Dohoda - Danielle Hartová, MERIDIANO-press, 2023

13,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Dohoda

Kultový román kráľovnej slovenského Wattpadu prichádza na knižný trh. Dvojdielny román Dohoda zaznamenal na platforme Wattpad viac ako MILIÓN čítaní!... Vitajte vo svete... Čítať viac

4,0 73 hodnotení
1. diel série
Dohoda
Vydavateľstvo
MERIDIANO-press, 2023
304 strán
4-5 hodín čítania

Kultový román kráľovnej slovenského Wattpadu prichádza na knižný trh. Dvojdielny román Dohoda zaznamenal na platforme Wattpad viac ako MILIÓN čítaní!... Vitajte vo svete newyorskej smotánky! Rodinná firma je blízko krachu a otec v snahe ochrániť svo Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

13,99 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 24 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Kultový román kráľovnej slovenského Wattpadu prichádza na knižný trh.
Dvojdielny román Dohoda zaznamenal na platforme Wattpad viac ako MILIÓN čítaní!

Vitajte vo svete newyorskej smotánky!
Rodinná firma je blízko krachu a otec v snahe ochrániť svoje tri dcéry siaha po poslednej možnosti. Jednu z nich musí vydať za syna riaditeľa nadnárodnej korporácie. Ian Dalton sa však neuspokojí len tak s hociktorou z nich a kladie si ďalšiu podmienku. Jeho budúca nevesta musí byť panna. Nadya, študentka na prestížnej Newyorskej univerzite, sa proti tejto dohode búri a je presvedčená, že sa nenechá zlomiť akýmsi rozmaznaným synáčikom nechutne bohatého finančníka. Čoskoro však pochopí, že tento muž ju priťahuje ako magnet a nenecháva ju chladnou. Neostáva jej nič iné, iba balansovať medzi vlastnou dôstojnosťou a spaľujúcou vášňou.
Bude tancovať tak, ako jej bude on pískať?
Čítať viac
Originálny názov
Dohoda
Počet strán
304
Väzba
pevná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
334 g
ISBN
9788082141163
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1682043
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
1. diel série
Dohoda
Vydavateľstvo
MERIDIANO-press
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

73 hodnotení

34
19
14
1
5

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

3
Overený zákazník
11.4.2024
1/2 časť zo série Dohoda
.
,,Normálny človek by niečo také nepožadoval.
Nie dnes. Nie v tomto štáte. '' - Nadya Starcadová
.
* Ako by ste sa zachovali keby ste boli blízko krachu a chceli by ste ochrániť svoje 3 dcéry?
* Urobili by ste pre to čokoľvek?
Pán Starcad áno.
* Je to správne rozhodnutie?
Má to však jednu podmienku !
* Akú?
To vám neprezradím, no spĺňa ju len najmladšia dcéra.
Nadya sa tak musí vydať v 21.storočí za cudzieho muža, ktorého ešte nevidela. Je to veľmi šikovná, múdra a silná žena, nie len fyzicky ale aj psychicky.
Jej budúci manžel je Ian Dalton, budúci dedič najbohatšieho muža v New Yorku. Ian je sebavedomí a charizmatický, no známi sukničkár.
Nadya sa so svojím osudom snaží zmieriť, keďže ide o dobro jej rodiny, ktorú miluje, no nebude to mať ľahké.
.
Chémia medzi Ianom a Nadyou bola citeľná od začiatku. Ian bol z nej hotový od jej prvého,,úderu,, a ani sa mu nečudujem.
Príbeh sa čítal ľahko, mal svoje vtipné aj napínavejšie časti.
Z kníh od vydavateľstva Moderné romány človek nemôže byť sklamaní.
Po prečítaní sa ani nečudujem prečo mala kniha na platforme Wattpad taký úspech, určite si zaslúžila aj tlačenú formu.
Čítať viac
28.12.2023
Príbeh o dohodnutom manželstve. To by bolo, keby ženích nebol atraktívny. Ktorá z nás by nechcela mať také šťastie, aby ženích vyzeral ako Adonis. Začnú sa zbližovať a chémia medzi nimi rastie ako rýchlosť rakety.

