Osudový dopis
E-kniha

Milostný příběh od Vi Keeland a Penelope Ward, autorek bestsellerů podle New York Times, o riskování a překvapeních, které se s tím pojí. Můj milostný příběh začal dopisem.... Čítať viac

4,6 33 hodnotení
Vydavateľstvo
Baronet, 2021
304 strán
4-5 hodín čítania

Milostný příběh od Vi Keeland a Penelope Ward, autorek bestsellerů podle New York Times, o riskování a překvapeních, které se s tím pojí. Můj milostný příběh začal dopisem. Nebyl však od muže, do kterého jsem se nakonec zamilovala... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Čeština

12,21 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Milostný příběh od Vi Keeland a Penelope Ward, autorek bestsellerů podle New York Times, o riskování a překvapeních, které se s tím pojí.
Můj milostný příběh začal dopisem. Nebyl však od muže, do kterého jsem se nakonec zamilovala. Napsala ho milá dívenka jménem Birdie Maxwellová a poslala ho do redakce časopisu, v níž jsem pracovala.
Abyste věděli, můj zaměstnavatel jednou za rok plní pár přání čtenářům. Do té doby však zbývala ještě řada měsíců.
A tak jsem jí některá přání splnila sama. Bylo to neškodné... aspoň jsem si to myslela. Až do toho dne, kdy jsem to nechala zajít moc daleko.
Zatímco jsem anonymně plnila další Birdiino přání, naskytl se mi pohled na jejího otce. Na jejího úžasně pohledného osamělého otce.
Tehdy jsem si měla přestat hrát na pohádkovou vílu, která plní přání. Jenže jsem si nemohla pomoct. Vytvořila jsem si k té dívce pouto. Pouto, které mě nutilo jednat nerozumně.
Například se objevit na prahu jejich domu.
Čítať viac
Originálny názov
Happily Letter After
Počet strán
304
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
2349755
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

33 hodnotení

14
4
0
0
1

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Overený zákazník
4.2.2023
Že je to osudové? Může se zdát že ano, ale vždy se něco děje pro něco. Takže nádherné zpracování příběhu byl fascinující, jak to postupně vše zapadalo do sebe. Přesně jak to asi mělo být. Užívala jsem si s výcvikem psa a smála se těm výstupům, holčička byla skvělá, taková ta snivá, kdy se jí postupně vše splnilo a chlap, jako vždy podle autorek skvělý a sexy. Nic se nedá dodat, než každá čtenářka určitě sní o takovém vztahu, každý hledá tu osudovou lásku. Čítať viac
23

Všetky moje recenzie nájdete na instagrame @luckylady.stories :)

Luckylady .stories
Overený zákazník
11.9.2022
Tak táto kniha bola úplne iná. Tento príbeh bol úplne inak založený, než iba na stretnutí - doťahovaní - a láske hlavných hrdinov. Tu išlo o niečo viac.

Kniha bola už od začiatku iná, pretože sa príbeh začal tvoriť nepriamo s hlavným hrdinom. Najskôr vzniklo puto medzi Birdie a Sadie. Kniha sa niesla v pokojnom duchu na príjemnej vlne bez akýchkoľvek emocionálnych tornád, bez akýchkoľvek epických zvratov a vy ste si mohli užiť čítanie.

Naponok však jeden zvrat prišiel a autorky si jeho očakávané rozuzlenie skrývali až na záver. Aj keď čitateľovi bolo jasné, ako to bude, avšak potrebovali sme to mať čierne na bielom. Nechávali si ho naozaj na úplný koniec a preto mne by tam chýbala nejaká reakcia zo strany Birdie. Predpokladám však, že by to nič už nezmenilo, a preto to takto autorky urobili a uzavreli. :)

Tieto knihy sú zárukou kvality. Napriek tomu, že ich majú už na konte dosť veľa, väčšinou prídu s niečím originálnym a namiešajú tak kvalitný príbeh.

Kniha sa nielen že môže zdať, ale ona aj je priveľmi idylická. Je to taká rozprávka pre dospelých, kde sa stane všetko len to dobré a vy chcete veriť, že existujú na svete dobrí ľudia a medziľudské vzťahy fungujú na 100 %. Sadie bola nesmierne vyrovnaná ženská a na každú situáciu mala správnu odpoveď. Vedela sa poprať s hocičím a svoje emócie išli bokom. Vždy sa zachovala triezvo. Birdie bola jedno veľké zlatíčko, ktoré bolo nesmierne rozumné na svoj vek. Nechýbal humor a Sebastián bol veľmi príjemný chlapík.

Páčili sa mi jednotlivé ,,náhody", ale obálka nezodpovedá moc príbehu. Kniha bola založená predovšetkým na priateľstve, lojalite, oddanosti, RODINE, láske. Čítala sa skvele a ja vám knihu odporúčam.
Čítať viac
10

Mám 33 rokov a som mamička dvoch detí.Cez deň nemám veľa voľného času, ale večer keď deti zaspinkajú príde môj čas a čítám niekedy aj do rána.

