Ocelová princezna - Rina Kent, Red, 2023

18,06 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Ocelová princezna

Princezna by neměla sesadit krále. Elsa Řekl, že mě zničí, a přesně to také udělal. Možná jsem prohrála bitvu, ale válka ještě ani zdaleka neskončila. Říká se, že každý převrat... Čítať viac

4,5 22 hodnotení
2. diel série
Royal Elite (CZ)
Vydavateľstvo
Red, 2023
336 strán
5-6 hodín čítania

Princezna by neměla sesadit krále. Elsa Řekl, že mě zničí, a přesně to také udělal. Možná jsem prohrála bitvu, ale válka ještě ani zdaleka neskončila. Říká se, že každý převrat začíná prvním tahem... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština

18,06 €

-17 %
Pôvodná cena: 21,95 €
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v dvoch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
Ocelová princezna - Rina Kent, Red, 2023
18,06 €

Viac o knihe

Princezna by neměla sesadit krále. Elsa Řekl, že mě zničí, a přesně to také udělal. Možná jsem prohrála bitvu, ale válka ještě ani zdaleka neskončila. Říká se, že každý převrat začíná prvním tahem. Nikdo se ale nezmínil, že mě král při svém pádu strhne s sebou. Aiden Pokud malá princezna od Steelových chce válku, pak ji dostane. Existuje jen jedno pravidlo: buď moje pravidla, nebo žádná. Jen se nestyď a ukaž mi, co v sobě máš, miláčku. Ocelová princezna je druhým dílem série Royal Elite. Je to temná romance o středoškolském tyranovi pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. Tato kniha je součástí trilogie, nejedná se o samostatný román.
Čítať viac
Originálny názov
Steel Princess
Počet strán
336
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
378 g
ISBN
9788027704699
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1834165
Štýl
erotický, romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené kráľovstvo
2. diel série
Royal Elite (CZ)
Vydavateľstvo
Red
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

22 hodnotení

14
6
1
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

5.11.2023
… pokračovanie série plné sexu a tajomstiev…

Zvrhlý král bol skvelý. Aké bolo pokračovanie série s názvom KRÁLOVSKÁ ELITA?

Nuž, RINA KENT svojej povesti “zvrhlej autorky” nezostala nič dlžná. V knihe OCELOVÁ PRINCEZNA nadviazala pri bombe, ktorú odpálila na konci predošlej knihy. Príbeh tentoraz otvára Aiden s jeho zlou predtuchou. Kapitoly z jeho pohľadu, ktorých však bolo stále menej oproti šľahnutej Else, boli skvelé a prijala by som ich viac. Naproti tomu by Elsa sama seba nemusela už druhú časť presviedčať ako Aidena nenávidí a trávi s ním čas s donútenia.

Okej, takže… Elsa odhaľuje postupne záhady svojho života spred 10 rokov, na ktoré si vôbec nespomína. Musím povedať, že niektoré momenty boli predvídateľné, ale väčšina bola prekvapivá a pár dokonca šokujúcich. Toto sa deje počas celého príbehu, v zásade je to ale pomalšia kniha. Aiden vytvára zázemie pre svojho “loptoša” a manipuláciou, ktorej sa Elsa chabo snaží ubrániť, si často “zašantí”. Autorke sa podarilo napísať knihu plnú sexu, s celkom širokou škálou polôh, čo môže znieť ako nuda, avšak jej štýl je natoľko fajnový, že aj keď by ste radi nejakú tú “skopičinu” preskočili, tak to neurobíte… čo ak by vám ušiel nejaký detail, zásadný pri odhaľovaní tajomstiev :D

Vcelku bola pre mňa kniha o kúštik slabšia ako Zvrhlý král. Zarezonoval vo mne hlavne sex- naozaj ho tam z môjho pohľadu bolo priveľa XD, pritom autorka neopomínala ani zvraty, ktorých bolo tiež neúrekom.

