Vianočná láska - Sophie Claire, Fortuna Libri, 2020

13,30 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Vianočná láska - Sophie Claire, Fortuna Libri, 2020
Čítaná
Vianočná láska - Sophie Claire, Fortuna Libri, 2020

Vianočná láska
Čítaná

Po nepríjemnom rozchode so snúbencom sa večná optimistka Evie Millerová presťahuje do dedinky Willowbrook, aby si konečne splnila sen a venovala sa tomu, čo ju najviac teší a... Čítať viac

4,8 51 hodnotení
Vydavateľstvo
Fortuna Libri, 2020
304 strán
4-5 hodín čítania

Po nepríjemnom rozchode so snúbencom sa večná optimistka Evie Millerová presťahuje do dedinky Willowbrook, aby si konečne splnila sen a venovala sa tomu, čo ju najviac teší a na čo má talent. Pre finančné problémy sa jej však nedarí... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina
16,90 €

13,30 €

-21 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023

Viac o knihe

Po nepríjemnom rozchode so snúbencom sa večná optimistka Evie Millerová presťahuje do dedinky Willowbrook, aby si konečne splnila sen a venovala sa tomu, čo ju najviac teší a na čo má talent. Pre finančné problémy sa jej však nedarí celkom podľa očakávania. Aj Jake Hartwood sa usiluje vyrovnať sa s minulosťou. Po smrti manželky je odhodlaný nikoho si už nepustiť k telu. A už vôbec nemá chuť sláviť vianočné sviatky.
Evie s Jakom sa dohodnú, že pred Vianocami uniknú na dovolenku do Provensalska. Dokáže však ich priateľstvo vzdorovať čaru sviatkov? A čo ak jeden z nich začne cítiť čosi viac?
Čítať viac
Originálny názov
The Christmas Holiday
Počet strán
304
Väzba
pevná väzba
Rozmer
140×210 mm
Hmotnosť
463 g
Rok vydania
2020
Edícia
Fortuna Litera
Naše katalógové číslo
918171
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
Fortuna Libri
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

51 hodnotení

39
11
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

13.12.2023
Vianočná láska
Túto knižku som si vybrala ako prvú spomedzi ďalších vianočných knižiek ako darček, ktoré poputujú pod vianočný stromček. Začala som ju avšak čítať už teraz,čiže v takom predvianočnom období,aby som dobehla aj ďalšie vianočné knižky a aby som si ich ešte mohla vychutnať práve v tom predvianočnom a vianočnom období. Musím napísať,že táto prvá knižka, ktorú som si teraz prečítala ma veľmi dojala,je krásna svojimi príbehmi,osudmi ľudských postáv, ktoré v nej autorka popisuje. Neviem čo viac k nej dodať. Myslím si,že chytí za srdce každého čitateľa a zvlášť v tomto čarovnom období. Čítať viac
15.8.2022
Príjemná oddychovka
Pri príležitosti tohtotýždňového príchodu prvých tohtoročných vianočných darčekov, som sa rozhodla trošku (aspoň knižne) schladiť nádhernou zimnou atmosférou.

Romantický príbeh dvoch životom preplieskaných duší, ktorých budúcnosť snívala sen spoločnej cesty, bol viac než ideálnou voľbou.

Snehové vločky, Provensálsko, nezbedný dalmatínec, roztomilé ľudské nedokonalosti, neutíchajúca bolesť strát a zatrpknuté srdce boli hlavnými ingredienciami, zmiešaním ktorých dostaneme príbeh hodný čara vianoc i všednosti obyčajných dní.
Čítať viac
13.2.2022
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
V prvom rade musím pochváliť krásny obal knihy, v ktorom sú zaroveň zakomponované detaily z príbehu. Hlavným postavami príbehu sú Jake a Evie. Každý z nich si v minulosti zažil svoje. Jake bol zatrpknutý po strate svojej ženy a Evie prišla o sestru a zaroveň aj o sebadôveru vďaka svojmu ex a rodičom. Náhoda však spojila týchto dvoch dokopy a aj oni si čoraz viac začali uvedomovať že ich to k sebe ťahá a navzájom sa potrebujú. Zlatíčkom celého príbehu bol Jakeov dalmatínec Smoke.
Príbeh sa síce odohráva v období okolo Vianoc, ale kniha sa dá kľudne čítať po celý rok.
Čítať viac
31
Práve čítam
Kamzík

Milujem knihy. Čítam všade. U lekára, v autobuse, doma, v posteli. Všade kam sa pohnem beriem knihu so sebou.