Beatrica Juráková
Overený zákazník
4.9.2022
Odporúčam každému
Veríte na osud, že nič sa nedeje náhodou, aj keď sa nám stanú zlé veci nakoniec si nájdeme náš "happy end" ? Stačí úplná maličkosť a všetko sa môže zmeniť? V tomto prípade to bol jeden list od desaťročnej Birdie, ktorá napísala list Santovi do časopisu. Nechcela nič, len dôkaz, že Santa existuje a či jej maminka, ktorá zomrela na rakovinu je na dobrom mieste.Chcela len maličké znamenie od maminky a ani netušila, že tým spustí lavínu neočakávaných a krásnych udalostí. Táto kniha dokazuje, že existujú ešte dobrí ľudia, ktorí chcú iným pomôcť. Birdie mala obrovské šťastie, že ten list sa dostal do rúk redaktorky Sadie, ktorá mala také isté detstvo ako ona. Aj preto jej chcela zo všetkých síl pomáhať a spoznať malú Birdie. Od začiatku cítila, že je medzi nimi zvláštne spojenie... Na konci knihy sa aj dozvieme, prečo.
Krásny milostný príbeh, pri ktorom som sa viackrát rozplakala. Úplne iný, na aký som zvyknutá od autoriek. Autorky ma milo prekvapili. Samozrejme, nemohla chýbať ani erotika, ktorá ale neprevládala v príbehu. Tiež sa mi páčilo, že hádky medzi milencami, na ktoré sme zvyknuté boli vynechané.

Krásny, dojímavý príbeh. Vrelo odporúčam každému.
Čítať viac
14.4.2022
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Knihy od týchto autoriek čítam ako na bežiacom páse a v poslednom čase cítim, že je to na škodu veci. Všetky mi pripadajú jednotvárne, zlievajú sa mi dokopy a len máloktorá ma príjemne prekvapí, prípadne nadchne. Táto patrila určite k tým lepším a to aj vďaka osvieženiu v podobe roztomilej Birdie a Marmaduka. Príbeh plynul pokojne, tentokrát v ňom neboli neočakávané zvraty, dokonca neprišlo ani k "rozchodu" dvojice tesne pred záverom, tak ako sme zvyknutí pri predchádzajúcich knihách. Seb a Sadie sa správali úmerne svojmu veku a prežitým skúsenostiam a aj keď bolo v príbehu veľa "osudových náhod", pre mňa bol tento príbeh uveriteľný. Ja ho hodnotím na slabšie 4*. Čítať viac
16.1.2022
Skvelá kniha
Neviem, či sa mám smiať alebo plakať. Totiž listy, od malého 10 ročného dievčatka Birdie ma dostali. Boli tak krásne a úprimne venované Santovi, že sa nedalo inak, len sa rozplývať nad nevinnosťou dievčatka.
Hlavnú postavu Sadie dostali rovnako ako mňa, preto sa snažila dievčatku splniť všetky želania. No, čo keď sa nechtiac skrížia cesty Sadie a Birdie? Ešte ku tomu všetkému, sa do maličkého klamstva zamotá Birdien ocko Sebastian. Však klamanie pre dobrú vec nemusí vadiť.
Či áno?
Sadie totiž z pozície novinárky dostali k postu cvičitelky psov. Od splnenia prianí k láske krásneho muža. Od skvelému životu ku kopec humorným situáciám pri ktorých som sa nevedela prestať smiať.
Ak by mali knihy dostávať odznaky, tak tejto by som dala jednoznačne,, záruka skvelej knihy,,. Keď to totiž niekto s písaním viem tak je to Vi Keeland a Penelope Ward!
Čítať viac
16.10.2021
Toto autorské duo je pre mňa vždy stávka na istotu. Áno viem, že nie každému sa môžu ich knihy páčiť, ale mňa tieto dve autorky stále bavia.

Musím povedať, že tento príbeh môže pripomínať rozprávku, ale mňa si získal najmä tým, akú hru osudu autorky v tomto príbehu vytvorili. Aj, keď všetky tieto poprepletané životné situácie, ktoré sa v knihe nachádzajú sú v skutočnom živote veľmi málo pravdepodobné, ale zaujala ma myšlienka osudu, s ktorou sa autorky tak troška pohrali.

Opäť tu máme skvelé hlavné postavy, ktoré si nejde nezamilovať. Autorky dokázali vytvoriť úžasnú chémiu medzi postavami. Sadie a Sebastian boli dvaja ľudia, ktorých dala dokopy jedna veľká náhoda alebo spomínaný osud a presne toto sa mi najviac páčilo, akým spôsobom sa títo doposiaľ neznámi ľudia spoznali. Mňa príbeh bavil hneď od začiatku a najmä listy, ktoré písala malá Birdie hlavnej hrdinke Sadie. A niektoré listy fakt stáli za to.

Vo väčšine milostných príbehoch som zvyknutá, že ak nastane nejaký problém, tak postavy jednajú bez rozmyslu, no tu bolo pre mňa príjemným prekvapením, že Sebastian a Sadie, ak nastal nejaký problém si medzi sebou všetko vysvetlili. Áno, tento príbeh je taká menšia rozprávka pre dospelých, ale mňa táto hra osudu bavila. A epilóg?... Tak ten si ma doslova získal na plnej čiare, pretože, čo si budeme všetci sme radi, keď sa nám potvrdia naše domnienky.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Všetko sa vždy začína a končí pravdou.“