Jax
E-kniha

Moje první setkání s Jaxem Blackwoodem nedopadlo zrovna nejlépe. Na svou obranu chci ovšem říct, že jsem netušila, že je to právě Jax Blackwood – kdo by taky čekal, že... Čítať viac

4,5 23 hodnotení
3. diel série
VIP
Vydavateľstvo
Baronet, 2022
472 strán
7-8 hodín čítania

Moje první setkání s Jaxem Blackwoodem nedopadlo zrovna nejlépe. Na svou obranu chci ovšem říct, že jsem netušila, že je to právě Jax Blackwood – kdo by taky čekal, že v supermarketu potká legendárního rockera? Navíc se mi... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Čeština

16,62 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Moje první setkání s Jaxem Blackwoodem nedopadlo zrovna nejlépe. Na svou obranu chci ovšem říct, že jsem netušila, že je to právě Jax Blackwood – kdo by taky čekal, že v supermarketu potká legendárního rockera? Navíc se mi chystal přebrat poslední kelímek mátové zmrzliny s kousky čokolády. Asi jsem to měla nechat být, jenže mě domýšlivě vyzval, ať si tu zmrzlinu vezmu. A tak jsem ho políbila a kelímek mu obratně vytrhla z ruky. Jasně, bylo to ode mě trochu pod pás, ale zoufalé časy… Znáte to. Nečekala jsem, že se z něj vyklube můj nový soused.
Zdůrazňuju, že pěkně otravný soused, protože ho bavilo připomínat mi, že mu dlužím zmrzlinu, a zároveň neodolatelný soused, který moc rád hraje ve svém obývacím pokoji na kytaru dočista – a nádherně – nahý.
Měla bych se mu vyhýbat, jenže vyhýbat se Jaxovi dost dobře nejde – ne když mě dokáže rozesmát i rozpálit. Jsme jen sousedé a ani jeden z nás na lásku nevěří, mohli bychom však být mnohem víc. Mohli bychom mít jeden druhého.
Čítať viac
Originálny názov
Fall
Počet strán
472
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
2350291
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
3. diel série
VIP
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

23 hodnotení

10
3
2
1
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

23

Všetky moje recenzie nájdete na instagrame @luckylady.stories :)

Luckylady .stories
Overený zákazník
17.8.2023
Moje hodnotenie: 3,5/5
Tentokrát sa stretávame s Jaxom, ktorý zohrával v predošlých dieloch svoju úlohu. Dosť svojím konaním ovplyvňoval životy ostatných, predovšetkým Killiana. Jaxa už dlho trápia démoni a pôsobí nevyrovnane. Jedna vec mi dosť chýbala na dotvorenie jeho postavy a pochopenia, prečo sa tak trápi, a to je jeho rodina. Okrajovo sa v knihe spomína, že je z bohatej zámožnej rodiny, ale potrebovala by som o tom vedieť viac, aby som si vedela poskladať skladačku Jax. Jax sa však neskôr stretáva so Stellou, ktorá je presný opak, musí sa sama o seba starať už dlhé roky, je odkázaná na seba a priateľov tiež veľa nemá, v podstate žiadneho skutočného. Je však veľmi silná a dokáže byť pre Jaxa železným pilierom. Stellina sila však Jaxa trochu vyplaší, pretože sa bojí, že ho bude chcieť opravovať. A preto robí nerozvážne rozhodnutia, ktoré neskôr samozrejme ľutuje.

V príbehu sa opäť stretávame aj s ostatnými postavami z kapely, Brennou, Scottiem a aj s dievčatami, o ktorých sme mohli čítať v predošlých dieloch. Mne sa opäť najviac páčil Scottie, on je proste šéf. :D On je totálne dokonalý a dialógy, ktoré viedli Jax a Scottie nemali chybu. Tak sa skvele doťahovali, že to bolo veľmi vtipné a zároveň milé, mňa proste ten chlap baví.

