The People on Platform 5 - Clare Pooley, Transworld, 2023

12,54 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
The People on Platform 5 - Clare Pooley, Transworld, 2023
The People on Platform 5 - Clare Pooley, Transworld, 2023

The People on Platform 5

Every day at 8:05, Iona Iverson boards the train to go to work. As a seasoned commuter, she knows there are rules that everyone should follow... Čítať viac

Vydavateľstvo
Transworld, 2023
416 strán
6-7 hodín čítania

Every day at 8:05, Iona Iverson boards the train to go to work. As a seasoned commuter, she knows there are rules that everyone should follow... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
12,95 €

12,54 €

-3 %
Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
Ďalšie knižné vydania (2)
The People on Platform 5 - Clare Pooley, Transworld, 2022
Brožovaná väzba
Angličtina, 2022
Vypredané

Zázrak na nástupišti číslo 5 - Clare Pooley, Fortuna Libri, 2023
Pevná väzba
Čeština, 2023
Do 2 – 3 dní
-5 %

26,16 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024
The People on Platform 5 - Clare Pooley, Transworld, 2023
12,54 €

Viac o knihe

Every day at 8:05, Iona Iverson boards the train to go to work. As a seasoned commuter, she knows there are rules that everyone should follow:
  • You must have a job to go to
  • Don't consume hot food
  • Always pack for any eventuality
  • You must never speak to strangers on the train


Iona sees the same group of people each day - ones she makes assumptions about, gives nicknames to, but never ever talks to.

But then, one morning, Smart-but-Sexist-Surbiton chokes on a grape right in front of Iona. Suspiciously-Nice-New Malden steps up to help and saves his life, and this one event sparks a chain reaction.

With nothing in common but their commute, an eclectic group of people learn that their assumptions about each other don't match reality. But when Iona's life begins to fall apart, will her new friends be there when she needs them most?
Čítať viac
Počet strán
416
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
128×197 mm
Hmotnosť
283 g
ISBN
9781804990971
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1899105
Štýl
dobrodružný
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
Transworld
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

3.9.2023
Nikdy sa nerozprávať s ostatnými spolucestujúcimi. To je zlaté pravidlo každodenného dochádzania vlakom. Žiadny očný kontakt ani náznak rozhovoru, inak vám hrozí trápna a dosť nepríjemná chvíľa. Príde však situácia, kedy toto pravidlo treba porušiť. Napríklad v prípade, že sa iný cestujúci dusí. Záchrana života stmelí skupinku rôznorodých ľudí, ktorí však nemajú nič spoločné. V jej strede je Iona, extravagantná lesbička, ktorá má za sebou dlhoročnú kariéru v časopise. Teraz ju však začne vytláčať mladšia generácia. Aj keď si v práci myslia, že im už nemá čo nové ponúknuť, prísediaci vo vlaku sú našťastie iného názoru. Pretože Iona, napohľad nedotknuteľná žena s hrošou kožou, je neskutočne empatická, záleží jej na druhých a aj keď sa môže zdať, že ju nič nezlomí, v skutočnosti je nesmierne zraniteľná. Svoju pomocnú ruku ponúkne každému v zvláštnej skupinke ľudí, ktorí to potrebujú viac, než by si kedy mysleli.

Poviem vám, táto kniha bola úžasná. Nemyslela som si, že si až tak budem užívať čítanie o na prvý pohľad obyčajných ľuďoch, ktorí riešia svoje problémy. Ionu som si obľúbila okamžite, keďže hneď je jasné, že podobnú osobnosť len tak ľahko nestretnete. Avšak aj ostatní z nesúrodej skupinky sa mi postupne dostali pod kožu. Ako som sledovala obdobie ich života, čím si prechádzali a akí v skutočnosti boli, nedalo sa inak ako si ich tiež obľúbiť. Bolo to veselé, smutné, dojemné aj potešujúce zároveň. Pre mňa je táto kniha prototypom “feel good” príbehu, lebo milé a veselé časti dokonale vyvážili tie ťažšie a dojemné. Ku koncu padla aj nejaká slzička a bolo mi naozaj ľúto, že sa o postavách nedozviem viac. Už teraz pokukujem po ďalších knihách o autorky, našťastie ich ešte pár napísala.
Čítať viac

„Človek má toľko začiatkov, koľko je v živote dní a predsa sa niektoré veci už nikdy nezmenia.“