A vy sa ako máte? - Peter Bielik, Ikar, 2024

17,26 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
A vy sa ako máte? - Peter Bielik, Ikar, 2024
A vy sa ako máte? - Peter Bielik, Ikar, 2024

A vy sa ako máte?

Skutočné príbehy z praxe mentálneho kouča

Ako naložiť s dilemou rozumu a srdca? Ako neuviaznuť v pasci deštruktívnej zodpovednosti a nezabudnúť pritom na lásku? Odpovede nielen na tieto otázky sú úvahami autora, ktorý... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2024
Počet strán
280

Ako naložiť s dilemou rozumu a srdca? Ako neuviaznuť v pasci deštruktívnej zodpovednosti a nezabudnúť pritom na lásku? Odpovede nielen na tieto otázky sú úvahami autora, ktorý inšpiruje k odvahe nenechávať odchádzať vzácne okamihy pravdy... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

17,26 €

Cena v kníhkupectve: 17,89 €
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

„Musíme mať odvahu akceptovať chod času, ktorý je nezávislý od našich túžob a želaní. Tento druh odvahy potrebujeme na to, aby sme dokázali uzavrieť príbehy vtedy, keď nám život nedá na výber.“

Ako naložiť s dilemou rozumu a srdca? Ako neuviaznuť v pasci deštruktívnej zodpovednosti a nezabudnúť pritom na lásku? Odpovede nielen na tieto otázky sú úvahami autora, ktorý inšpiruje k odvahe nenechávať odchádzať vzácne okamihy pravdy, skrývajúce sa v úprimnej sebareflexii vlastného života. Vďaka jeho vycibrenej schopnosti dotknúť sa srdca, podržať a niesť túto stopu magickosti, sa príbehy v knihe stávajú živými a povedomými pre čitateľa. Zároveň vám ponúka praktické návody na to, ako čeliť súčasným výzvam.

Príbehy sú plné osobných postrehov a reflexií života rozmanitých ľudí, ktoré vás prekvapia, pobavia, dojmú, no predovšetkým nenútene vtiahnu do polohy citlivého chápania a významu rôznych podôb lásky.

Peter Bielik vás s porozumením vyvedie zo zaužívaných vzorcov, vďaka čomu budete jasne vidieť, ako dodať svojmu životu kvalitu a zmysel.

Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť
Čítať viac
Počet strán
280
Väzba
pevná väzba
Rozmer
152×203 mm
Hmotnosť
660 g
ISBN
9788055192451
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2381335
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Klaudia M.
Neoverený nákup
pred týždňom
Kniha, ktorá vás objíme
Na túto knihu som ,,naďabila” v kníhkupectve náhodne, hneď, ako som si ju prelistovala a začítala sa do nej, mi ale bolo jasné, že si ju beriem so sebou. :) Väčšinou mám predsudky voči ,,podobným”* knihám a obchádzam ich, lebo vo mne vyvolávajú sklamanie, ak v nich nájdem len nejaké ,,pekné citáty”, ktoré môžu na chvíľu potešiť, ale zostávajú na povrchu. Táto kniha taká nie je. Je plná skutočných príbehov skutočných ľudí, ktoré vás vtiahnu do prežívania druhých, ako aj seba samých. Pri knihe som si poplakala, zamýšľala sa, tešila sa, prežívala všetky emócie po boku ľudí zmienených i nezmienených v knihe. Je krásnym odrazom toho, čo znamená byť človekom a že túto skúsenosť života zdieľame všetci.

*už nechcem mať žiadne predsudky, každá kniha si zaslúži byť vnímaná vo svojej jedinečnosti. A tak sa nestane, že by sme nejakú, pre nás dôležitú, prehliadli. :)
Čítať viac
Gabriela Hofbauerová
Overený nákup
11.3.2024
A vy sa ako máte?
Inšpiratívna kniha,ktorá núti človeka zamyslieť sa nad vlastnými hodnotami života.Zastaviť sa pri tom,prečo máme potrebu hodnotiť druhých ľudí bez toho,aby sme poznali ich príbeh života bližšie. Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Nie je podstatné, akí sme odolní voči cudzej sile. Dôležité je, akí sme silní voči vlastnej slabosti.“

Tam Tam Tri - Boris Filan, 1999
Tam Tam Tri
Boris Filan