Naivní manželka - Amy Lloyd, Edice knihy Omega, 2019

21,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Naivní manželka - Amy Lloyd, Edice knihy Omega, 2019
Naivní manželka - Amy Lloyd, Edice knihy Omega, 2019

Naivní manželka

Před dvaceti lety byl Dennis Danson zatčen za brutální vraždu Holly Michaels na Floridě v Red River County. Teď je hlavním hrdinou natáčení jednoho dílu dokumentu o pravdivých... Čítať viac

Vydavateľstvo
Edice knihy Omega, 2019
392 strán
5-6 hodín čítania

Před dvaceti lety byl Dennis Danson zatčen za brutální vraždu Holly Michaels na Floridě v Red River County. Teď je hlavním hrdinou natáčení jednoho dílu dokumentu o pravdivých trestných činech, který bere svět útokem - tvůrci se snaží odhalit pravdu a... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v troch knižniciach. Požičať v knižnici

Ďalšie knižné vydania (2)
Nevinná žena - Amy Lloyd, Lindeni, 2018
Pevná väzba s prebalom
Slovenčina, 2018
Do 4 – 6 dní

14,99 €


The Innocent Wife - Amy Lloyd, Arrow Books, 2018
Brožovaná väzba
Angličtina, 2018
Viac ako 30 dní
-5 %

10,01 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Důvěřuješ mu. Tak proč jsi tak vystrašená?

Před dvaceti lety byl Dennis Danson zatčen za brutální vraždu Holly Michaels na Floridě v Red River County. Teď je hlavním hrdinou natáčení jednoho dílu dokumentu o pravdivých trestných činech, který bere svět útokem - tvůrci se snaží odhalit pravdu a osvobodit obětí justičních omylů.

Sam žije tisíce mil daleko ve Walesu, ale byla to ona, která do případu jako jedna z obhájců investovala nejvíce času. A tak neváhá a přijíždí Dennise podpořit, protože byla vždy přesvědčena o jeho nevinně.

A povede se a Dennis je osvobozen. Jenže záhy vyplouvají na světlo nová fakta, že Dennis zas tak nevinný být nemusí. Kolik dívek zmizela v Red River a co Dennis opravdu ví?

Čítať viac
Originálny názov
The Innocent Wife
Počet strán
392
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
556 g
ISBN
9788073908614
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
450561
Štýl
špionážny, dobrodružný, napínavý, tragický, psychologický, romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
Edice knihy Omega
Pre koho
pre mužov, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,1 / 5

9 hodnotení

1
1
1
4
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Martinus
15

Nemám rada nespravodlivosť, aroganciu, povýšenosť a keď sa ubližuje deťom, starým ľuďom a zvieratkám /som zvieratkomil, viem, že nedokážem spasiť svet, ale keď sa dá, pomôžem/.

Iveta Janíková
Produktový špecialista
8. januára 2019

Priznávam, na začiatku knihy som sa musela "odosobniť". Nikdy som totiž nepochopila, ako dokážu ľudia a spoločnosť vnímať zlo a ľudí, ktorí ho páchajú. Často sa totiž stretávame s tým, ako si spoločnosť dokáže doslova idealizovať zločincov a vrahov najhoršieho zrna.
Pohnútky posadnutej Sam som preto nechápala /a možno ani nepochopím/ a preto som si tak niekde v podvedomí vytvárala už vlastný záver deja. A to je v podstate obrovská výhoda knihy. Napätie vás sprevádza už od začiatku a dej správne graduje. Strhujúci dej vás núti čítať ďalej a strach sa priam zhmotňuje. Ak si už aj myslíte, že ste príbeh vyriešili o chvíľu zistíte, že sa mýlite.
A ak sa po prečítaní knihy rozhodnete, že by ste si želali iný koniec, alebo s ňou súhlasíte je výlučne na vás. Určite odporúčam.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

11.1.2024
Pôvodne to malo byť cca 2,5 hviezdičky...
Podľa popisu z obálky knihy som od toho čakal VIAC. Nakoniec mi to prišlo ako jednoduchý námet na nejaký "béčkový dráma film"... Číta sa to fajn, úplne jednoduchý štýl písania. Zo začiatku mi až skoro vadila "sprostá naivita" hlavnej ženskej postavy, ale - autorka musela nejako začať písať (beriem v úvahu nápad). V polovici knihy som si robil nádeje na nejaký hlbší, zamotaný zvrat, odhalenie, drámu... odporúčam iba ako ľahšie čítanie, takú oddychovku so zápletkou. Oceňujem snahu autorky vytvoriť túto knihu, jej námet... časom hádam autorka vyspeje a podarí sa jej viac spracovať svoj námet ????
Čítať viac

Vydavateľstvo Edice knihy Omega

Čítať viac

„Láska, povedal, je ako tá najjasnejšia galaxia, ktorá nikdy nezhasne! “

Ryby nemajú nohy - Jón Kalman Stefánsson, 2016
Ryby nemajú nohy
Jón Kalman Stefánsson