Kent si poistila čitateľky, ako inak, odpálením nálože zvratov na posledných stranách. Časť som tušila, časť čakala a som veľmi zvedá na pokračovanie… Rina teda písať vie bohovsky ;)
Čítať viac
Ana
Neoverený nákup
5.7.2023
Nemožné ju položiť
Kedy vyjde ďalší diel ?
- Rina Kent moja nová obľúbená autorka, píše naozaj pútavé príbehy a veľmi sa mi páči jej štýl písania. Samozrejme pokračovanie knihy bol o niečo slabší ako prvý diel ale myslím, že to tak je vo všetkých románoch a určite má to neodradilo aby som dychtivo čakala na ďalšie vydanie.
Čítať viac
Alexandra
Neoverený nákup
27.6.2023
podľa mňa toxické vzťahy, hoci to vyzerá vzrušujúco
Kniha presne pre dnešnú dobu, rýchly dej bez hlbšieho ponoru, zakomponované mnohé nepravdepodobné momenty a vzťah hlavných hrdinov je vyslovene toxický, sexualita taktiež. Ak si dievčatá myslia, že takto vyzerá "osudový vzťah" tak ďakujem pekne, ani omylom.
Možno tak v lete na pláž oddychovka, ale podľa mňa skôr na domýlenie dievčat a žien.
Čítať viac
12.5.2023
Rina Kent:Ocelova princezná.
No páni...To bola jazda...Tolke napätie,nedockavost za dalsou strankou a vzrusenie s kvalitneho pribehu som nejaky cas nezazila.Boli výborne pribehy,ale toto?Ani na minutu to odlozit a nedocitat do konca:-)
Dozvediet sa o znudenych bohatych deckach je jedna vec...Ale co oni zazili?Pchhh.Prisilna káva.Nastastie,najblizsia partia bola zomknuta,lojalna voci sebe a navyze si so seba vedeli utahovat.
Boli elita,ale s prijemnou davkou normalnosti a jednoduchosti.Na to vsetko boli nad vecou a velkí srandisti:-))
Elsa sa v tomto druhom pribehu rapídne zmenila,otvarala som oci v niektorych situaciach.Zacala sa podobat Aidenovi.
A o nom premýslat bolo velmi tazke.Stale som nechapala,kde sa v nom berie ta povaha a strategicke,manipulativne,agresivne spravanie.Koniec knihy mi dal vela odpovedí.
Ale aj otazok.Ako dalej?Som na tŕnoch,ako vsetko v buducej knihe pokroci,lebo toto je brnkanie na nervy,ked sa caka.:-)
VÝYYYBORNÉÉ.Dakujem.
Čítať viac
19

Milujem knihy , fantasy, erotiku, horor, sci-fi. Tento rok 2022 som sa rozhodla prečítať celú moju knižnicu, kníh je 150 + hľadám ďalšie tituly aby som doplnila zbierky a autorov. Najobľúbenejšie knihy mám všetky ale predsa len sú tu 3 série, ktorých sa nevzdam J.R.Ward - séria Pád anjelov Alyson Noel - séria Nesmrteľný Sara B. Elfgren - trilógia Kruh A úplne top rebríček je Cassandra Clare a jej Tieňosvet

Tereza Sopúšková
Overený zákazník
6.5.2023
Rina Kent - Ocelová princezna (2. časť série Royal Elite)

- Princezna by neměla sesadit krále.

- Tolik jsem toužila, aby ste mi vrátily vzpomínky. Teď začínam chápat, proč jsem vůbec zapoměla. -

-------

Druhý diel bol tak isto strhujúci a temný ako prvý, neustále ma držal v strehu, kedy sa Else vrátia spomienky, čo sa stane keď sa jej vrátia, kto je ten nový fešák, ktorý prišiel do školy a koľko Aiden vydrží, kým mu jednu nenatiahne?

Táto časť nebola o tom, kto urobí prvý krok ale o tom, kto ustojí a bude zo vztýčenou hlavou a kto prehrá a bude plakať.

-Budeš kráľovná alebo figúrka? -

Celý temný príbeh sa skladá ako čriepky rozbitého skla a keď si ho Elsa nakoniec poskladala bolo to, že ????????????????

Samozrejme "mladeži neprístupných veci" tam bolo viac než dosť.

Záver má úplne dostal ostala som s otvorenými ústami, že ČOŽE?

