Zvieratká zo ZOO - Václav Bárta, Zuzana Dreadka Krutá (ilustrátor), Bambook, 2022

3,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Zvieratká zo ZOO - Václav Bárta, Zuzana Dreadka Krutá (ilustrátor), Bambook, 2022
Čítaná
Zvieratká zo ZOO - Václav Bárta, Zuzana Dreadka Krutá (ilustrátor), Bambook, 2022

Zvieratká zo ZOO
Čítaná

Kniha plná zábavných príbehov o zvieratkách zo ZOO

Rozprávali ste sa niekedy so zvieratami v zoologickej záhrade? Ak nie, prichádzate o veľkú zábavu! Majú pre vás množstvo neuveriteľných príbehov, ktorými vás rozveselia.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Bambook, 2022
80 strán
1 hodina čítania

Rozprávali ste sa niekedy so zvieratami v zoologickej záhrade? Ak nie, prichádzate o veľkú zábavu! Majú pre vás množstvo neuveriteľných príbehov, ktorými vás rozveselia. Našťastie sa našiel niekto, kto rozumie ich reči. Prečítajte si o žirafej výprave... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina

3,99 €

Cena novej knihy: 9,99 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
Zvieratká zo ZOO - Václav Bárta, Zuzana Dreadka Krutá (ilustrátor), Bambook, 2022
3,99 €

Viac o knihe

Rozprávali ste sa niekedy so zvieratami v zoologickej záhrade? Ak nie, prichádzate o veľkú zábavu! Majú pre vás množstvo neuveriteľných príbehov, ktorými vás rozveselia. Našťastie sa našiel niekto, kto rozumie ich reči. Prečítajte si o žirafej výprave do kina, o neposednej kengure, zamilovanom dikobrazovi či o zvláštnom vzťahu ľadového medveďa ku kalendáru.
Čítať viac
Počet strán
80
Väzba
pevná väzba
Rozmer
165×215 mm
Hmotnosť
285 g
Rok vydania
2022
Edícia
Čítanie pre prváčikov
Naše katalógové číslo
1844197
Ilustrácie
Štýl
humorný
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Bambook
Pre koho
pre deti a mládež
Účel knihy
na rozvoj dieťaťa
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

9 hodnotení

5
2
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

16

...mám rada, keď v knihe nájdem myšlienku, ktorá ma osloví až tak, že si ju zapíšem a vraciam sa k nej... Mnohé z nich nájdete aj v mojich recenziách kníh... Momentálne vyhľadávam životopisy umelcov, najmä maliarov a našla som záľubu v cestopisoch.

Jana Pešková
Overený nákup
14.4.2024
panda červená vedie
Milá knižočka o zvieratkách s peknými ilustráciami. Zvieratká v každej podobe majú moje vnučky rady a páčia sa im takéto príbehy. Tej staršej niekedy čítam aj počas videohovoru. :) Čítať viac
12.12.2022
Príjemným rozprávaním nás pán autor povodí Zoologickou záhradou, v ktorej sa dá do reči s jednotlivými zvieratkami a tie o sebe kadečo prezradia. Napríklad taká žirafa sa raz vybrala do kina a to vám bol zážitok, najmä pre ľudí sediacich v radoch za ňou. Alebo ako tigrica manžela vyberala, či čo všetko kengura preskákala. Príbehov je aj na niekoľko pohodových večerov pri knihe, ktoré si hravo, občas úsmevne a predsa aj náučne prečítate s detičkami, skôr v predškolskom až školskom veku. Milé výstižné ilustrácie krásne doplňajú rozsiahly text a oživujú tak ZOO v písmenkách. Čítať viac
5.12.2022
Máte doma predškoláka alebo prváčika? A hľadáte pre neho nejakú knihu? Myslím, že kniha Zvieratká zo ZOO by mohlo byť pre neho to pravé.

Detská kniha rozpráva príbeh o zvieratkách v zoo z pohladu autora, ktorý rozumie ich reči. Zvieratkám sú venované jednotlivé príbehy, ktoré sú kratučké, doplnené ilustraciami a ukončené básničkou.

Preto je čítanie príbehu nielen milé, ale aj poučné. Deti sa z nich vždy niečo naučia o jednotlivých zvieratkách, o ich stravovaní, živote, či odkiaľ pochádzajú.

Preto ak neviete, čo svojmu drobcovi darovať pod (a hračiek má už určite plnú izbu), vyskúšajte túto knižku.

Ku mne sa príbehy o zvieratkách dostali vďaka spolupráci s vydavateľstvom Grada, za čo im veľmi pekne ďakujem.
Čítať viac
25.11.2022
Čo myslíte, čo všetko by ste sa dozvedeli od zvieratiek v ZOO, ak by ste rozumeli reči zvierat? Hlavný hrdina tejto detskej knihy zvieratkám rozumie a teraz vám vyrozpráva, čo všetko sa od nich dozvedel, či aké dobrodružstvá s nimi zažil.
.
V tejto knihe nájdete množstvo krátkych príbehov, ktoré sú venované vždy inému zvieratku a na konci ktorého detičky čaká kratučká básnička. Mnohé obsahujú rôzne zaujímavé informácie napríklad o tom, odkiaľ zvieratko pochádza, ako sa stravuje, čo je preň typické ... U nás doma teraz veľmi fičí všetko, čo je späté s geografiou, takže pri každom zvieratku prichádza otázka? Kde žije? A hneď za ňou - To je kde? Niektoré sú veľmi vtipné, niektoré sú skôr poučné, niektoré sú pekne vypointované, ale našli sa aj také, ktorým ako keby pointa chýbala (alebo som to možno len nepochopila, neviem) ...
Príbehy sú doplnené o krásne a pestrofarebné ilustrácie, takže ak vaše dieťatko ešte nepozná napríklad bizóna, či surikaritu, aj takto sa s nimi môže zoznámiť a skamarátiť.
.
U nás sa kniha uchytila najmä vďaka tomu, že sa pri nej učíme, odkiaľ pochádzajú zvieratká, ktoré sme videli, či môžeme vidieť v ZOO.
Čítať viac
39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
2.11.2022
Vtipná i poučná detská kniha
V tejto veľmi peknej detskej knihe sa s rozprávačom, ktorým je sám autor, vyberiete do ZOO. On totižto rozumie reči zvierat. Dozviete sa vtipné príbehy viacerých zvieratiek žijúcich v ZOO a na konci každého je krátka básnička. Veď kto by nechcel vedieť, čo hovorí taký ľadový medveď, uškatec, či vlk? Autor pomaličky odomkne detskú fantáziu a na jej vlne sa môže niesť každé dieťa.
Táto detská kniha je okrem toho, že je vtipná a plná fantázie, aj poučná. Deti sa naučia nové slovíčka a dokonca aj slabikovať. Obsahuje pekné ilustrácie a myslím si, že môže zaujať deti od 5 rokov, ale kľudne skúste aj skôr. Moja Kristínka ešte pri nej nevydržala, ale mne sa veľmi páči. A viete, kto je autorom tejto knihy? Otec známeho Václava ,,Noida" Bártu.
Verím, že si od neho ešte prečítame zopár kníh a aj vám túto odporúčam.
Čítať viac

„Chcel somsa len zahrať, na divoký západ a zmiznúť v jednom z nich. Vypadnúť na pláž, popíjať rum a sledovať, tú dokonalú Božiu prácu, pri chôdzi v plavkách.“