Mizera - L. J. Shen, Baronet, 2024

18,49 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost... Čítať viac

2. diel série
Boston Belles (CZ)
Vek
18+
Vydavateľstvo
Baronet, 2024
448 strán
6-7 hodín čítania

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština

18,49 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší!

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zadarmo. Cenou za vykoupení je moje svoboda. Nyní jsem hračkou Fitzpatrickova nejstaršího bratra. Smůla, že Cillian zapomněl na jeden malý detail. Persephona nebyla pouze bohyní jara, byla také královnou smrti. Myslí si, že se zhroutím pod tíhou jeho her. Brzy zjistí, že nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší.
Čítať viac
Originálny názov
The Villain
Počet strán
448
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
485 g
ISBN
9788026922766
Rok vydania
2024
Vekové odporúčanie
18+
Naše katalógové číslo
2376335
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
Boston Belles (CZ)
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy, pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

17 hodnotení

15
1
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

19
Overený zákazník
10.4.2024
Dokonalosť
Toto bola, je a bude jedna brutálna knižná bomba.
Akože autorka sa riadne hecla a vytvorila najúžasnejšieho záporáka, aký kedy obýval jej príbehy. Budete to milovať, aj nenávidieť. Veriť, aj pochybovať. Prečo? Pretože: je to strhujúce, nepredvídataľné, dychberúce, nepríjemné, ale aj hrozne emotívne, až to tiahlo na pokraj šialenstva. A presne taký...všelijaký je vzťah medzi Persephonou a Cillianom.
Niekedy ani láska a viera nestačia na opravu a vyplnenie pokryvenej duše človeka. Ten človek na to proste musí prísť sám.
Persy bola úžasná. Milá a dobrá. Spoločenská a...milujúca. Milovala Cilliana odkedy ho prvý raz stretla. Ibaže on ju ani neregistroval...alebo?

-,,...když ses na mě podíval - skrze mě -, viděla jsem ve tvém pohledu celou svou budoucnost. Věděla jsem, že jsi bohatý, hezký a mocný. Ale jediná věc, kterou jsem od tebe kdy chtěla, jsi byl ty, Kille.
Sloupat z tebe všechny vrstvy, strhat je nehty a mít tě, milovat tě a zachránit tě."-

Kill je chladný, nemorálny, sofistikovaný, nedotknuteľný, sebestredný, originál a nehorázne sexi parchant. Je si sám sebou istý a verí, že mu k životu netreba nič viac než potrebu byť za akúkoľvek cenu najlepší.

-Nikdo ho však nenaučil milovat.
Ani trpělivosti.
A soucitu.
Nebo jak žít, smát se a užívat si dotek
dešťových kapek na kůži.
Nikdo mu neukázal lidskost.-

-,,Máš ale jenom jeden zázrak, Persephone, tak buď opatrná co si přeješ."-

Spoločenské tlaky a Persyna životná situácia vytvoria dokonalú príležitosť. Príležitosť na spojenie. Ona potrebuje prachy a ochranu, on manželku a dediča.
Ako nakoniec ich spoločné žitie dopadne, keď ona túži po šťastne až naveky a on netúži cítiť nič?

-,,Vítej na
temné straně, Persephone. Srdce nech ve
dveřích."-

Nedokážem ani poriadne zhrnúť tie pocity, čo sa vo mne zbierajú, je ich mnoho a poviem len toľko, že toto je jeden z najlepších autorkiných príbehov.
D-O-K-O-N-A-L-O-S-Ť!
Čítať viac
28.3.2024
“Chtěl sem ji popadnou za ramena a zatřásť s ní. Vykopnout jí, políbit jí, ošukat jí a ječet na ni.”

