Diablo
E-kniha

Varovanie! Táto kniha nie je pre každého. Diablo nie je klasický romantický hrdina. Strhne ťa, podmaní si ťa a dotkne sa ťa tak, že rozpáli každú bunku tvojho ... Čítať viac

4,5 164 hodnotení
Vydavateľstvo
MERIDIANO-press, 2023
368 strán
5 hodín čítania

Varovanie! Táto kniha nie je pre každého. Diablo nie je klasický romantický hrdina. Strhne ťa, podmaní si ťa a dotkne sa ťa tak, že rozpáli každú bunku tvojho ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

11,50 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Varovanie!
Táto kniha nie je pre každého.
Diablo nie je klasický romantický hrdina. Strhne ťa, podmaní si ťa a dotkne sa ťa tak, že rozpáli každú bunku tvojho tela presne, ako to chce on.
Ak na to nie si pripravená, daruj radšej túto knihu svojej odvážnejšej kamoške. Bude ti za to do smrti vďačná.


Nič s ním nebolo normálne. Všetko malo dve stránky. Bolestivú a tú, ktorá to miliónkrát zakryla explóziou emócií, ktoré v mojom tele vyvolával iba on. Mal obrovský dar ukázať mi samu seba v inom svetle. Odkrýval vo mne pocity, o ktorých som ani len netušila. Vedel z pochmúrnej noci spraviť jasný deň a z teplého slnečného rána zase nepríjemne chladný večer.
Nikdy som nevedela, čo sa práve deje alebo čo príde o sekundu. Tie pocity boli také odlišné od môjho perfektne premysleného, stereotypného a nalinajkovaného spôsobu života, ktorý som doteraz viedla, že moja duša začala konečne ožívať a cítiť vytúženú slobodu.
Vymenila som bezpečie za dobrodružstvo a prestala som sa tomu brániť...
Čítať viac
Počet strán
368
Rok vydania
2023
Edícia
Moderné romány
Naše katalógové číslo
2249855
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
MERIDIANO-press
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

164 hodnotení

129
11
8
4
12

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

9
Malé jablko - Katarína Hybenová, 2021
Práve čítam
Malé jablko

Som bezhlavo zamilovaná do YA, NA, romantických a erotických kníh. Okrem toho ma baví cestovať, piť zelený čaj a prechádzky.

Michaela @books.collection
Neoverený nákup
5
8.2.2024
Toto rozhodne nie je kniha pre každého. Táto kniha je nebezpečná pretože sám Diablo si ťa podmaní a bude si s tebou robiť čo chce a ty sa mu podmaníš a nebudeš vedieť odolať jeho sexy vzhľadu, nebezpečnému jazyku a príťažlivému správaniu. Ani Vivian neodolala a podľahla Diablovi.
Táto kniha ťa rozhodne rozpáli, ukáže ti zákutia nebezpečnej lásky, zrady, ale aj tajomstva a rodinnej sily. Zobrazuje aj krásne priateľstvá. Páčilo sa mi ako sa postavy formovali a otvárali sa im oči. Pre mňa to bolo skvelé čítanie. Napínavé, tajomné, erotické a tak krásne spracované počnúc obálkou a pokračujúc playlistom, či ozdobami kapitol ??.
Čítať viac
7
Chytiť Vianoce - Terri Blackstock, 2022
Práve čítam
Chytiť Vianoce

Citam 90% slovenskych autorov. Nie som bloger, ziaden profi-insta-book-lover, ani odborny recenzent. Mam nazor a pocity, ktore zverejnujem. Som citatel smrtelnik, takmer neznama osoba v kniznom svete.

Nikol Jaššová
Neoverený nákup
2
28.2.2024
To bolo co? Po vsetkych tych ovaciach, recenziach plnych hviezd, som zaskocena. Kniha ma nebavila, mala som co robit aby som ju docitala. Bol tam potencial a myslienka, ale to je za mna vsetko, pribeh ma nezaujal. Manipulatorstvo, bolest, naivita, nevedomost... Viac nerozoberam. Za mna sklamanie. Rozhodne ju nepolozim vedla Konfliktu.
Čítať viac
3
Overený nákup
11.4.2024
Malý chlapec, malé dievča a jeden nevinný bozk, ktorý spečatil ich osud.
.
Mateo Velasquez alebo Diablo, ako ho všetci volajú, je nástupca motorkárskeho gangu El beso del Diablo.
Zvonku pôsobí ako veľmi temperamentný, tvrdý a dominantný, no zvnútra je veľmi ochranársky, citlivý a láskyplný, aj po ťažkej minulosti, ktorú si prežil.
Tento klub má jedno zásadne pravidlo a to, že žena, ktorú pobozkajú, bude len jeho.
* Vyplní sa to vždy?

