Zatracený - Rachel Van Dyken, Baronet, 2021

15,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Zatracený - Rachel Van Dyken, Baronet, 2021
Zatracený - Rachel Van Dyken, Baronet, 2021

Zatracený

Gabe Hyde tajil svou identitu čtyři roky – skrýval se před světem, který ho k smrti miloval – sžíraný jediným špatným rozhodnutím. Rozhodnutím, které navždycky změnilo jeho... Čítať viac

2. diel série
Zatracení
Vydavateľstvo
Baronet, 2021
384 strán
5-6 hodín čítania

Gabe Hyde tajil svou identitu čtyři roky – skrýval se před světem, který ho k smrti miloval – sžíraný jediným špatným rozhodnutím. Rozhodnutím, které navždycky změnilo jeho život. Předstírá, že není zničený a skrývá své... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština

15,99 €

U dodávateľa 3 ks
Posielame do 4 – 6 dní

Dostupné v štyroch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023

Viac o knihe

Gabe Hyde tajil svou identitu čtyři roky – skrýval se před světem, který ho k smrti miloval – sžíraný jediným špatným rozhodnutím. Rozhodnutím, které navždycky změnilo jeho život.

Předstírá, že není zničený a skrývá své pravé já i před svými nejbližšími. Jenže kdyby někdo zjistil pravdu, tak by to neohrozilo jenom jeho život – ale hlavně ten její. Saylor nechová nenávist k mužům. Ale nesnáší Gabea. Ani trochu se jí nezamlouvá, že ji přitahuje tak moc, jako ona přitahuje jeho. Ale čím víc ho poznává, tím víc zjišťuje, že Gabe skrývá velké tajemství. Některá tajemství jsou totiž příliš velká na to, aby zůstala skryta navěky. Takže zůstává jediná otázka – když vyjdou najevo, nezničí každého, koho milujete? Nebo konečně dosáhnete vykoupení, po kterém toužíte? Každý má své tajemství... Jaké je to vaše?

Obsahuje novelu: Neporazitelný
Když jsem se setkal s Kiersten, čas se zastavil. Bylo to, jako kdyby všechno ve mně křičelo: to je ona! Nedokázal jsem se dívat jinam, nedokázal jsem odejít, nemohl jsem se ani pohnout. Byla to moje druhá polovina, moje spřízněná duše, a stála přímo přede mnou. Musel jsem ji získat. Ale cítil jsem, že mé rozhodnutí je sobecké – že nejspíš nebudeme mít dost času... a to cítím dokonce i teď, když všechny problémy pominuly a máme všechen čas na světě. Protože v životě nikdy nic není jisté. Proto se chystám udělat něco šíleného, impulzivního, odvážného. Koneckonců, co bych to byl za člověka, kdybych se neřídil vlastními radami. Jsem bojovník a nenechám se porazit. Takže klidně skočím z útesu.

Novela je pokračováním příběhu Wese a Kiersten z knihy Zničená.
Čítať viac
Originálny názov
Toxic
Počet strán
384
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
424 g
ISBN
9788026915591
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
837299
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
Zatracení
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,4 / 5

12 hodnotení

5
1
0
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

23

Všetky moje recenzie nájdete na instagrame @luckylady.stories :)

Luckylady. Stories
Overený zákazník
6.11.2021
1. diel Zničená sa mi nesmierne páčil. Ten príbeh bol pre mňa veľmi emotívny a zároveň veľmi krásny. Gabea som si veľmi obľúbila už v prvej časti a aj Lisu, ale musím priznať, že mi Gabe pripadal trošku v prvej časti iný ako v tejto knihe. Možno preto, že tu sme ho už mohli spoznať bližšie, nahliadnuť mu do duše a do mysle, keďže knižka bola písaná z pohľadu aj Gabea aj Saylor. 

Mne sa štýl písania autorky páči, je čtivý, kniha ma baví čítať, a aj napriek tomu, že mala dosť strán, tak som sa nemusela nútiť do čítania. Zároveň však je potrebné povedať, že vôbec by mi asi neprekážalo, keby je trošku príbeh okresaný a knižka kratšia. Vyskytuje sa tu aj dvojka z prvej časti Kiersten a Wes, ktorí boli opäť skvelí, a do popredia sa dostáva predovšetkým Wes, ktorý bola najlepší kamarát Gabea. 

Veľké plus dávam autorke za opisy Gabea, ktoré tam boli viackrát spomenuté, a ja som si tak mohla lepšie predstaviť túto postavu a zapamätať si jeho výzor. Bola som zvedavá na jeho príbeh a úprimne som až tak nečakala, že pôjde týmto smerom. Páčilo sa mi, aký veľký význam dala autorka hudbe. 

