Zakázané noci - Liv Morris, Baronet, 2021

14,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Zakázané noci

Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím... Čítať viac

3,9 43 hodnotení
Vydavateľstvo
Baronet, 2021
328 strán
5-6 hodín čítania

Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím menším než s osudovou přitažlivostí ... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 6 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím menším než s osudovou přitažlivostí a vroucí vášní, a tímhle spínačem zatím ještě nikdo neotočil.
Až do té doby, než jsem potkala Barclayho Hammonda, generálního ředitele nejprestižnějšího vydavatelství v New Yorku, a současně toho nejžádanějšího svobodného muže ve městě.
Je dominantní.
Je okouzlující.
Je úžasný.
A je to můj nový šéf.
Vzájemná přitažlivost mezi námi je mimo veškeré limity. Společné noci ve velkoměstě, pohledy, které na mě vrhá přes stůl v zasedací místnosti… Už mu nedokážu odolávat. Chci, aby to byl on, kdo mě připraví o panenství, a on mě podle všeho chce taky…
Je tu ovšem jeden OBROVSKÝ problém. Spát se svým šéfem je v Hammond Press přísně zakázáno.
Kdo mohl tušit, že vyřešit ho bude tak komplikované?
Čítať viac
Originálny názov
Bossy Nights
Počet strán
328
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
375 g
ISBN
9788026914990
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
831901
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,9 / 5

43 hodnotení

6
9
7
3
2

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

17.6.2023
Název by spíš mohl být "Sladké noci". Nebo "Sladké dny a noci". Nebo "Všechno je tak sladké..."
Nic ve zlém, ale kniha je jedno velké klišé. Až jsem si chvílemi říkala, jestli nás autorka netahá za nos a myslí to fakt vážně. Oba dva , Barclay i Tess, jsou tak kladní, že už ani kladnější být nemůžou. Obě rodiny v pořádku, žádní kostlivci ve skříni, oba jsou krásní, oba jsou chytří. Jediná překážka v jejich vztahu je, že se shodou okolností ocitnou oba ve stejné firmě. On ji vlastní a ona nastoupila do jednoho z oddělení. A podle směrnic spolu nesmějí nic mít. Na odstranění překážky postačily autorce asi čtyři stránky.
Takže ne, nemusíte trnout strachy, že nastane nějaký zvrat a o svou lásku budou muset zabojovat. Tady to jde jako po másle, na obloze ani mráček. Podle názvu jsem čekala i nějaké vymazlené pikantní scény, no a ani toho jsem se nedočkala.
Můj šálek to tedy rozhodně není. :-(
2.5/5*
Čítať viac
9

Vždy čítam knižky , ktoré ma zaujmú popisom , či názvom. Preferujem vybraných autorov , ktorých mam overených a zatiaľ ma nesklamali. Ale keď ma zaujme kniha a popis, tak sa nebránim zmene a prečítam si knihu.

Darina Deáková
Overený zákazník
1.10.2021
Kniha ma zaujala popisom, a je to môj šálok kávy ako sa hovorí, tak som si ju aj prečítala. Príbeh sa mi páčil , aj keď som viac kníh na túto tematiku a rovnakým koncom už som čítala (klasika, ktorá stále baví). Každý autor to pojme svojsky a vždy dá do príbehu svoje myšlienky a niečo nové. Páčili sa mi hlavné postaví , ich povahy, to iskrenie a tá chémia je tam nepopierateľná. U mňa kniha v pohode , nesklamala :-) Čítať viac
Lucia Niederlandová
Overený zákazník
4.9.2021
Môj názor
Kniha ma zaujala obsahom tak som sa do nej s radosťou pustila... A potom nastalo sklamanie ani som to nedocitala. Prišlo mi to akože autorka nemala v nedeľu poobede co robiť a tak napísala príbeh. Bavia ma knihy tohto typu no táto bola ani neviem ako to napísať "bez šťavy" stále som dúfala, že príde niečo čo ma zaujme no skončila som v 3/4 knihy. Čítať viac
10.5.2021
Liv Morris:Zakazane noci
Kniha sa mi velmi pacila.Je to sice stara znama klasika:velky zly a sexi sef a milucka podriadena a este aj panna:)Ale bolo to fajn,uzila som si to a co ma naozaj milo prekvapilo bolo,ze konecne niekto v pribehu opisoval moletnejsiu hlavnu postavu.Konecne!!Sama som srihla,ale aj moletka sa vie sexi obliect,mat dobru pracu a uzit si zo sexi sefinkom.Vsak citajte:-) Čítať viac
Zuzana Satková
Overený zákazník
4.4.2021
Moje hodnotenie: 4 stars
OFFICE ROMANCE | OLDER MALE |