Cilian krutý, majetnícky, dominantný, bezohľadný, manipulatívny, chladný bez emočný mizera. Alebo kretén ako som ho volala. Budete ho nenávidieť ale aj milovať

Persephona tak to bolo zlatíčko anjel, na začiatku som si myslela že uf čo to zase bude za naivku, ale bola zcela úprimná a tá baba má teda naozaj pobavila

Poznali sa 8 rokov, Persi sa do nho hneď zamilovala na prvý pohľad videla čo z neho srší tá sila ten magnet, naopak on tváril sa, že ju nevidí ani sa na ňu nikdy nepozeral kretén jeden, popieral city bol to bezciťák, ktorý nebude nikdy ľúbiť. Postavil okolo seba obrovitánske múri ku ktorým sa nevedel nikto dostať až ONA.
Oni dvaja skvelé ja som sa tak bavila Perse mu dávala zabrať hlavne keď sa mali “ narýchlo brať” a určiť si podmienky. Netušila čo s ním postupom času robí, ako ho olupuje ako cibuľu a mení, ako mu neustále narúša priestor, život a hlavne myseľ. Naopak on pán “ kretén” ju len ponižoval, odstrkoval a klamal sám sebe do kapsy, bolo veľmi zábavne to sledovať ako mu na nej záleží ale nechcel to sám sebe priznať skrátka hovorili za nho činy ktoré podnikol a nie raz. Celé to bolo veľmi dobre prepojené s humorom nasmiala som sa. Dni u nich boli ako na hojdačke jeden deň vyjednávali podmienky druhý deň sa váľali v posteli alebo mino nej Až do dňa keď jeden z nich mal toho dosť neopätovana láska, jednosmerná komunikácia, výsmech, ponižovanie. Cilian si ale nakoniec vytiahol hlavu z prdele a začal jednať a bojovať za LÁSKU!!

Vedľajšie postavy super páčilo sa mi celé spracovanie ani na chvíľku som sa nenudila. Zápletka, dej výborne do poslednej chvíle som netušila aké má Cilian tajomstvo čím si musel prejsť na jednu stranu som ho ľutovala je ťažké niesť rodinné bremeno, ale tak to u miliardárov obzvlášť u prvorodených synov býva. Shen má proste mega talent pisat dokonale knižky. Parádne čítanie!! Knižku vrelo odporúčam má všetko !

Prečo obálka do kvetov?K Cilianovi sa vôbec nehodí ak pozorne čítate prídete na to oslovenie “ kvetinová dívka” milujem
Čítať viac
Patricia Forgacova
Overený nákup
22.3.2024
Vynikajúca kniha
Myslím, že lepšia než prvý diel. Skvelá. Odporúčam veľmi. Prečítaná za dva dni. Stojí za kúpu. L.J. Shen je ohromujúca autorka Čítať viac
22.3.2024
L.J.Shen:Mizera.
Poznali sa 8 rokov.Za ten cas ju stihol ignorovat,ponizovat,urazat,vlakat do narucia ineho muza,vydierat pre svoj novy ciel,vyuzivat,nakoniec si ju zobrat za zenu,zase ignorovat a urazat,az sa nakoniec zamilovat:-)
Bol to ozajstny mizera.Chladny,nemilosrdny,vsetkym presyteny.
Ona bola naopak uprimna,idealisticka a neskutocne anjelska.
Skoro cely pribeh sa toci okolo ich narychlo zlátaneho manzelstva s podmienkami.Bolo to ako na hojdacke,jeden den si robili na protiven,na druhy den nevyliezli s postele.Vsetko s nadychom humoru:-)
Cilian bol vysoky,temny,dominantny.Vyskakovala s neho neskrotena sila a magnetizmus,ktory sa neda kupit peniazmi.Preto ho Persephone milovala od prveho stretnutia.On ale na city neveril.Vravel,ze ziadne nema a nikdy nebude lúbit.Nikoho..
Stale popieral svoje city,odstrkoval ju.A ked sa Persephone po mesiacoch chladneho vstahu prebrala zo sna a zistila,ze v manzelstve je vlastne sama,utala tomu.ROZVOD...Nechcela uz zostat v manzelstve bez lasky,aj ked to bola laska jej zivota.
Uz nevladala,nemala silu dokazovat,ako ho velmi miluje a ze stoji pri nom...
Ako to byva?Ze ked clovek zrazu stráca,alebo stratí,zacne si uvedomovat tú stratu...
Precitajte si,ci sa Cilian prebral a zacal bojovat o Persephoninu lasku,alebo ju navzdy stratil..
Dakujem,skvele citanie!!
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Raj som si vždy predstavoval ako knižnicu, nikdy ako záhradu.“

Vražedné pohádky - Andreas Gruber, 2022
Vražedné pohádky
Andreas Gruber