Nos4a2 - Joe Hill, William Morrow, 2013

17,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Nos4a2 - Joe Hill, William Morrow, 2013
Nos4a2 - Joe Hill, William Morrow, 2013

Nos4a2

Victoria McQueen has a secret gift for finding things: a misplaced bracelet, a missing photograph, answers to unanswerable questions. On her Raleigh Tuff Burner bike, she makes... Čítať viac

Vydavateľstvo
William Morrow, 2013
Počet strán
704

Victoria McQueen has a secret gift for finding things: a misplaced bracelet, a missing photograph, answers to unanswerable questions. On her Raleigh Tuff Burner bike, she makes her way to a rickety covered bridge that, ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Ďalšie knižné vydania (3)
NOS4A2 - Joe Hill, Folio, 2019
Brožovaná väzba
Angličtina, 2019
Vypredané

Vánoční říše (komiks) - Joe Hill, Comics centrum, 2022
Pevná väzba
Čeština, 2022
Do 3 – 5 dní
-17 %

45,22 €


NOS4A2 - Joe Hill, BETA - Dobrovský, 2019
Pevná väzba s prebalom
Čeština, 2019
Vypredané

Ďalšie knižné vydania

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

NOS4A2 is a spine-tingling novel of supernatural suspense from master of horror Joe Hill, the New York Times bestselling author of Heart-Shaped Box and Horns. Victoria McQueen has a secret gift for finding things: a misplaced bracelet, a missing photograph, answers to unanswerable questions. On her Raleigh Tuff Burner bike, she makes her way to a rickety covered bridge that, within moments, takes her wherever she needs to go, whether it's across Massachusetts or across the country.

Charles Talent Manx has a way with children. He likes to take them for rides in his 1938 Rolls-Royce Wraith with the NOS4A2 vanity plate. With his old car, he can slip right out of the everyday world, and onto the hidden roads that transport them to an astonishing - and terrifying - playground of amusements he calls "Christmasland." Then, one day, Vic goes looking for trouble - and finds Manx. That was a lifetime ago. Now Vic, the only kid to ever escape Manx's unmitigated evil, is all grown up and desperate to forget. But Charlie Manx never stopped thinking about Victoria McQueen. He's on the road again and he's picked up a new passenger: Vic's own son.

Exclusive to the print editions of NOS4A2 are more than 15 illustrations by award-winning Locke & Key artist Gabriel Rodriguez.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,2 / 5

5 hodnotení

2
2
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

18

“Niektoré knihy stačí ochutnať, iné prehltnúť, iba niekoľko málo je hodných prežutia a trávenia. Pri niektorých knihách si stačí pozrieť iba jej časť, niektoré stačí preletieť, a niekoľko málo treba prečítať starostlivo s plnou pozornosťou.” “Naše životy sú ako domy. Niekedy spadnú a majú prečo, inokedy spadnú úplne bezdôvodne.” Stephen King

Lujza S.
Overený zákazník
24.5.2022
NOS4A2 - Nosferatu
Joe Hill sa rozhodol pokračovať v šľapajách svojho celosvetovo známeho otca, a jablko nespadlo ďaleko od stromu.
Kniha má celkom zaujímavý príbeh ktorého hlavnou postavou je netypická rebelka Vicky McQueen. Začiatok knihy sa venuje jej detstvu, postupne puberte a jej nadaniu alebo schopnosti vytvoriť si "Skratku", ktorá ju vie dostať z jedného bodu A do bodu B, nech sú body akokoľvek od seba vzdialené. Natrafí na podobne nadaných ľudí, no nie každý svoj "dar" využíva správne - ako napríklad Charles Manx, ktorý by si želal byť večne mladý a nesmrteľný, no na to potrebuje deti.
Príbeh bol zaujímavý, dobre napísaný, ale natiahnutý. Najviac ma dej zaujímal od doby, kedy Vicky dospela a žila si svoj vlastný život poznamenaný zlými skúsenosťami s jej schopnosťami. Záver mi prišiel napísaný (alebo vymyslený) rýchlo ale uspokojil.
Čítať viac
20.3.2020
Skvelé
Naozaj super kniha, v knižnici som ju mala už dlhšie, ale dávala som prednosť o niečo tenším knihám, lebo sa mi ju nechcelo nosiť so sebou. Po tom čo sme sa ocitli všetci doma, som sa do nej pustila a kľudne by som ju prijala aj dlhšiu :) Zaujímavý námet, dobre vykreslené charaktery postáv a dej, ktorý vám nedovolí pustiť knihu z rúk. Odporúčam. Čítať viac

„When you are measuring life, you are not living it.“

The Time Keeper - Mitch Albom, 2013
The Time Keeper
Mitch Albom