Musím priznať, že romantická linka ma až tak neohúrila, Saylor bola pre mňa jednoduchá postava, a viem o nej veľmi málo. Jej charakter nebol dostatočne vykreslený, autorka sa skôr sústredila na Gabea. Ku koncu už ich vývoj vzťahu a vzťah bol celkom rýchly a až príliš idylický. Zároveň však ich vzťah bol veľmi zvláštny. Úprimne, na jednej strane som obdivovala Saylor, že potlačila svoju ženskú hrdosť, možno žiarlivosť a dokázala sa tak celkom jednoducho vyrovnať sa s deľbou o svojho milovaného človeka. Niektoré slová od Gabea boli priam až bodavé pre človeka, ktorý ho ľúbi. Nemyslel to tak, bol úprimný, a pravda niekedy až príliš bolí.

Ja knižku môžem odporúčať a obsahuje aj niekoľkostranovú novelu z postáv prvej časti Wesa a Kiersten.
Čítať viac
12.7.2021
"Hudba bez vášne je len hluk. Život bez vášne? Je ako byť mŕtvy..."
°
Na príbeh Gabe som sa po prvej časti tejto série veľmi tešila. Zaujal ma svojim uvoľnením správaním a pohodovou povahou, ktorou nás ale autorka tak trochu oklamala, pretože jeho príbeh bol celkom iný. A rovno poviem, že táto kniha bola pre mňa sklamaním.

Nešlo ani tak o samotné jadro príbehu, pretože to malo naozaj hĺbku a bolo to smutné, dojímavé a cítila som z toho také zúfalstvo a hnev na to, ako sa s nami dokáže osud škaredo zahrávať... Bola to jedna veľká nespravodlivosť a u mňa spôsobila, že som si Gabe už viac nedokázala obľúbiť a dá sa povedať, že mi svojim správaním vadil, resp niektorými rozhodnutiami, ktoré spravil.
Chémiu a lásku som medzi hlavnými postavami absolútne necítila, nemala žiadny pevný základ, nemala z čoho vzniknúť, aspoň nie z toho, čo nám autorka opísala... Saylor mi od začiatku  liezla na nervy, bola strašne ovplyvniťelná a mala som z nej dojem, že nepozná vlastnú hodnotu, keďže so sebou nechala ľahko zametať... Neskôr sa jej správanie trochu zlepšilo, ale nejak to už nedokázalo napraviť môj celkový dojem.

Ja som touto knihou ukončila akýkoľvek vzťah s dotyčnou autorkou, jej štýl písania mi nesadol už v prvej časti a v tejto sa mi to len potvrdilo. Príbeh mal veľký potenciál, kým som nezistila že je písaný s ľahkosťou ktorá sa sem ale vôbec nehodila. Opäť závažná téma bola podaná ako rozprávka pre mladé dievčatá, ktoré tomu možno uveria ale ja som to teda autorke nezhltla.

Z epilogu som seriózne dostala cukrovku a nemám k tomu viac čo povedať, len toľko, že to bolo proste NEREÁLNE!!

2,5? dám tejto knihe len za tú časť, ktorá ma chytila za srdce a nemala absolútne nič spoločné s romantickou linkou, ktorá bola strašná.
Čítať viac
7.5.2021
„Niekedy, keď si myslíme, že nám Boh nachystal koniec, tak je to v skutočnosti len nový začiatok."

Pokračovanie tejto série som si užila. Veľmi silný príbeh, ktorý vo vás vyvolá niekoľko pocitov. Tento príbeh je plný lásky, romantiky a krásnych myšlienok. Autorka sa opäť zamerala na city a s mojimi citmi sa doslova pohrala.

Hlavnou postavou v tomto príbehu je Gabe, ktorého poznáme z predošlej časti ako skvelého kamaráta, ktorý má vždy úsmev na tvári. Ale v príbeh Zatracený nám Gebe ukáže, čo všetko skrýva a s čím všetkým musí bojovať. To, čo v sebe nesie je na jedného človeka veľa. Dosť som bola prekvapená, že autorka pre Gabe prichystala práve takýto silný príbeh. Ale keď stretne Saylor veľa vecí sa zmení. To, čo sa medzi nimi dvoma môže na začiatku javiť ako nenávisť pretrvá do niečoho celkom iného.

Saylor si ma hneď získala, napriek tomu, keď zistila, čo Gabe skrýva, tak mu pomáhala, bojovala zároveň s ním a bolo pre neho veľkou oporou. Ich vzťah sa vyvíja postupne, pretože musia prekonať niekoľko prekážok. Tento príbeh je krásny a smutný zároveň, no nájdeme tu množstvo úžasných myšlienok. Opäť sa tu stretávame aj s Wesom, Kiersten a Lisou. Títo traja veľmi skvelo dopĺňajú celý príbeh. Znovu som sa bála konca tohto príbehu, pretože som tušila, čo sa stane. Opäť nádherný epilóg, ktorý mi vyčaril úsmev.

V knihe Zatracený nájdem aj novelu Neporazitelný/Fearless. V tejto novele uvidíte, ako žijú Kiersten a Wes, a tiež to, čo im život prichystal. Nájdete tu aj útržky zo života Lisy. Na jej príbeh som veľmi zvedavá.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Všetko sa vždy začína a končí pravdou.“