Nadya bola silná a odvážna žena, krorá si toho prežila veľmi veľa.
Ian, bohatý synček, ktorý to mal pri otcovi ťažké, keďže bol vorkoholik. Musel makať viac, ako jeho zamestnanci. Myslela som si, že bude rozmaznaný fracek, ale veľmi ma prekvapil.

Obe knihy sa čítali veľmi ľahko, rýchlo a štýl písania autorky sa mi veľmi páčil. Musím povedať, že prvá časť sa mi páčila viac ako druhá.

V knihách nechýbal humor, intrigy, zápletky, vášeň, láska, či šteklivé scénky.
Čítať viac
17.12.2023
Knižné hrdinky majú vždy toľko šťastia, že ich dohodnutý partner je sexy, úspešný, mladý muž.
Inak to nebolo ani v tomto prípade.
Nadya celkom rýchlo prijala svoj osud vydať sa za neznámeho (a to ani negooglila aký je Ian feši), aby zachránila rodinný podnik. Keď jej to bolo oznámené mohla robiť viac drámy, ale neskôr jej bolo aj tak až až.
S Ianom to mali veľmi iskrivé. Páčili sa mi tie ich doťahovačky a ako mu vedela aj nevedela odolať.
Na druhej strane sa mi nepáčilo ako ju - ženu pokladali len za majetok. Niektoré pasáže boli necitlivé. Určite nejednej ženy by sa to dotklo.
Avšak príbeh ako taký bol super. Dobre sa to čítalo. Postavy boli sympatické. Bolo napätie, akcia, vzrušenie, tajnosti, prekvapenia.
Dohoda je romantika, ktorá Vás chytí a nepustí až do poslednej strany. Chápem, prečo mala na wattpade toľko prečítaní.
Čítať viac
4

Mám 21 rokov a milujem knihy rôzneho žánru. Do každej knihy sa viem vžiť a prežívať dej spolu s postavami.

Denisa Zahurančíková
Overený zákazník
1.12.2023
Dohodnuté manželstvo v knihách, dvaja ľudia sa začnú zbližovať, začne medzi nimi vznikať chémia a postupne sa z toho stáva láska - rada tieto knihy s danou tematikou vyhľadávam.

Začiatok knihy bol mierne kostrbatý, keď na scénu vstúpil Ian. Jeho pretvárka na začiatku bola mierne neuveriteľná, pri predstavení svojej nastávajúcej svojim kamarátom. Mal byť asi chalanktoremujevšetkojedno, ale bolo to napísané nasilu.

Po prvotných oťukávačkach som do príbehu úplne spadla. Nadya a Ian má spolu bavili. Smiala som sa na nich a na ich spoločných doťahovačkách. Začali mať spolu isté kúzlo.

Kameň úrazu bolo pre mňa asi posledných 50 strán. Začalo to na ich zásnubách, kde som nechápala postoj Nadyinej rodiny. Z milujúceho otca sa razom stal dotknutý chlap a so staršej sestry Keeley sršala arogancia a možno aj žiarlivosť.
Pokračovalo to klasickým zvratom v týchto knihách, keď na scénu prišla ďalšia žena. To celé spustilo lavínu absurdnosti. V ten moment som nepochopila postoj Iana, ktorý si z veci nerobil ťažkú hlavu a začal hovoriť, že si nájde opäť cestu späť k nej. Kamoš, keby chceš, tak niečo spravíš a neoháňaš sa týmito drístami.
Samozrejme po tomto sa chcela Nadya pomstiť a tu som sa chytala za hlavu, ako môže postava u vás klesnúť zo strany na stranu. Krútila som hlavou a neverila, že sa to vážne deje. Otázka v ten moment, či je normálna, bola zrejme zbytočná.

