Básničky na spapanie - Natália Kuľková, Žaneta Aradská (ilustrátor), Natália Kuľková, 2021

6,93 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Básničky na spapanie - Natália Kuľková, Žaneta Aradská (ilustrátor), Natália Kuľková, 2021
Čítaná
Básničky na spapanie - Natália Kuľková, Žaneta Aradská (ilustrátor), Natália Kuľková, 2021

Básničky na spapanie
Čítaná

Knižka obsahuje 44 básničiek o rôznych chutných mňamkách. Spoznáte v nej recept na najlepšie halušky od Dušky a kuskus od Zuzky, dozviete sa, kto mal najväčší zálusk na Luckinu... Čítať viac

Vydavateľstvo
Natália Kuľková, 2021
Počet strán
52

Knižka obsahuje 44 básničiek o rôznych chutných mňamkách. Spoznáte v nej recept na najlepšie halušky od Dušky a kuskus od Zuzky, dozviete sa, kto mal najväčší zálusk na Luckinu cukinu, ktoré smoothie Matejovi najviac chutí, ako sa varí Norkova pórková.... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina
9,90 €

6,93 €

-30 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Básničky na spapanie - Natália Kuľková, Žaneta Aradská (ilustrátor), Natália Kuľková, 2021
6,93 €

Viac o knihe

Knižka obsahuje 44 básničiek o rôznych chutných mňamkách. Spoznáte v nej recept na najlepšie halušky od Dušky a kuskus od Zuzky, dozviete sa, kto mal najväčší zálusk na Luckinu cukinu, ktoré smoothie Matejovi najviac chutí, ako sa varí Norkova pórková, kto pozval Bibku na grilovanú rybku, ako sa volá druháčka, ktorej najviac chutí sviečková omáčka, čo robí Majko, keď rozbije vajko, aké fantastické sú pirôžky od Božky, čo dáva Julka do svojej vychýrenej kaše, z čoho rastú Ľubkovi svaly, aká je tá najlepšia kapustnička, ktorú varieva babka Anička, kto robí najlepší puding zo semienok chia, čo v tekutine napučia a uvidíte, že Ninina bublanina a cestoviny od Maríny sú fakt lahôdky.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

3 hodnotenia

3
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

23.6.2022
Veľmi milá a originálna knižôčka
Hravé veršíky o papaní a jedle potešia nielen ich ušká, naladia na obed či večeru ich brušká, ale možno v nich dokonca prebudia zvedavosť a rozhodnú sa ochutnať aj to, čo nepoznajú, alebo čo už len z princípu odmietajú. Tie menšie sa zoznámia s novými slovíčkami a určite budú obdivovať krásne obrázky vo vnútri. Básničky sú kratučké, vždy dve na dvojstrane a sú niekomu "venované". Takže ak máte doma napríklad Duška, určite sa poteší, keď v knižôčke nájde Duškovu štrúdľu hruškovú.
.
Keď som si ju prezerala prvýkrát, tak mojou prvou myšlienkou bolo - '...jaj, mama moja, a toto ja prečo nevarím ... mňaaaam, a toto?' Myslím si, že určite ju teda ocenia aj mamky a tatovia, ktorým možno neraz našepká, čím prekvapiť svojich malých stravníkov.
.
Krásna, milá, vôňavá a chutná knižôčka. Skúste. Verím, že sa bude páčiť aj vám
Čítať viac
30

Prečítam všetko čo si ku mne nájde cestu. :-) Okrem kníh sa vo voľnom čase sa venujem bylinkám a prírodnej terapii.

Silvia Jágriková
Overený zákazník
14.11.2021
Niečo takéto mi presne chýbalo v súčasnom výbere detskej literatúry. Doporučila by som ju pre všetkých malých nápaditých začínajúcich kuchárov, milovníkov dobrého jedla, ale aj detičkám, ktoré by potrebovali väčšiu motiváciu do papania. Presne to Vám táto detská veršovaná kniha môže ponúknuť a vďaka jej rýmom a hravej forme, si s jej pomocou môžu deti aj precvičiť neposlušné jazýčky. Každá báseň je chytľavá, personalizovaná, inšpiratívna a doplnená veselými ilustráciami, ktoré okrem toho, že lahodia očiam, podnecujú detskú kreativitu. Celkovo je aj pekne spracovaná po grafickej stránke a voľba typu písma, sa hodí aj pre začínajúcich čitateľov. Toto dielko zaujme na prvý pohľad. U môjho hyperaktívneho kuchára má samozrejme najväčší úspech báseň s neplechou, tam ako kocúr zjedol Luckinu cukinu. Čítať viac
39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
19.10.2021
Originálna nádhernosť
Máte doma malých papkáčov, alebo sa im nechce jesť? S touto knižkou sa vám to možno podarí.
Milé, vtipné a hravé básničky sú ozaj celé na spapanie. Autorka ich vytvorila na množstvo rozličných jedál, v ktorých sú zakomponované aj rôzne mená a všetky básne sú hravo rýmované. My sme sa s dcérkou dobre nasmiali pri ich čítaní, pretože niektoré sú ozaj zábavné a možno nejedákov navnadíte aspoň čo-to zjesť.
Básničky sú sprevádzané krásnymi ilustráciami Žanety Aradskej a detičky aj ich prezeraním môžu hádať, čo je na jednotlivých stranách nakreslené.
Jednotlivé básničky môžu byť aj dobrou inšpiráciou na varenie a pečenie. Veď kto by odolal Nelkinej omelete, Diankinej vianočke, Peťkovmu chia pudingu, Norkovej pórkovej alebo Aničkinej kapustničke?
Táto milá a ORIGINÁLNA knižôčka bude určite skvelým spestrením každej detskej knižnice. Je nielen krásna, vtipná a zábavná, ale určite aj poučná. Ja ju vrelo odporúčam už detičkám od 2,5 roka, ale kľudne aj skôr. Pri jej čítaní sa vám budú zbiehať slinky a budete mať chuť si do niečoho chutného zahryznúť.
Čítať viac

„Človek spoznáva ľudí práve tak podľa toho, o čom hovoria, ako aj podľa toho, o čom nehovoria nič.“

Plná slávy - Bruce Marshall, 2017
Plná slávy
Bruce Marshall