Tatiana Dyačovská
Overený nákup
17.1.2022
Kniha
Kniha ma najprv zaujala obálkou, krásnou kreslenou. Príbeh o to krajší. Veľmi sa mi kniha páčila. Mám rada Vianoce so snehom a tu veru nechýbali. Odporúčam prečítať romantickým dušiam ako som ja. Čítať viac
čitateľka Evka
Neoverený nákup
10.1.2022
Dámsky Gambit
e podľa mňa román nie v pravom slova zmysle, je o živote mladej šachistky Beth, ktorá nemala ľahké detstvo, ale ani dospelý život. Jej jediný zmysel života je šach, ktorému venuje všetok svoj čas. Čo sa mi predovšetkým páči na Dámskom Gambite je, že kniha sa nevenuje len šachu, čo by sa možno dalo predpokladať z názvu, ale je aj o živote Beth, ktorá má svoje životné etapy ako na húsenkovej dráhe. Čítala sa mi dobre, aj keď šachu nerozumiem a neviem ho hrať, túto knihu som zhltla extrémne rýchlo,a bola som na hlavnú hrdinku pyšná za to, čo dokázala. Dámsky Gambit je aj na Netflixe, pre toho kto si radšej pozrie seriál je ideálna voľba, za mňa bola aj kniha aj seriál top. Čítať viac
Martina Procházková
Overený nákup
17.3.2021
Nádherný príbeh lasky a priateľstiev. Príjemné čítanie taka oddychovka na večer. Určite odporučím ďalej Čítať viac
15.3.2021
Skvelé oddychové, nenáročné (Vianočné) čítanie. Kniha sa čítala veľmi ľahko a rýchlo. Páčilo sa mi, že to nebola typická "plytká" romantika, príbeh nebol úplne rovnaký (ako vo väčšine romantických vianočných knihách) a práve preto sa mi kniha zapáčila, aj keď nie som práve obľúbenkyňou tohto žánru. Obálka knihy je naozaj nádherná a veľmi pekne dotvára pohodovú zimnú atmosféru. :) Čítať viac
11

Knihomoľka, ktorá si vedie bookstagram a miluje všetko dobré❤. Podporujem SK autorov, no rada si prečítam aj niečo zahraničné

Karolína Ondrušová
Overený zákazník
3.3.2021
Jeden z naj vianočných príbehov
Som strašne rada, že aj napriek tohtoročnej vianočnej ,,nenálade" som sa rozhodla užiť si aspoň nejaký vianočný príbeh. Pretože tomuto krásnemu romantickému príbehu plného snehu a lásky sa podarilo vo mne vianočnú náladu prebudiť.
??
Úplne som sa zamilovala do postavy Evie. Zamilovala som si jej remeslo- šitie, a aj jej charakter. Príbehu dodávala takú pozitívnu auru.
Postava Jakea mi bola takisto sympatická. Tiež som si ho nesmierne obľúbila, aj keď sú tieto dve postavy charakterovo na míle vzdialené. No to je to, čo tento príbeh krásne skrášľovalo.
??
Milovníci psíkov pozor, príbeh skrášľuje aj Jakeov psí spoločník. A aj keď je to malá omrvinka z príbehu, mňa si to totálne získalo.
??
Po prečítaní som mala taký pocit spokojnosti, dobrej nálady a samozrejme nezabudla vyčariť aj úsmev na tvári. Toto bola vyslovene kniha, ktorá vás zahreje pri duši, zasneží vaše sny a zároveň navodí správnu atmosféru, ktorá je od nej očakávaná. Ja som sa do tejto knihy úplne zamilovala a takisto ju zaradzujem medzi naj vianočné príbehy aké som zatiaľ prečítala! Zo srdca odporúčam všetkým milovníkom vianočných príbehov a romantiky.
Čítať viac

Vydavateľstvo Fortuna Libri

Čítať viac

„Táta říka, že jen zřídka se dělají špatná rozhodnutí. Nejdůležitější je, aby je člověk udělal a držel se jich. “

Pohádka - Jonas T. Bengtsson, 2013
Pohádka
Jonas T. Bengtsson