Verejné financie - Rudolf Sivák a kol., Wolters Kluwer (Iura Edition), 2007

16,43 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Verejné financie - Rudolf Sivák a kol., Wolters Kluwer (Iura Edition), 2007
Verejné financie - Rudolf Sivák a kol., Wolters Kluwer (Iura Edition), 2007

Verejné financie

Prebiehajúca reforma verejných financií, reforma verejnej správy a požiadavky vyplývajúce z členstva Slovenskej republiky v Európskej únii prinášajú v oblasti fiškálneho systému... Čítať viac

Vydavateľstvo
Wolters Kluwer (Iura Edition), 2007
Počet strán
311

Prebiehajúca reforma verejných financií, reforma verejnej správy a požiadavky vyplývajúce z členstva Slovenskej republiky v Európskej únii prinášajú v oblasti fiškálneho systému množstvo zmien, ktoré sa priebežne realizujú... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 29 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023

Viac o knihe

Prebiehajúca reforma verejných financií, reforma verejnej správy a požiadavky vyplývajúce z členstva Slovenskej republiky v Európskej únii prinášajú v oblasti fiškálneho systému množstvo zmien, ktoré sa priebežne realizujú vo verejných rozpočtoch a v rozpočtovej politike. Zámerom autorov je nielen rozšíriť ponuku odbornej literatúry o knižnú publikáciu zaoberajúcu sa touto oblasťou ekonómie, ale aj, a najmä, poskytnúť čitateľom komplexné poznatky z oblasti verejných financií.

Vysokoškolská učebnica sa zaoberá problematikou finančnej vedy, verejných financií, fiškálnej politiky a ich vzájomnými väzbami, funkciami verejných financií, teóriou verejnej voľby, systémovými aspektmi verejných financií z hľadiska ich inštitucionálneho a kompetenčného usporiadania, ako aj z hľadiska vzájomných finančných väzieb medzi jednotlivými úrovňami ich riadenia, charakteristikou, štruktúrou a vzťahmi verejných príjmov a verejných výdavkov, rovnováhou, resp. nerovnováhou verejných financií a verejného dlhu a makroeko-nomickými súvislosťami verejných financií.
Vo vysokoškolskej učebnici zohľadnili autori najznámejšie teórie a prezentovali alternatívne možnosti a prístupy v chápaní "moderných" verejných financií.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

5 hodnotení

4
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

„Človek spoznáva ľudí práve tak podľa toho, o čom hovoria, ako aj podľa toho, o čom nehovoria nič.“

Plná slávy - Bruce Marshall, 2017
Plná slávy
Bruce Marshall