Zrádná říše - Julie Johnson, Baronet, 2021

16,49 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Zrádná říše - Julie Johnson, Baronet, 2021
Zrádná říše - Julie Johnson, Baronet, 2021

Zrádná říše

Následkem šokující tragédie se Emilia Lancasterová stala někým, kým se nikdy stát nechtěla: vládnoucí královnou Germánie. Unavená anti-monarchistickými útoky na své království,... Čítať viac

3. diel série
Zapovězená královna
Vydavateľstvo
Baronet, 2021
408 strán
6-7 hodín čítania

Následkem šokující tragédie se Emilia Lancasterová stala někým, kým se nikdy stát nechtěla: vládnoucí královnou Germánie. Unavená anti-monarchistickými útoky na své království, topící se v žalu nad.. Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština

16,49 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Následkem šokující tragédie se Emilia Lancasterová stala někým, kým se nikdy stát nechtěla: vládnoucí královnou Germánie.
Unavená anti-monarchistickými útoky na své království, topící se v žalu nad čerstvou ztrátou svého otce a zklamaná zradou nejbližších spojenců, se nová panovnice potýká se stále silnějším pocitem samoty, navzdory tomu, že její kroky sleduje celá země.
Nejradši by utekla, ovšem útěk není řešení: ne, když musíte vládnout celé říši. Nezbývá jí tedy nic jiného než se vzchopit a jednat jako schopná vladařka.
Když se začne domnívat, že má to nejhorší za sebou, ukáže se, že nepřátelé stále číhají v koutech, odhodlaní jednou provždy utnout rodovou linii Lancasterů.
Jejich poslední terč?
Nová, nezkrotná královna Germánie.
Čítať viac
Originálny názov
Sordid Empire
Počet strán
408
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
404 g
ISBN
9788026916796
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
994811
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
3. diel série
Zapovězená královna
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

7 hodnotení

3
0
0
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

4.10.2021
Prečo je už koniec?
Tretia a zároveň posledná časť úspešnej trilógie The Forbidden Royals Trilogy plynulo pokračuje tam, kde dvojka skončila. Keď som tú dočítala, odrátavala som doslova hodiny, kedy @nakladatelstvibaronet vydá aj poslednú časť.
.
Emilia sa po tragických udalostiach stáva kráľovnou Germánie a má pred sebou neľahkú úlohu. Nakoľko po útoku, pri ktorom poumierali jej krajania, sa osobne zúčastnila všetkých pohrebov, ostáva jej duša zlomená, telo prázdne a srdce zlomené. Musí však žiť a hlavne bojovať ďalej. Zo zradných spárov narkománie zachráni svoju nevlastnú sestru Chloe, opäť sa stretne so svojou veľkou láskou Carterom a navyše, musí čeliť útokom proti svojej osobe z radov aristokracie.
.
Och, toto čítanie som si náramne užila. Aj napriek tomu, že mi neustále tiekol sopeľ, som nevedela prestať. Touto sériou som sa si trafila do vkusu, mám veľmi rada tieto kráľovské veci zasadené do modernej doby.
.
A najlepšie na tom všetkom? Čosi som tušila, áno, lebo to celý čas tam bolo tak podsúvané, ale to rozuzlenie? No dívala som sa ako obarená. Koniec neskutočný a epilóg potom príliš krátky. Prijala by som ho aspoň sto stranový, pre uspokojenie mojej dušičky. A nakoľko nechcem veľa prezrádzať, tak len toľko. Nie vždy je to, čo vidíte, aj pravda. Treba sa pozerať pozornejšie.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„V prírode je vlastne niečo neobvyklé iba inou formou prejavu obvyklého“

Kulový blesk - Liou Cch´-Sin, 2019
Kulový blesk
Liou Cch´-Sin