Její třešničky - Penelope Bloom, Kontrast, 2020

13,54 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Její třešničky

Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval.... Čítať viac

2. diel série
Objekty touhy
Vydavateľstvo
Kontrast, 2020
200 strán
3-4 hodiny čítania

Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král.... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština

13,54 €

-17 %
Pôvodná cena: 16,45 €
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Dostupné v piatich knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024
Její třešničky - Penelope Bloom, Kontrast, 2020
13,54 €

Viac o knihe

Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král. Jo, dalo by se říct, že jsme si vážně padli do oka.

Jak jsem potkala Williama? Přišel ke mně do pekárny, koupil si věneček, ukradl květiny z vázy – pořád netuším, co s nimi chtěl dělat – a nechal mi svou vizitku. Než vám řeknu, jak jsem s ní naložila, měla bych něco vyjasnit: William mi vstoupil do života v ten nejhorší možný okamžik. Pekařství krachovalo, můj vlezlý bývalý mě odmítal nechat na pokoji. A jen tak mimochodem jsem byla pětadvacetiletá panna, což mi mí přátelé neustále předhazovali.

Vyřešit poslední z mých problémů s Williamovou pomocí by bylo jako zabít mouchu kladivem – přehnané, ale úžasné. William byl neuvěřitelně přitažlivý – byl sexy přesně tím způsobem, který ženské nutí dělat pitomé věci, a já kvůli tomu myslela na úplné šílenosti.

Napadlo mě, že kdyby ji zabil William se svými nemožně vypracovanými svaly, té mouše by to ani nevadilo – a já na tom byla stejně. A tak jsem mu zavolala. Možná jsem věděla, že to není dobrý nápad. Možná jsem se řítila vstříc katastrofě. Věděla jsem, že si koleduju o potíže, když se do telefonu zasmál tím svým hlubokým sexy hlasem a řekl: "Pořád mám chuť na ten váš věneček. Nabízíte donáškovou službu?"
Čítať viac
Originálny názov
Her Cherry
Počet strán
200
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
132×200 mm
Hmotnosť
325 g
ISBN
9788076420878
Rok vydania
2020
Naše katalógové číslo
776557
Štýl
erotický, romantický
Jazyk
čeština
2. diel série
Objekty touhy
Vydavateľstvo
Kontrast
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Její třešničky - Penelope Bloom, Kontrast, 2020
Jeho banán - Penelope Bloom, Sin, 2020
28,28 €
Ušetríte 4,62 €

Hodnotenia

4,1 / 5

19 hodnotení

9
5
4
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

21.7.2023
Po prvej časti som do tejto išla s nulovými očakávaniami. A teda bolo to o dosť lepšie než Jeho banán.

Máme tu oveľa sympatickejšie postavy, ktoré si vďaka ich nie trápnemu humoru a chémie rýchlo obľúbite. Práve ich postavy vás donútia ten príbeh dočítať. Dokonca sa mi páčila aj celá tá vec s “třešničkami”, ktorá bola milá a nebola všade nasilu vtláčaná.

Tým, že ide o tenku knižku tak je všetko akosi moc urýchlené. Ešte len sa vyskytne problém už je aj vyriešený. Ešte len sa spoznajú už sa aj berú.