Kniha ako celok na mňa však bola dosť rozsiahla. Privítala by som a vôbec by mi nevadilo, keby je kniha o tretinu menšia. Dosť som mala problém udržať pozornosť a milostné scény ma moc interesovali. Musím sa priznať, že som sa tešila na záver.:/
Čítať viac
15.7.2023
Předchozí dvě knihy z této série byly super a i tahle je vynikající. Je zatím asi nejemotivnější.
O Jaxovi (Johnovi) už z minulých dílů víme, že trpí těžkými depresemi a pokusil se spáchat sebevraždu. Někdy bohužel nestačí, že máte kolem sebe lidi, kteří vás mají rádi a udělali by pro vás všechno. Ta prázdnota uvnitř, to odcizení se sám sobě, někdy má člověk prostě pocit, že už to fakt "nedává". A mimo jiné Jax v knize říká: "Nikdy jsem se nedokázal soustředit jen na jeden okamžik. Vždycky se dívám zpátky nebo kupředu. Pořád si dělám starosti." Panebože, to jsem celá já. A určitě to tak má i hodně z vás.
Stella, se kterou se setkává za vtipných okolností se zase musela naučit žít ve světě sama, žít na vlastní pěst. Přestože se při svém povolání setkává neustále s lidmi, je jinak strašně osamělá. Nemá jediného člověka, kterému by mohla aspoň zavolat. Kdyby něco potřebovala, kdyby se chtěla s něčím svěřit, nebo prostě jen tak. Moc smutné.....
O nich dvou a jak to vlastně všechno bude, si přečtěte sami. Stojí to za to.
Třeba je v knize taky naděje pro nás ostatní, že nakonec se vše zvládnout dá. Není to někdy dokonalé, může to být i kostrbaté a ne vždy zalité slunce. Ale možná, den po dni a hlavně ne úplně osamocený, se to nakonec dá.
5/5*
Teď jdu na poslední díl série ( Přiznání ) a jsem si skoro jistá, že to bude zase jízda.
Čítať viac
8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Overený zákazník
18.1.2023
Mě se na této sérii líbí, že se nejedná pouze o Jaxe, ale do děje zasahují i ostatní členové. Někdy je v hlavě plný kolotoč emocí, které si člověk schovává pro sebe, ale opravdu je důležité, někoho mít po ruce, komu důvěřujete. Nadhled toho druhého někdy i poukáže jiné východisko a člověk tomu může dát šanci. V tomto příběhu mě zaskočil Stelin táta a nečekala jsem, že se ho tak Stela lehce zbaví. Myslela jsem, že bude urputnější a víc zamotá dějem (i když bych jim to samozřejmě nepřála). Čítať viac
11

Všetky recenzie dostupné na mojom instagramovom profile @ivinkaaa.booksland alebo blogu: https://ivinkaaa-booksland1.webnode.sk/

IVINKAAA BOOKSLAND
Overený zákazník
4.11.2022
Výborné
Jaxov príbeh je už od samotného preslovu autorky úplne iný ako predošlé dva diely, na čo sa treba pripraviť.

S Jaxom alebo teda Johnom sme sa stretli už v predtým v sérií VIP a vyskytol sa tam dosť často. Išlo o takú hlavnú vedľajšiu postavu.

Zoznámenie našich hrdinov je znovu veľmi originálne a úsmevné. Autorka asi využila nejakú šablónu. Celkový dej je pomalý, plynie prirodzene a postavy sa medzi sebou postupne spoznávajú.

Stella je jeden nádherný skvelý človek, ktorých vo svete potrebujeme viac. Už len jej povolanie vyvoláva úsmev na tvári a zahrieva pri srdci. Od začiatku je on pre ňu John nie Jax, ale vníma ho oboma jeho časťami. Berie ho ako celok. Čo bolo v tomto prípade naozaj dôležité a musel si to uvedomiť i samotný John.

Vzrušenie nás sprevádza od samotného počiatku, postavy majú úžasnú chémiu, všetko zľahka graduje. Autorka sa s ničím nenáhli, dávkuje nám ich po menších sústach.

Opätovne sa stretávame s členmi kapely a celého tímu, milou pani susedkou, starostlivým ochranárskym akoby otcom. Každá postava má svoj význam.

