How High We Go in the Dark - Sequoia Nagamatsu, Bloomsbury, 2023

13,07 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
How High We Go in the Dark - Sequoia Nagamatsu, Bloomsbury, 2023
How High We Go in the Dark - Sequoia Nagamatsu, Bloomsbury, 2023

How High We Go in the Dark

A story of unshakeable hope that seamlessly crosses literary lines, How High We Go in the Dark follows a cast of intricately linked characters spanning hundreds of years as... Čítať viac

Vydavateľstvo
Bloomsbury, 2023
304 strán
4-5 hodín čítania

A story of unshakeable hope that seamlessly crosses literary lines, How High We Go in the Dark follows a cast of intricately linked characters spanning hundreds of years as humankind endeavours... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
13,50 €

13,07 €

-3 %
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
How High We Go in the Dark - Sequoia Nagamatsu, Bloomsbury, 2022
Brožovaná väzba
Angličtina, 2022
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
How High We Go in the Dark - Sequoia Nagamatsu, Bloomsbury, 2023
13,07 €

Viac o knihe

SHORTLISTED FOR THE WATERSTONES DEBUT FICTION PRIZE 2022
FINALIST FOR THE BARNES & NOBLE DISCOVER PRIZE 2022
FINALIST FOR THE URSULA LE GUIN PRIZE FOR FICTION 2022
WATERSTONES AND ESQUIRE BEST BOOKS OF 2022

Siberia, 2031. After a virus, unearthed from melting permafrost, unleashes a deadly plague upon humanity, those left alive are forced to adapt to a new world, and do so in myriad moving and inventive ways. Among those adjusting to this new normal are an aspiring comedian, employed by a theme park designed for terminally ill children, who falls in love with a mother trying desperately to keep her son alive; a scientist who, having failed to save his own son from the plague, gets a second chance at fatherhood when one of his test subjects - a pig - develops human speech; and a widowed painter and her teenage granddaughter who must set off on cosmic quest to locate a new home planet.

A story of unshakeable hope that seamlessly crosses literary lines, How High We Go in the Dark follows a cast of intricately linked characters spanning hundreds of years as humankind endeavours to restore the delicate balance of the world.
Čítať viac
Počet strán
304
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
128×198 mm
Hmotnosť
215 g
ISBN
9781526637178
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1862603
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Bloomsbury
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

3 hodnotenia

2
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

30.3.2023
Ako ďaleko sa dostane ľudstvo v tme. O tom pojednáva americký spisovateľ a profesor s japonskými koreňmi, Sequoia Nagamatsu.

Všetko začína na Sibíri klasickým príbehom. Výskum zamrznutých ludských pozostatkov vypustí do sveta vírus, ktorý privedie ľudstvo do najhorších okamihov histórie a zároveň v ňom odhalí to najlepšie.

Séria viac či menej krátkych príbehov, jemne previazaných skrze storočia. Začína sa profesorom na Sibíri, pokračuje pracovníkom eutanáznom parku a potom sa cez výskumníka, opravára robo-psov, cestujúcich na vesmírnej lodi, ľudí v kóme dostávame k vyvrcholeniu, ktoré odhaľuje celé pozadie knihy.

Kniha je prešpikovaná vyrovnávaním sa so smrťou blízkych osôb, rodičov, detí, známych. Séria príbehov a foreshadowing mi pripomínajú Atlas mrakov. Nie je o však čistokrvné scifko, skôr úvaha nad ľudstvom, ľuďmi, ich odolnosti a vyrovnávať sa s utrpením a napriek tomu napredovať vpred.
Čítať viac

„Ani ty nejkrásnejší diamanty nemusí být úplně dokonalé. Na chybách není nic špatného. Dělají z nás lidi. “