Úvahy o podnikaní - Ján Košturiak, Karmelitánske nakladateľstvo, 2011

4,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Úvahy o podnikaní - Ján Košturiak, Karmelitánske nakladateľstvo, 2011
Čítaná
Úvahy o podnikaní - Ján Košturiak, Karmelitánske nakladateľstvo, 2011

Úvahy o podnikaní
Čítaná

Podnikanie, svet okolo nás a hľadanie zmyslu našich činností

Zdá sa mi, že svet okolo nás sa dnes mení rýchlejšie ako v minulosti. Veci, ktoré sme sa naučili v škole zastarávajú veľmi rýchlo, musíme sa učiť stále viac nových vecí, ale... Čítať viac

Vydavateľstvo
Karmelitánske nakladateľstvo, 2011
Počet strán
180

Zdá sa mi, že svet okolo nás sa dnes mení rýchlejšie ako v minulosti. Veci, ktoré sme sa naučili v škole zastarávajú veľmi rýchlo, musíme sa učiť stále viac nových vecí, ale musíme sa aj mnohé staré návyky a praktiky odúčať... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina

4,90 €

Cena novej knihy: 7,00 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Úvahy o podnikaní - Ján Košturiak, Karmelitánske nakladateľstvo, 2011
4,90 €

Viac o knihe

Zdá sa mi, že svet okolo nás sa dnes mení rýchlejšie ako v minulosti. Veci, ktoré sme sa naučili v škole zastarávajú veľmi rýchlo, musíme sa učiť stále viac nových vecí, ale musíme sa aj mnohé staré návyky a praktiky odúčať (čo je niekedy ťažšie ako učenie nového). Budeme viac potrebovať podnikateľov, ktorí hľadajú vo svojej činnosti hlbší zmysel ako hromadenie peňazí. Podnikateľov, ktorí hľadajú spôsob ako môžu byť užitoční svojim zákazníkom, ktorí sa vedia zaistiť prácu pre svojich zamestnancov a ktorí sa vedia o svoj zisk podeliť s ľuďmi, ktorí to potrebujú.
Predkladáme čitateľom knižku úvah, ktoré súvisia s podnikaním a svetom okolo nás, svetom, ktorý má veľa nedostatkov, rán a trpiacich ľudí. Tento svet dokážu zlepšiť iba ľudia, ktorí vedia podnikať s talentom a darmi, ktoré dostali. Každý z nás v podstate podniká už tým, že hľadá svoje miesto na tomto svete, objavuje zmysel svojho života, chce byť užitočný a nesie zodpovednosť za voľby, ktoré vykonal. Dúfam, že táto knižka vám aspoň trochu pomôže na tejto ceste hľadania. (Ján Košturiak)
Čítať viac
Počet strán
180
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
133×210 mm
Hmotnosť
238 g
Rok vydania
2011
Edícia
Stand
Naše katalógové číslo
1166501
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Karmelitánske nakladateľstvo
Pre koho
pre začiatočníkov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

6 hodnotení

6
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

8. februára 2020

Musím sa priznať, že kniha na mňa urobila dojem hneď od prvej strany – svojou jednoduchosťou, úprimnosťou a dobre mienenými radami. Považujem ju za príjemný protiklad k všetkej tej motivačnej literatúre, ktorou sme momentálne zahltení.
Ján Košturiak píše o tom, že ak chceme motivovať ľudí, aby kvalitnejšie pracovali, niekedy stačí iba obyčajná slušnosť. Namiesto toho, aby sme nechali ľudí objaviť a rozvinúť svoje výnimočné schopnosti a talent, bežíme proti vetru a snažíme sa ich usmerňovať a riadiť. Je tiež dôležité byť pripravený, aby nás niečo v podnikaní neprekvapilo, ale nezaťažovať sa tým, čo ovplyvniť nemôžeme. A možno sa niekedy tak veľmi snažíme o originalitu, že nás nezaujíma, ako v konečnom dôsledku len vymýšľame stále väčšie hlúposti. Pretože čím väčšiu hlúposť niekto vymyslí, tým väčšiu pozornosť médií upúta.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

Miroslav Miko
Overený nákup
11.7.2014
Nic moc.
Vlastne celkom dobra kniha, ale asi skor pre tych, co sa este len zaucaju od samych zakladov. Pan Kosturiak ma velmi dobry nazor o skolstve a ludoch, ktori maju tolko titulov a pri tom su tak hlupi. Čítať viac
Peter L
Neoverený nákup
29.4.2014
Dobré
Veľmi zaujímavé postrehy tak zo života podnikov ale aj spoločnosti, odporúčam. Čítať viac
Tibor Ozimy
Neoverený nákup
12.6.2013
Názor čitateľa
Skvele uvahy!!! Pisane zrozumitelnym jazykom a po slovensky :) Velmi dobre sa cita.
Poznam podobne uvahy o zivote od zahranicnych autorov, ale konecne niekto tu na Slovensku pomenoval veci pravymi menami :)
Doporucujem vsetkym ludom, ktorych zaujima to, kde ziju. Politici by to mali mat ako povinne citanie s preskusanim kazdy mesiac! :-)))
Čítať viac
Lubos Forro
Overený nákup
28.1.2013
Názor čitateľa
Vyborne a zrele hodnotenie podnikania. Vela podnetov na rozmyslanie nad "systemom".
Vrelo odporucam.
Čítať viac

„Neopúšťať planétu Zem je ako byť stroskotancom na pustom ostrove a nepokúšať sa odtiaľ uniknúť.“