Keď na scénu opäť nastúpil Ian a ako tak sa dali veci do poriadku, som si myslela, že už sa nič nemôže pokaziť. Ale čitateľ mieni, autor mení.
Ian, hoci má 28 rokov, nemá žiadne práva o sebe rozhodovať, o svojom živote a zjavne ani snúbenici a ich vzťahu, pretože čo povie otec, všetko sa musí dodržať... Akože, nechápem tomu.

Takže koniec ma rozsekal ako len mohol.
Miestami kniha vyzerala ako poriadny akčný film plný bitiek ale tomu nedávam mínus, bavila som sa na tom.

Už menším kameňom úrazu bola najlepšia kamarátka Aki, ktorá mi tiež zo začiatku nevadila. Typická bláznivá kamarátka - čo na srdci, to na jazyku. Lenže keď prešla debata na chalanov, nevedela kedy skončiť a kde sú hranice. Strašne ma to štvalo.

Najväčšie slniečko tam bola asi Adel, jedna zo služobníctva Daltonovcov, ktorú si človek musí jednoducho zamilovať.
Očakávam od pokračovania zlepšenie, lebo príbeh sa mi páči, len konanie postáv je niekedy nad úroveň môjho chápania.
Čítať viac
11.8.2023
Musím byť úprimná, čítala som už lepšie knihy, no nemôžem povedať, že by tento román nebol dobrý a v konečnom dôsledku som si jeho čítanie užila.
Kniha sa mi čítala ľahko a rýchlo, dej na seba nadväzoval bez skokov a "dier", postavy boli vytvorené tiež dobre. Nejaké zľahka cringe scény som síce našla, no inak bolo všetko také akurátne a z Dohody sa vykľulo veľmi príjemné oddychové čítanie, ktoré odporúčam, keď nemáte práve náladu na nejaké príliš komplikované motanice.

