Just Like Heaven - Julia Quinn, Piatkus, 2021

12,72 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Just Like Heaven - Julia Quinn, Piatkus, 2021
Just Like Heaven - Julia Quinn, Piatkus, 2021

Just Like Heaven

Honoria Smythe-Smith, the youngest daughter of the eldest son of the Earl of Winstead, plays the violin in the annual musicale performed by the Smythe-Smith quartet. She's well... Čítať viac

1. diel série
Smythe-Smith Quartet
Vydavateľstvo
Piatkus, 2021
384 strán
5-6 hodín čítania

Honoria Smythe-Smith, the youngest daughter of the eldest son of the Earl of Winstead, plays the violin in the annual musicale performed by the Smythe-Smith quartet. She's well aware that they are dreadful... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

12,72 €

Na sklade 5 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Jako v ráji - Julia Quinn, Ikar CZ, 2012
Pevná väzba
Čeština, 2012
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Just Like Heaven - Julia Quinn, Piatkus, 2021
12,72 €

Viac o knihe

The first in the Smythe-Smith Quartet, a dazzlingly witty series by the bestselling author of Bridgerton, now a series created for Netflix by Shondaland.

Honoria Smythe-Smith, the youngest daughter of the eldest son of the Earl of Winstead, plays the violin in the annual musicale performed by the Smythe-Smith quartet. She's well aware that they are dreadful. In fact, she freely admits (to her cousins) that she is probably the worst of the bunch. But she's the sort who figures that nothing good will come of being mortified, so she puts on a good show and laughs about it.

Marcus Holroyd is the best friend of Honoria's brother Daniel, who lives in exile out of the country. He's promised to watch out for Honoria and takes his responsibility very seriously. But he has his work cut out for him when Honoria sets off for Cambridge determined to marry by the end of the season. She's got her eye on the only unmarried Bridgerton, who's a bit wet behind the ears. When her advances are spurned, can Marcus swoop in and steal her heart in time for the musicale?
Čítať viac
Počet strán
384
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
126×198 mm
Hmotnosť
266 g
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1050125
Štýl
romantický, historický
Jazyk
angličtina
1. diel série
Smythe-Smith Quartet
Vydavateľstvo
Piatkus
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

13 hodnotení

10
2
0
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Klasická Julia Quinn

Knihy od Julie Quinn sú momentálne mojou srdcovkou. A táto ma rovnako nesklamala. Bol to pekný príbeh, ktorý som raz dva zhltla. Samozrjeme, že predstavila Anne a Daniela a tak sa musím hneď pustiť do druhej časti.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

9.2.2024
Bavila ma
So zle preslávenými Smithe-Smythovými sme sa stretávali už vo viacerých predošlých knihách. V podstate mi pri tých zmienkach prišlo vždy dievčat trochu ľúto, že chúďatká, asi sú mimo a nerozumejú svetu. Tak táto séria mi objasňuje, prečo to robia. A vôbec, celkom dobre sa začína príbehom, kde si najskôr lezú na nervy a potom zistia, že až tak nie. Čítať viac
Lenka
Neoverený nákup
5.4.2013
Mali ste radi Bridgertonovcov?
Tak to určite budete mať radi aj Smythe-Smithovcov. Na začiatku som si nevedela dať dohromady postavy, ale legendárne mučivé hudobné večierky tejto rodiny sú nezabudnuteľné :-)
Takže sa môžete tešiť aj na lady Dunbaryovú a samozrejme láskavý korenistý humor Julie Quinnovej. Nádhera.
Čítať viac

Julia Quinn

Čítať viac

„Byla však pravda, že tehdy poprvé pochopil, že lidé, kterým se naučil důveřovat, by ho stejně mohli někdy zradit, a že je to sice zklamání, ale zároveň je to nevyhnutelné a že život ho bude pohánět pravidelným tempem vpřed, protože za každého, kdo ho nějakým způsobem zklame, se najde přinejmenším jedna osoba, která to nikdy neudělá.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara