sa snaž premýšlať ako tvoj protivník."

Aj keď je kniha písaná z dvoch uhľov pohľadov - Alex a Derek, viac sme za dozvedeli o Derekovi. Začo som veľmi vďačná. Pochopili sme všetko, čo a prečo robil a dostala som odpovede, ktoré som potrebovala ako vzduch! Vybudoval si u mňa rešpekt zato ako sa snažil všetko čo v minulosti pokazil opraviť a konečne žiť slobodne.

"Kamkoľvek by sme šli, sprevádzať nás bude hrôza, pozbieraná na ceste za zdanlivou slobodou.

Derek a Sergej v utajení sa snažili očistiť Derekove meno, ale aj očistiť "ulice" od veľkých pánov, mafiánov. Fantastická dvojica!! Tí sa veru našli!

Sergej...ahh srdiečko moje..ja ho chcem mať doma : ) tie jeho reči (aj keď som už niekedy mala pocit, že mi z neho vybuchne hlava) stáli za všetky bolesti hlavy. Najlepšia vymyslená postava ever! Klobúk dole! Páčilo sa mi jeho pochod rozmýšlania. A musím sa priznať, že som mala aj slzy v očiach (incident na lodi).

"...si iba kvapkou v mori, ktoré musí preplávať."

Mne veľmi chýbalo, že autorka vôbec neriešila čo sa stalo s Halom a jeho bratom! Veď práve to bol ten veľký šok v druhej časti, že sme sa dozvedeli, že žije. Priala by som také časti, kde o nich píše. Tento jediný vzťah v príbehu zostal "otvorený". Okrem jedného sľubu som nič nedostala. Mne to nestačí!

Kebyže si to môžem dovoliť, tak knihu ani nedám dole z rúk a prečítam to na jedno posedenie!

Táto séria sa stala mojou najobľúbenejšou. Každému len odporúčam! Všetko je tam, čo jeden knihomoľ potrebuje od knihy! Akcia, napätie, láska, erotika, dráma, sila priateľstva a veľa vtipných hlášok.

Moniku zaraďujem medzi mojich najobľúbenejších autorov! Už viem, že keď v budúcnosti napíše nejakú knihu, bude to stávka na istotu! Ona je na písanie stvorená!
Čítať viac
19

Milujem knihy , fantasy, erotiku, horor, sci-fi. Tento rok 2022 som sa rozhodla prečítať celú moju knižnicu, kníh je 150 + hľadám ďalšie tituly aby som doplnila zbierky a autorov. Najobľúbenejšie knihy mám všetky ale predsa len sú tu 3 série, ktorých sa nevzdam J.R.Ward - séria Pád anjelov Alyson Noel - séria Nesmrteľný Sara B. Elfgren - trilógia Kruh A úplne top rebríček je Cassandra Clare a jej Tieňosvet

Tereza Sopúšková
Overený zákazník
31.12.2023
Výborné ukončenie trilógie!

Musim povedat, že pasáže s Derekom a Sergejom boli vynikajúce.
Na Sergeja som sa tešila od druhej časti, kde okrajovo predviedol svoj humor, tu sme sa ho nasytili do plna!

Hal a Alex mi prišli, že sa placali v nezmyselnostiach ale to nic Brad a Ian ich krasne doplnali a vďaka nim i tieto časti boli vynikajuce!

Dej bol rýchly, akčný, vtipný , miestami mi riadne redlo pri niektorých situáciách mi dokonca aj slza vybehla.
Čítať viac
30.12.2023
Jednoduchá kniha
Prvé dve knihy som autorke zhltla aj s navijakom. Neviem čo sa stalo, ale s touto knihou som sa natrápila, do čítania som sa musela nútiť a dočítala som ju len preto, lebo som bola zvedavá ako celá séria skončí.
Vtipy v knihe mi prišli trápne a neustále sa opakovali. A ten rus mi v predošlých dieloch pripadal zaujímavý a originálny, v tomto treťom bol tak trochu psychopat.
Dej bol úplne predvídateľný, prakticky sa tam nič nedialo, len večné doťahovanie Sergeja a Dereka.
Kniha je veľmi jednoduchá a nenáročná.
( momentálne som naladená na fantasy a scifi, takže táto mi vôbec nesadla).
Čítať viac
10.12.2023
Tvorba talentovanej slovenskej autorky Moniky Kasášovej je originálna a dovolím si tvrdiť, že štýlom písania sa vyrovná aj zahraničným autorom. Sériou K odvahe ma nútil strach si ma totálne omotala okolo prsta a žeriem jej každé jedno slovo napísané v knihe.

Tretia časť je rovnako nabitá akciou,napätím,troškou brutality a emóciami ako predošlé dve časti. Kto si v dvojke obľúbil novú postavu šialeného rusa Sergeja,tu ho dostane v plnej sile a ešte viac ! Sergej je týpek,ktorý číta knihy dolu hlavou,takmer nikoho neoslovuje menom,iba priezviskom a má dosť svojskú povahu. Spolu s Derekom tvoria originálnu dvojicu a bolo nádherné sledovať ako sa u nich postupom času prehlbuje sila priateľstva.

Najmilovanejšia trojica celej série Hal,Ian a Brad naďalej držia ochrannú ruku nad Alex a kryjú jej chrbát. Tu je krásne vidieť dôležitosť jej osoby v ich životoch. Zamilovanosť medzi Alex a Halom sa aj napriek počiatočným nezhodám po odhalení tajomstiev v druhej časti prehĺbila, a ten chlap ju vážne miluje.

Táto séria je ako droga,a keď s ňou raz začnete, neviete prestať. Ovláda vám myseľ a nahromadí v tele adrenalín. Po každej časti budete mať absťák,kým nezoberiete do ruky ďalšiu.

A koniec tejto časti ? Ostala som trochu v pomykove, pretože Monika ju ukončila síce uspokojujúco a krásne, ale nie povestným, dekeľ odpaľujúcim momentom,ale nebojte sa,dekeľ vám bude odpaľovať počas čítania stále. A tu u mňa ešte nastáva otázka, bude ďalšia časť ?? Dúfam,že áno, pretože mám nejaké nezodpovedané otázky.
Čítať viac
Martina Hogajová
Overený nákup
4.12.2023
Super
Jedným slovkom dokonalosť... Autorka vytvorila dokonalú sériu perfektne ju ukončila.. Mrzí ma len to, že som sa viac nedozvedela o Halovom bratovi celkom som sa tešila ako sa to vyvinie.. A bláznivý Rus Sergej bol zlatíčko aj som sa na ňom
celkom zabávala.. Super séria určite ju prečítam viac krát ako len raz ďakujem za ňu
Čítať viac

Vydavateľstvo MERIDIANO-press

Čítať viac

„Láska je hmla a vzdych ju odveje. Láska je v oku iskra nádeje, ale aj more sĺz - tak čo chceš ešte? Láska je múdre šialenstvo, je z bied pomáhajúci liek, i prudký jed.“

Romeo a Júlia - William Shakespeare, 2006
Romeo a Júlia
William Shakespeare