Opäť to bolo celé také jednoduché s malinkou, úplne zbytočnou zápletkou. Našťastie to bolo o niečo vtipnejšie a dobre sa to čítalo, takže to hodnotím ako také priemerné, milé, trošku vzrušujúce čítanie, ktoré neurazilo ale raz stačilo.
Čítať viac
19.6.2022
Toto bolo že mega vtipné, mega milé a ja dúfam, že aj ostatné diely budú minimálne takéto.
Hailey ako pekárka, s fantastickým čerešňovým koláčom, ktorá má finančné problémy, ale rozhodne si nechce nechať len tak pomôcť. Maximálne chce pomoc so svojím „problémom“, že je stále panna :D
William ako bohatý riaditeľ s vážne zaujímavými „koníčkami“, s vážne trafenou zbierkou predmetov, je bratom - dvojčaťom - Bruca, ktorého poznáme z prvej časti - Jeho Banán. Bol naozaj zaujímavou postavou a fakt som sa na ňom veľa zabávala.
Milé stretnutie Hailey a Williama hneď v úvode knihy, obaja boli vážne pekne opísaný a skvele sa doberali a celkovo veľmi pekná kniha, aj keď možno by som čakala aj trošku viac opisov a aj o niečo viac napätia. Najmä v časti, kde sa akoby „rozhádali“ a Hailey urobila niečo vážne nečakané a tak strašne vtipné pre čitateľov :D
Rodičia Williama a Bruca mi fakt že liezli na nervy a dúfam, že sa s nimi už vôbec nestretneme v žiadnej časti. Naopak Haileynina babička bola riadne číslo.
Opäť by sa tu dali očakávať nejaké zaujímavé zvraty, aj v tejto časti bol na ne priestor, ale nekonali sa. No nemôžem povedať, že mi až tak chýbali. Bolo to čiste iba o tom vtipe, dvojzmysloch, ktoré sú vážne trefne napísané, o romantike a je to naozaj výborná oddychovka na dva dni :)
Čítať viac
11.2.2021
Príbeh by som zaradila medzi oddychovku, pri ktorej sa schuti zasmejete. Musím uznať kniha sa veľmi dobre číta a autorka má skvelý humor, ktorý v knihe cítiť. Samotný názov hovorí za všetko. Opäť je príbeh plný vtipných dvojzmyslov.

Obe hlavné postavy William a Hailey mi veľmi sadli. William bol super, jeho nedokonalosť ma bavila a najmä dôvody, prečo určité veci robil. No a Hailey vôbec nezaostávala. Mám veľmi rada doťahovanie postáv a tu je doťahovania fakt, že veľa a mne sa to páčilo. Homor oboch postáv musim pochváliť, ten bol úžasný. Veľa som sa nasmiala. Som rada, že sa v príbehu objavili aj postavy z Jeho Banána. Z vedľajších postáv ma veľmi uchvátila Babi, tá bola neskutočná. Neviem či som v nejakej knihe čítala o takejto bláznivej babičke.

Od tejto oddychvky nemôžete čakať niečo veľké a prevratné. Ale, čo mi na knihe vadilo najviac, tak to, že sa tam všetko rýchlo udialo a hneď na to všetko rýchlo vyriešilo. Prišlo mi to zrýchlené, možno by bolo lepšie keby si autorka dala načas a neponáhľala sa tak. Ocenila by som o niečo viac napätia.

Kniha síce nemá nejakú veľkú zápletku, ale na spríjemnenie večera určite postačí.
Čítať viac
Zlatica Babusekova
Neoverený nákup
17.10.2020
ceresna
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
po dlhom čase som nasla knihu ktorá ma bavila od začiatku až po koniec...má všetko čo má toto oddychové čítanie mať...William je proste super...a Halley k nemu presne zapadá...prečítala som aj prvú časť s Bruceom jeho banan ale nebolo to uplne ono...k deju ma najviac rozosmiala pasáž hodení koláča na Williama...ale nebudem viac prezradzať...kto hľadá "vypnutie" od okolia vtipnými scénami...odporúčam za mňa 5/5...taká čerešnička na záver dňa Čítať viac
Andrea
Neoverený nákup
13.10.2020
Ak sa môžem opýtať nechystáte sa náhodou preložiť knihu do slovenského jazyka? Alebo to neplánujete? Čítať viac
Marianna Stašková
Overený zákazník
8.10.2020
Ekniha
Nahodou sa nechysta vydanie eknihy? Nikde som sa zatial nedopatrala tejto informacie... Bolo by fajn, keby bola moznost zakupenia v tomto formate Čítať viac

Kúpte spolu
Její třešničky - Penelope Bloom, Kontrast, 2020
Jeho banán - Penelope Bloom, Sin, 2020
28,28 €
Ušetríte 4,62 €

„Všetko sa vždy začína a končí pravdou.“