Slnko v duši, nádej v tebe
E-kniha

Dvadsaťjedenročná Hermína, tuláčka, ktorú matka opustila ako malé dieťa, je večne na úteku. Žije na okraji spoločnosti, bez domova, bez peňazí a bez nádeje na lepší život.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Lindeni, 2021
352 strán
5 hodín čítania

Dvadsaťjedenročná Hermína, tuláčka, ktorú matka opustila ako malé dieťa, je večne na úteku. Žije na okraji spoločnosti, bez domova, bez peňazí a bez nádeje na lepší život. Jedného dňa jej v bare v Luberone skríži cestu Jo, drsne ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

9,50 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Dvadsaťjedenročná Hermína, tuláčka, ktorú matka opustila ako malé dieťa, je večne na úteku. Žije na okraji spoločnosti, bez domova, bez peňazí a bez nádeje na lepší život. Jedného dňa jej v bare v Luberone skríži cestu Jo, drsne vyzerajúci šesťdesiatnik, a ponúkne jej sezónnu prácu chyžnej vo svojom hoteli. Mladá žena už nemá čo stratiť, a tak ho nasleduje. Starý, impozantný a majestátny hotel, ktorému dali meno Dača, sa stane jej domovom a zmení jej život.
Čítať viac
Originálny názov
La Datcha
Počet strán
352
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1371987
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Francúzsko
Vydavateľstvo
Lindeni
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

15 hodnotení

10
4
1
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Janka Jankova
Overený nákup
21.7.2022
Slnko v duši nádej v tebe.
Slnko v duši nádej v tebe, je príjemné
čítanie na dovolenku, príbeh ladený do pekného prostredia s miernym nádychom zvedavosti čo, a ako sa to všetko vyvinie. Odporúčam pre staršie čitateľky ako príjemnú oddychovú literatúru k vode na lavičku do parku.
Čítať viac
Alena
Neoverený nákup
28.4.2022
Agnés Martin-Lugand : Slno v duši, nádej v tebe
Agnés Martin-Lugand ako vždy výborne napísala ďalší napínavý príbeh, od ktorého sa ťažko odchádza. Ťahá vás čo najskôr sa dostať až na koniec knihy. Čítať viac
35
Sexkomiks - Philippe Brenot, 2017
Práve čítam
Sexkomiks

Som knihomoľka, ktorá číta súčasne aj 5 kníh. Ako prvú knihu som prečítala Pána prsteňov a odvtedy milujem fantasy a čítam, čítam a čítam. Najviac milujem fantasy a non-fiction, ale čítam všetky žánre. Rôzne prečítam 120-160 kníh. Tak ako to ja hovorím, každá kniha má svojho čitateľa len si ho musí nájsť, preto píšem odporúčania, nie recenzie. Viac z môjho sveta nájdeš na Instagrame @denny_medziriadkami @_dennyto

Denisa Tomíková
Overený zákazník
4.4.2022
Smutný príbeh s nečakaným koncom
V knihe nájdeš krásny príbeh o budovaní domova, o boji za svoje osobné šťastie, o strate aj osobných tragédiách, o láske a nádeji. Kniha je pre mňa spojením mnohých citov. Áno, obsahuje aj klišé a zrejme budeš tušiť, s kým sa dá hlavná postava „dokopy“, ale pri čítaní ti to určite nebude vadiť. A naviac autorka do deja zakomponovala aj mnoho prekvapivých momentov.

Prvá časť knihy je smutnejšia, ale potom v tebe autorka dokáže prebudiť zvedavosť, budeš sa pýtať, čo sa deje a prečo sa to deje. Nakoniec sa dostaneš odpovedí na tvoje otázky.

Kniha bude vhodná pre milovníka románov a pekných príbehov. Toto je kniha, ktorú prečítaš rýchlo a nebudeš sa pri čítaní nudiť. Prežiješ toho veľa, hlavná hrdinka to nemala ľahké, ale každý má rád dobré konce, nie?
Čítať viac
25.1.2022
„Dača je ty. Ty si Dača. Pochopil som to, keď som ráno pred dvadsiatimi rokmi od
Hermína ustavične žila s bolesťou v srdci a so strachom, že z jej života znova niekto odíde. Mama. Jo. Máša. Samuel. On... Od malička žila v strachu. Inak to proste nešlo. Strata milovaného človeka v útlom detstve ju poznačila a nikdy sa z toho nevyliečila. No každá situácia a každý človek, nejako ovplyvnil jej život. A táto bolesť z nej urobila ženu, ktorou bola. Silnou, vytrvalou, zodpovednou a milujúcou matkou. No čo jej srdce? Bude jej dopriate žiť v jej milovanej Dači s milovaným mužom po boku?

Nie vždy je kniha pútavá od začiatku. Zbožňujem knihy od Agnes, no v tomto prípade som bola zo začiatku sklamaná. Prvých 150 strán hlavná hrdinka len plakala nad životom a nad ľuďmi, ktorých stratila. Len spomínala a ľutovala sa a hoci mala na to dôvod, tak mi to z nejakého dôvodu vadilo. No potom prišiel zlom a pochytil ma ten verne známy pocit – zvedavosť. Čože? Prečo? Ako? Kedy? Príbeh ma upútal a už som bola vo svojom.

Takže, milí kamaráti, ak Vás prvých 150 strán úplne nenadchne, skúste dať príbehu šancu rozbehnúť sa. Koniec koncov sa Vám príbeh zapáči.
Teraz je tu už len jedna otázka. Vrátime sa niekedy do Dači spolu s Vasilijom? Uvidíme...
Čítať viac
14.1.2022
Táto spisovateľka jednoducho miluje Provensálsko. A dobre robí :) Lebo je tam krásne a atmosféra Dače, hotela v ktorom sa román prevažne odohráva je v knihe intenzívne precítená. Ako všetky knihy od tejto autorky, tak aj táto obsahuje veľmi veľa klíše, každý vie, že s kým sa dá hlavná hrdinka dokopy už od začiatku. Ale nevadí to. Dej je pútavý, plný emócii, silných citov a lásky. "Lugandovky" mám veľmi rada, hoci bežne romány podobného zamerania nečítam. Z týchto kníh cítiť, že autorka nie je iba spisovateľka, ale venovala sa aj psychologickej praxi. Ľudí má veľmi dobre "prečítaných" a dokazuje to aj v tomto románe. Škoda toho otvoreného konca. Chcelo by to pokračovanie :) Čítať viac
Ivana Neuschlová
Overený zákazník
21.6.2021
Pracuje sa aj na jej preklade do slovenčiny? Ďakujem. Čítať viac

Agnes Martin-Lugand

Čítať viac

Vydavateľstvo Lindeni

Čítať viac

„Nemusíš to všetko pochopiť. Len buď so mnou.“

Chatrč - William Paul Young, 2009
Chatrč
William Paul Young