Stolen Heir - Sophie Lark, Bloom Books, 2023

12,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Stolen Heir - Sophie Lark, Bloom Books, 2023
Stolen Heir - Sophie Lark, Bloom Books, 2023

Stolen Heir

Love is the one thing you can't steal... Čítať viac

2. diel série
Brutal Birthright
Vydavateľstvo
Bloom Books, 2023
352 strán
5 hodín čítania

Love is the one thing you can't steal... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

12,95 €

U dodávateľa
Posielame do 21 – 26 dní
Ďalšie knižné vydania
Unesená dědička - Sophie Lark, Red, 2024
Pevná väzba
Čeština, 2024
Na sklade > 5 ks
-17 %

15,80 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Dragonwatch 4: Šampión Titanských hier - Brandon Mull, Fortuna Libri, 2024
Stolen Heir - Sophie Lark, Bloom Books, 2023
12,95 €

Viac o knihe

Love is the one thing you can't steal.

Nessa Griffin leads a lonely life. Too compassionate and gentle for the underworld business she grew up in, she fills no role in her family's mafia empire, struggling to prove herself both at home and in her highly competitive ballet corps.

Mikolaj Wilk is the most vicious gangster in Chicago, and he's hellbent on revenge. His adoptive father saved him from the streets of Warsaw only to die at the hands of the Griffins.

As part of his vengeance, Mikolaj abducts Nessa, holding her captive in his moldering gothic mansion. She might not deserve to pay for her family's crimes, but in this world, the wolves eat the lambs no matter how gentle and innocent they may be.

But even as Mikolaj plots the destruction of everything the Griffins hold dear, he finds himself fixated on his captive, wanting this ballerina to dance only for him. Meanwhile, Nessa finds herself lost in the growing tension between her and her kidnapper, their twisted relationship building in new, terrifying ways.

He is the beast to her beauty-but can Nessa find the man inside before he gives into his hunger?
Čítať viac
Počet strán
352
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
128×198 mm
Hmotnosť
248 g
ISBN
9781728295367
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2393753
Štýl
romantický
Jazyk
angličtina
2. diel série
Brutal Birthright
Vydavateľstvo
Bloom Books
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

9 hodnotení

7
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

17.3.2024
Sophie Lark:Unesena dedicka.
Preco by sa kraska mala zamilovat do zvierata?
Nessa ho nevolala zviera,ale Netvor.Aj nim bol.Mikolaj,polsky mafian,vodca,vizionaŕ a zabijak,ktory nezabuda,vyckáva a raz sa pomstí.Urobil to v pravú chvilu a Nessu,najmladsiu clenku Írskej mafie uniesol...
S osobou,ktorú uniesol,sa preratal.Nic na Nesse nenaznacovalo silu.Nikoho by nedokazala zastrasit.Ale bola fascinujuca,ako urivok hudby,ktory sa Vam zaryje do pamäti a neustale sa v nej opakuje.Cim viac ho pocujete,tym viac sa ho nemôzete zbavit.
Vätsina ludí sa po nejakej dobe stane predvídatelná.Nessa bola pravym opakom.Sprvoti bola pre Mikolaja naivná,malá princezna,tanecnica zijuca vo svete fantazie.Ale zistil,ze bola velmi múdra,kreativna a vnímava.A skutocne laskava,nezna a nevinna.To ho dostávalo na kolená.
Nessu naozaj do unosu nikto nepritahoval.Ale Mikolaj?Bol krutý,zaroven nezny.Zboznoval hudbu,knihy,tanec,umenie,bol verný a zalezalo mu na blizkych a rodine.
Jej pritazlivost k Mikovi bola nepotlacitelna.Nie je tak jednoducha ako chtíč,je to ako by sa vsetky emócie sustredili do jedneho celku:obavy,strach,vzrusenie,fixacia a uzkost.Ovladal ju..A jej sa to pacilo.
Zamilovat sa do unoscu?Z mnoha uhlov je to sialene a špatné,zaroven ale mocné a skutocné.Nedokazala proti tomu bojovat a ani nechcela.
Miko si myslel,ze ju uniesol a uväznil v ciernom podsvetí,ze vyhral..Ale ona bola tá,ktora ho prebudzala,pohanala mu krv v zilach,vdychovala mu novy zivot do plúc a vrúcne ho zacala milovat.Miloval aj on ju?Skonci sa ich cierny pribeh stastne?To si samozrejme precitajte:-)
Dakujem,skvely mafiansky pribeh.Vrelo odporucam..
Čítať viac
9.3.2024
Jednička s hviezdičkou!!!
Druha časť dark mafie na plnej čiare prekonala prvý diel ale že úplne !!!! Je až neuveriteľne ako nás zmení LASKA robí z nás blaznou totalnych :D
Nessa neviné láskavé a čisté dievča najmladšie z rodiny Grifinovych držaná ďalej od všetkého z ich sveta. Neskúsená a nič netušiaca baletka chránená a oblopena prepichochom o ktorom sa nám ani nesnívalo.
Naopak Miko, nedýchal, nebilo mu srdce, bol na pol mŕtvolou, na ničom mu nezáležalo a nič necítil. Bral si čokoľvek chcel, bol NETVOR ako ho Nessa nazývala. Túžil po pomste, zabíjal a vraždil a nikdy sa neobzeral späť. Veľký odstrašujúci netvor s modrými ľadovými ocami a potetovanym telom. Páčilo sa mi ako sa jeden druhému dostávali pod kozu aj keď sa tak šialene nenávideli.A ako s tým Miko boloval nestal o ňu, uniesol ju pre postu chcel ju zabiť! Prerod Nessi ako sa stava z dievčatka žena bol skvelý:) Super je že kniha je z pohladu oboch :) A teda čo mi zeny najviac milujeme keď je muz majetnicky a chráni si čo je jeho pred každým aj keď je to Vás vezen, nikto nebude siahať na to čo je moje!
Knihu odporúčam každému kto má rad dark mafiu nebudete sa ani chvíľku nudiť :) stále sa niečo deje a absolútne tam nie su nudne pasáže….
Čítať viac

„,,Ľudia, ktorí si myslia, že šťastie sa prikloní na ich stranu aj napriek všetkej logike a overenej matematickej pravdepodobnosti, pretože keď si tajne myslíte, že ste stredom vesmíru, máte pocit, že máte neskutočné šťastie.““

Hra so svetmi - Neal Shusterman, 2022
Hra so svetmi
Neal Shusterman