Knihy
E-knihy
18,94 €

Posielame do 10 dní

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Obsah:
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôvodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov
7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody
9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami
10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami
12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách
Čítaj viac
Kúpte spolu
Mikrobiológia potravín - kolektív
Meliorácie v poľnohospodárstve - Ján Jobbágy
39,90 €
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
239
Hmotnosť
540 g
Rok vydania
2017
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rozmer
170×245 mm
ISBN
9788055216423
Naše katalógové číslo
294941

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?

3,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
1
0
0
Čítaj viac
Kúpte spolu
Mikrobiológia potravín - kolektív
Meliorácie v poľnohospodárstve - Ján Jobbágy
39,90 €

„Čítať bez rozmýšľania je ako jesť bez vychutnávania.“

Edmund Burke