,,Dokonalosť neexistuje. Ľudia robia chyby. Najväčšie chyby robia tí, ktorí majú pocit, že sú úžasní. Hlavný je úmysel. Urobil chybu na základe nenávisti, sebeckosti alebo morálnej zbabelosti? Odpustenie si nezaslúži. Ale chyba spôsobená dobrotou srdca je niečo úplne iné."

Stále som čakala, akú drámu alebo nejaký zvrat dostaneme v prípade tejto dvojice. Prvotne mi prišla vyhrotená, napokon som si však uvedomila, že to tak malo byť. Pre Jaxa vtedy nastal dôležitý zlom a posunul sa na nasledujúcu etapu.

Záverečné hodnotenie
Tretí diel je zatiaľ najviac emotívny a vidno, že Kristan vie, o čom píše. Zároveň sa na ľudí s podobnými problémami budete možno pozerať inak, pretože oni nie sú chorí, všetko prežívajú náročnejšie, najmä ak sa objavia epizódy. Nechýba humor, napätie, priateľstvo, chémia medzi hrdinami a pomaly sa rodiaca láska. Predovšetkým porozumenia seba samého. Odporúčam, 5/5.
Čítať viac
7.4.2022
Príbeh o Jaxovi (Johnovi) je iný ako predchádzajúce 2 časti, ktoré som čítala, pretože tento príbeh v sebe skrýva ešte väčšiu hĺbku, najmä vďaka silnej téme, ktorej sa autorka v tomto príbehu venuje. Na začiatku som bola veľmi zvedavá, ako autorka pojme Jaxov príbeh, keďže vieme, čím si musel on sám prejsť. No som veľmi rada, že autorka ide na všetko pomaly, pretože tu som si to pomalšie tempo užívala.

John a Stella sa spoznávajú za veľmi vtipných okolností. Mne sa vždy páčia takéto vtipné situácie pri zoznámení postáv. A pri tejto situácii so zmrzlinou, to tiež nebolo inak. Obaja sú si v rôznych veciach podobní. Bolo milé vidieť, koľko toho majú spoločného a zároveň som s radosťou sledovala ich vtipné doberanie. Stella bola pre mňa zaujímavá hrdinka a dosť sa mi páčilo jej nezvyčajné povolanie a záľuba, ktorá ju napĺňala šťastím.

Ako som spomínala autorka zvolila pomalšie tempo, takže aj John a Stella idú na všetko pomaly, spoznávajú jeden druhého, zverujú sa navzájom so svojimi trápeniami a pomaly budujú medzi sebou hlbší vzťah. Samozrejme aj tu je skvelý humor, vtipné situácie či skvelá chémia a vášeň medzi postavami. Ale tento príbeh je aj emóciách, odpustení, dôvere, priateľstve, láske, ale aj o bolesti. Doslova som cítila bolesť, ktorou si John, no aj Stella prechádzali, pretože ani Stella to nemala v živote ľahké.

V knihe sú aj časti, pri ktorých môže vyhŕknuť pár sĺz, ale autorka to vedela vyvážiť krásnou romantikou či humorom. Celý dej dotvárajú vedľajšie postavy, ktoré už dobre poznáme. Jednoznačne táto časť bola silná a dunutí vás zamyslieť sa nad rôznymi vecami.
Čítať viac
8.3.2022
Podľa anotácie som bola zvedavá ako sa autorka popasuje s Johnovým duševným stavom. Po prečítaní mám pocit, že to zvládla na výbornú - bolo to drsné i citlivé, depresívne ale zároveň nádejné.... Proste ďalší krásny príbeh. Na tejto sérii vyzdvihujem, že sa autorke naďalej darí držať všetky príbehy na rovnako skvelej úrovni. Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Láska, povedal, je ako tá najjasnejšia galaxia, ktorá nikdy nezhasne! “

Ryby nemajú nohy - Jón Kalman Stefánsson, 2016
Ryby nemajú nohy
Jón Kalman Stefánsson