V príbehu síce bolo niekoľko motívov, ktoré nezapadli úplne celkom do môjho vkusu a zo začiatku bol dej skôr vlažný, v závere som sa dočkala aj vystupňovania, nejakého napätia, zopár e*otických scén, jednej se*uálnej a celkom ma prekvapili i náznaky reverse harem.
"Sečteno a podtrženo" knihu hodnotím kladne a aj keď som čakala niečo iné a trochu "viac", teším sa na pokračovanie.
Čítať viac
19.7.2023
Ak by som mala zhrnúť tieto dva diely, tak by som ich nazvala asi iba priemerné.
Prvý diel som už mala doma, ale nechcela som sa do neho pustiť, kým nebudem mať doma aj druhý.
Vďaka všetkým tým pozitívnym ohlasom som sa na knihy veľmi tešila.
Ale v poslednej dobe, vždy, keď mám nejaké očakávania, tak sa väčšinou nenaplnia.
Za mňa bol určite lepší prvý diel.
Hoci sú obe knihy útlejšie, druhá o čosi viac, dialo sa tu toho veľmi veľa, občas zbytočne.
Hlavne ma zaskočil prvý deň Nadye a Iana, kde sa toho naozaj stalo tak veľa, až mi to prišlo prehnané.
Bolo jasné, že tu pôjde o nejaké dohodnuté manželstvo, avšak bolo poňaté trošku inak, ako zvyčajne čítam a to sa mi na tom aj páčilo.
Nevedela som si ale nejako vybudovať vzťah ani k jednej z postáv. V niečom sa mi pozdávala Nadya - ako sa postavila k tej dohode, ako chcela pomôcť svojej rodine, ako zmenila názor aj na Iana, celkovo jej správanie aj vo firme.
Ianovo správanie bolo zo začiatku teda zvláštne, ale po vysvetlení toho, prečo si dal takú podmienku do dohody, akú si dal, mi hneď prišiel aj on sympatickejší.
Ale ich obratu som nejako nevedela uveriť. Stalo sa to tam až príliš rýchlo.
No musím povedať, že chvíle, kedy boli spolu a kedy boli len sami dvaja, a ich intímne chvíle, tie sa mi pozdávali. Tie boli uveriteľné a opísané naozaj pekne, a vtedy som medzi mini aj niečo cítila.
No nepáčilo sa mi napríklad ani správanie Nadyinej rodiny, a jej kamaráti teda tiež neboli žiadna sláva.
Tu mi pár vecí aj nesedelo, čo sa týkalo príbehu.
No musím povedať, že som vlastne napriek všetkému, čo mi tu nejako nesadlo, zostala po prečítaní prvej časti veľmi zvedavá. A to preto, že na konci, úplne v závere, bola zaujímavá situácia, veľmi navnaďujúca na druhý diel.
Čítať viac
17.7.2023
Čo Vy a dohodnuté manželstvo? Išli by ste do toho?
Knižné hrdinky majú vždy toľko šťastia, že ich dohodnutý partner je sexy, úspešný, mladý muž.
Inak to nebolo ani v tomto prípade.
Nadya celkom rýchlo prijala svoj osud vydať sa za neznámeho (a to ani negooglila aký je Ian feši), aby zachránila rodinný podnik. Keď jej to bolo oznámené mohla robiť viac drámy, ale neskôr jej bolo aj tak až až.
S Ianom to mali veľmi iskrivé. Páčili sa mi tie ich doťahovačky a ako mu vedela aj nevedela odolať.
Na druhej strane sa mi nepáčilo ako ju - ženu pokladali len za majetok. Niektoré pasáže boli necitlivé. Určite nejednej ženy by sa to dotklo.
Avšak príbeh ako taký bol super. Dobre sa to čítalo. Postavy boli sympatické. Bolo napätie, akcia, vzrušenie, tajnosti, prekvapenia.
Dohoda je romantika, ktorá Vás chytí a nepustí až do poslednej strany. Chápem, prečo mala na wattpade toľko prečítaní.
Čítať viac
Beta
Neoverený nákup
11.7.2023
Nieco nove
Jednotka vyborne napisana, dej mierne nerealny,ale precitane bez prestavky, dvojka pre mna velke sklamanie, skoda Čítať viac
7.7.2023
Hlavnou zápletkou tohto príbehu je dohodnuté manželstvo. Ja som knihu s touto témou ešte nečítala, preto mi prišla zaujímavá,no tiež si myslím, že v prostredí ,kde sa odohrávala nereálna. Skôr mi to príde typické pre kultúru na východe.

Nadya a Ian sa stali terčom dohody ich otcov. Nadyin otec bankrotoval a Ianov mu podal "pomocnú ruku" pod podmienkou, že jedna z jeho dcér sa stane manželkou jeho syna.

Padlo to na Nadyu a teda, čakala som trošku viac drámy a odmietania ,keď to na ňu otec vybalil.Prijala to proste veľmi ľahko podľa mňa,aj keď jediná spĺňala Ianovu podmienku - byť ešte panna.
To mi tiež prišlo najskôr pritiahnuté za vlasy, keďže on je typický sukničkár,ale jeho vysvetlenie mi napokon prišlo ako veľmi logické a sympatické.

Páčilo sa mi aj prostredie vysokej školy a priatelia, ktorých Nadya mala. Situácie s nimi boli úsmevné a typické pre študentov.

Kniha sa ľahko čítala,autorkyn štýl mi sadol,až na to,že niektoré kapitoly mi prišli dlhé.

V knihe nechýbal humor,pikantné scénky a prekvapivý koniec,ktorý by som absolútne nečakala,preto siahnem aj po pokračovaní. Strašne som zvedavá, ako to s Nadyou a Ianom nakoniec dopadne.