Naivná absolventka a úspešná blogerka (Con)Tessa zamierila do New Yorku, aby si našla prácu v svete kníh a vydavateľstiev.
V jednom hotelovom bare sa jej podarí zaujať svojim južanským šarmom a nevinnosťou oko Barclaya Hammonda, skúseného, sexi generálneho riaditeľa, krásneho muža v obleku, ktorý ju tam špehuje.

Jedná sa o sexi, intenzívnu office-romance medzi dvoma skvelými postavami. Vekový rozdiel tu nerobí žiaden problém. V príbehu sa často objavuje neskúsenosť Tessy, ktorej mierna naivita môže v príbehu vyzerať na škodu, ale ona si vie často poradiť aj sama a príbeh vďaka tomu veľmi dobre funguje. Tok príbehu je skvelý. Pri čítaní vám čas ubehne jedna radosť aj vďaka množstvu vtipných momentov, ktoré autorka do textu zapracovala. Kniha má zamilované časti, doplnené vtipom ale aj trochou drámy na záver – príjemný mix.

Dúfam, že sa vám bude páčiť rovnako ako mne.

Toto je už druhá kniha od autorky, ktorú som čítala. Pred rokom som sa pustila do knihy Daddy Issues, ktorá je voľným pokračovaním práve Zakázaných nocí. Ide o príbeh Maggie a Lucasa, ktorý sa stal otcom krásnej dcérky, o ktorej ani nevedel, že existuje.
Čítať viac
Lucia K.
Neoverený nákup
26.3.2021
Romantika
Od knihy som očakávala iné ale milo ma to prekvapilo.
Krásna romantika. Hlavné postavy som si obľúbila až mi bolo ľúto že kniha končí. Príbeh je vtipný, dynamický a plný romantiky, čo nejedno ženské srdiečko zahreje a poteší. :)
Kniha je taká príjemná oddychovka na večer.
Čítať viac
18

Som mamina na materskej ktora miluje čítanie kníh. Uprednostňujem romany alebo young adult.

Slávka Beňáková
Overený zákazník
17.2.2021
Moja prvá kniha od tejto autorky sa mi páčila. Išlo síce o tu takú klasiku šéf a podriadená, no v tejto knihe to autorka vymyslela originálnejšie. Kniha sa mi štýlom písania páčila a stránky mi pod rukami ubiehali ani neviem ako. Bolo super, že to bolo trošku také iné. Na začiatku som sa obávala, že aj tu pôjde o klasického bad boya, ktorého láska zmení. Poteším vás, túto zaužívanú charakteristiku hlavného hrdinu autorka nepoužila. Na rozdiel od poslednej mojej prečítanej knihy, tak v tejto sa mi hlavné postavy zapáčili. Obidvaja mi boli sympatický a vôbec mi pri nich neprekážal vekový rozdiel. Chovanie postav autorka vykreslila primerane ich veku a to sa mi páčilo. Miestami to bolo aj vtipné a ja som sa pobavila. V knihe nájdete romantiku a to správne iskrenie, erotiku ale vo veľmi príjemnom množstve, no a ako to v takýchto knihách chodí, tak pred koncom aj nejaký ten problém, ktorý braní v láske a ktorý treba vyriešiť. Knihu by som radila medzi tie také príjemné oddychovky, ktoré prečítate rýchlo a pri ktorých si oddychnete. A aj keď na jednej strane ten príbeh bol miestami až veľmi sladký a dokonalý, na druhej strane mi to vôbec nevadilo a nič iné mi tam nechýbalo. Knihu odporúčam romantickým dušam. Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Každá žena objasňuje muža, ktorý ju miluje, a naopak: on objasňuje jej charakter. “

Roviny života - Julian Barnes, 2014
Roviny života
Julian Barnes