Teraz už len čakat kedy vyjde tretí diel nech konečne zistíme KTO výhra celú VOJNU a hlavne AKO?
Čítať viac
29.4.2023
Zaujimave
No ako pfuuu. Priznam sa po varovani autorky som sa chvilu bala ze fakt ziadna laska. No ja som ju tam nasla... ale su veci co ma iritovali... vzdy robia v knihach zo zien slabosky... ano po fyzickej stranke to je vacsinou tak... a zase aj so stimulom no jasne ze dotyky vzrusia aj ked hlava ke inde vzdy je to telo co reaguje... no nic ale teraz cakat na treti diel ooooch. Som zvedava ako to skonci... no divocina. Čítať viac
22.4.2023
Royal Elite - parádna jazda ..
Ešte zúrivejšie, ešte vášnivejšie, ešte temnejšie, ešte dráždivejšie a drsnejšie a ešte zvrhlejšie ako jednotka.
Kniha začala presne tam, kde jednotka skončila.

Aiden sa vôbec nezmenil a zostal svojmu image verný. Bol absolútne majetnícky a vôbec u neho neprichádza do úvahy, že by sa vzdal toho, čo alebo kto je jeho.
„To, že jsme nepřátelé, nemění nic na tom, že si k...a moje“.
Kto čaká, že sa zmení tak sa veľmi mýli. Páči sa mi, že si ide Aiden svoju linku, a že jeho charakter je nemenný. Aj keď je manipulatívny, neznesiteľný, majetnícky a rozhodne to nie je rytier na bielom koni, moje sympatie si rozhodne získal, aj napriek tomu že ho nenavídite a milujete zároveň,
Elza tak toto dievča dáva Kingovi poriadne zabrať a mne sa to veľmi páči. To ako ho dostáva do vývrtky a ako ho vie poriadne vytočiť je fakt boží.
"Kingovo mlčení je horší než jeho slova. Nechceš, aby mlčal".

V dvojke je pár zvratov a občas niečo vypláva na povrch. Aj keď je ešte čo odhaľovať!
Autorka v závere opäť odpálila bombu a ja som zostala čučať na poslednú stranu ako obarená. Skončilo to znovu v tom najlepšom a Rina nás teda riadne napína. A ja potrebujem dočítať sériu a nutne sa dozvedieť ako to skončí.
Čítať viac
9
Spálené mosty - Tami Fischer, 2022
Práve čítam
Spálené mosty

Milujem knižky, znamenajú pre mňa taký súkromný únik od reality.

Lenka L. @isabellailovebooks
Overený zákazník
26.3.2023
Aiden mi počaroval.
Pokračovanie Zvrhlého krále je tu. Vlastne kto čítal prvý diel, všetky tieto tropy v knihe pozná ale nezaškodí si ich pripomenúť. Takže čo môžte v príbehu očakávať?
- Dark bully romance (hoďte si to do googlu spolu s prekladačom, ak si nie ste istý, či je to žáner pre vás. Naozaj nie je pre každého.)
- dub-con (tiež vám to google napovie)
- elitná škola
- trauma
- strata spomienok
- anti-hrdina (Aiden ním skutočne je a vždy aj bude)

To, že milujem @author_rina nie je tajomstvo. Práve naopak vždy sa k jej čitateľom hrdo hlásim. Steel Princess som čítala už asi 5x, ale aj tak som si túto časť v českom jazyku užila. Je to úplne iný zážitok. Nečakajte, že Aidena zrazu zasiahne ľudskosť, emócie alebo sa mu napraví charakter. Nič z toho sa nestane. Varovanie od autorky na začiatku knihy má svoje opodstatnenie, takže mu venujte pozornosť! Napriek všetkému je to čtivé, žhavé, tajomné. Elsa a aj Aiden majú svoje tajomstvá, traumy, démonov. Niečo sa odhalí a niečo zasa nahlodá váš mozog aby ste rozmýšľali čo bude ďalej.
Čítať viac

„Co se stane nyní a za chvíli není důležité - dokud je den po zítřku stejný jako den před včerejškem.“

Na západ od ráje - Harry Harrison, 2019
Na západ od ráje
Harry Harrison