"Láska je taká jednoduchá. Stačí ak na prvé miesto vo svojom živote zaradíte niekoho iného namiesto seba. A potom už nezáleží na vás, záleží na tom druhom."
Čítať viac
10

Mám 33 rokov a som mamička dvoch detí.Cez deň nemám veľa voľného času, ale večer keď deti zaspinkajú príde môj čas a čítám niekedy aj do rána.

Beatrica Juráková
Overený zákazník
6.7.2023
Dohoda
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
DANIELLE HARTOVÁ - DOHODA


Zbožňujem príbehy, ktoré sa odohrávajú v New Yorku. To mesto je moja srdcovka. Kniha mi teda hneď bola sympatická.

Nikdy som nepochopila bohatých ľudí a tu mám na mysli extrémne bohatých. Žijú si svôj vlastný (osamelý- česť výnimkám) život zatvorený v zlatej klietke, ktorú chránia aj cez mŕtvoly. Chamtivosť a bezcharakterné správanie... Nemôžu nikomu dôverovať, lebo nikdy si nemôžu byť istí, kto ich ľúbi naozaj a kto len ich peniaze.

Čo všetko by ste boli ochotní obetovať alebo spraviť pre peniaze?!

Nadya je mladá vysokoškoláčka, v láske sa sklamala a tak ani nerozmýšlala nad vzťahom. Chráni svoje srdce pred ďaľším sklamaním. Predošlý vzťah sa jej skončil kvôli tomu, že sa s partnerom nechcela vyspať. Žije s otcom a dvomi sestrami. S rodinou boli nútení žiť skromnejšie, lebo otcova firma zbankrotovala.

Ian je jediný synáčik bohatého podnikateľa. Od malička bol vychovaný tak, že jedného dňa prevezme otcove impérium. Žiadna láska, pochopenie a krásne zážitky.

"Človek musí byť na lásku pripravený."

Ako sa týto dvaja stretnú? Vďaka ich “drahých" oteckov, ktorí sa dohodli na ich manželstve(čistý stredovek). Tým, že Ianov otec odkúpi od nich zbankrotovanú firmu a znova postaví na nohy.

Aké podmienky môžu byť v dohodnotum manželstve? Čo všetko je v tej dohode?

Čo ma veľmi zarazilo, že Nadya veľmi nebojovala za seba. Veľmi ľahko prijala čo jej otec rozkázal a išla bývať k budúcemu manželovi. Ako ubiehali aj jej dni, ani ich nespomínala. Mne jej rodina absolútne nebola sympatická. Na konci by som im vedela aj napľuť do tváre, keď sa už dostali k zásnubám. Ich správanie ma šokovalo (nevdačníci).

Prijala by som trošku viac rozobrať tie rodinné vzťahy.

Ale poďme k našim holubičkám! Ian mi bol veľmi sympatický. Snažil sa byť rebel, ale nie vždy mu to išlo. Keď prekonali prvé bariéry boli veľmi milujúca dvojica. Sexuálne napätie priam iskrilo medzi nimi. Čo sa mi absolútne nepáčilo a Nadya mi hlboko klesla v očiach bolo to, keď si myslela, že ho Ian podvádza hneď si začala s dvoma chlapmi. Pfff...

Kniha sa čítala extrémne rýchlo. Kebyže nemusím skoro vstávať, dám ju za jednu noc. (Aj tak som ju čítala do tretej rána, lebo som ju nevedela položiť)
Bola plná humoru, čo si veľmi cením. Je to dokonalá oddychovka!

Hneď sa pustím aj do druhej časti, nakoľko táto časť sa skončila v tom najlepšom.
Čítať viac

Vydavateľstvo MERIDIANO-press

Čítať viac

„Tak hovorí mongolský mýtus: Láska sa rodí z rôznych prirodzeností. Protikladmi získava silu. Konfrontáciou a premenou sa udržiava. “

Záhir - Paulo Coelho, 2008
Záhir
Paulo Coelho