Vivien Abramssonová je dcéra Semiona, bossa podsvetia (stretli sme sa s ním v knihe Odveta zo série Nekompromisní), ktorý si svoju princeznú chráni a nedopraje jej žiadnu voľnosť, narozdiel od jej mladšieho brata.
Vivien je veľmi šikovné, milé a láskavé dievča plné snov a cieľov do budúcnosti
Vivien si po rokoch domáceho štúdia vybojuje, že sa môže cítiť na chvíľku ako jej rovesníci a zažiť vysokoškolský život a okúsiť trocha slobody.
* No je to ozaj tak?

Diablo si Vivien doberá, no nebude to mať úplne jednoduché.
Budú musieť prekonať množstvo prekážok, pokoriť nepriateľov, diaľku a čas, ktorý ubieha ukrutne pomaly.
* Budú mať Diablo a Vivien nakoniec šťastný koniec?
.
Chémia, to napätie medzi nimi by sa dalo krájať.
Každým stretnutím to vrelo viac a viac.
Pokiaľ ste si mysleli, že v predchádzajúcich knihách bolo dosť horúco, tak to sa máte na čo tešiť s Diablom.
.
Dievčatá, no toto je asi jediný príspevok kde som vôbec nevedela ako začať.
Táto kniha bola proste bomba.
Pokiaľ si myslíte,že Nera už nič neprekoná, tak mi je ľúto,že vás musím sklamať a varovať, že Diabla, len tak z hlavy nedostanete.
Tak veľmi som sa chcela rozpísať viac ale nech napíšem hocičo, pokazila by som vám dej a to nechcem.
.
Viem, že táto kniha priamo nepatrí do trilógie Nekompromisní ale moja rada, prečítajte si ju až ako 4.časť a určite neoľutujete.
Čítať viac
13
Overený zákazník
11.3.2024
“Diablo nie je klasický romantický hrdina. Strhne ťa, podmaní si ťa a dotkne sa ťa tak, že rozpáli každú bunku tvojho tela presne, ako to chce on.” - po týchto slovách som čakala (a, čo si budeme hovoriť, nie len po týchto slovách, ale aj po mega veľkom humbuku na IG), že ma Diablo/Mateo dostane už na prvých stranách. Nesmierne som sa tešila na tohto tvrdého a temného fešáka, no…

…celé to bolo od začiatku príliš “hrrr”. Áno, napínavé a sexi, ale povedala by som, že trošku detinské. Úprimne, čakala som iného Diabla, zdal sa ako panovačné decko a nie ako sexi tajomný “démon” motorkár.

A Vivien? Na to, kto bol jej otec, sa správala dosť nerozvážne a hlavne tam bolo veľa situácii, ktoré mi s tvrdeniami zo začiatku: “že si má dávať pozor na všetko a všetkých, keďže je prehnane chránená otcom” nesedeli. Vzhľadom na to, prvé stretnutie Diabla a jej brata Jareda bolo úplne ok, lážo-plážo. Čakala som bitku, vyhrotenie, drámu a ono to prešlo, bez povšimnutia, po pár stranách ako, keby mala Vivian v posteli malého Ježiška.

Chápem, že toto je mladšia generácia autorkiných postáv a cítiť, ako chce Miška prekonať samú seba, cítiť to z každej strany, ale je to, ako tlačiť na pílu a niekedy to vie narobiť škodu a nie úžitok.

Väčšina príbehu sa odohráva na škole, poprípade v Diablovom byte, popretkávané je to bojovými zápasmi a scénami, kedy sa zdá, že príde dráma a potom sa aj tak nič nestane. Teda áno, stane, Mateo obšťastní (mrk-mrk) Vivian.

Nemôže byť každá kniha a každý pár, ako bol debut. Nevystrelí každý príbeh tak, ako zožal úspech Konflikt. Ja naozaj chápem, že autorka nám chce dopriať lepšie a lepšie príbehy, ale ja som túto knihu čítala s prestávkami mesiac, fakt ma nestrhla a nedokázala som sa začítať
tak, ako som po všetkých tých nadšených ohlasoch čakala. Čiže táto kniha ide naozaj mimo mňa, ale aj tak je dobrá. Naozaj. Je sexi, drsná, napätá, vášnivá… proste všetko, čo milujete, dámy. Tak smelo do toho!
Čítať viac
7
Chytiť Vianoce - Terri Blackstock, 2022
Práve čítam
Chytiť Vianoce

Citam 90% slovenskych autorov. Nie som bloger, ziaden profi-insta-book-lover, ani odborny recenzent. Mam nazor a pocity, ktore zverejnujem. Som citatel smrtelnik, takmer neznama osoba v kniznom svete.

Nikol Jaššová
Overený zákazník
28.2.2024
Diablo? Nie.
To bolo co? Po vsetkych tych ovaciach, recenziach plnych hviezd, som zaskocena. Kniha ma nebavila, mala som co robit aby som ju docitala. Bol tam potencial a myslienka, ale to je za mna vsetko, pribeh ma nezaujal. Manipulatorstvo, bolest, naivita, nevedomost... Viac nerozoberam. Za mna sklamanie. Rozhodne ju nepolozim vedla Konfliktu. Čítať viac
Jiřina Michalcová
Overený zákazník
23.2.2024
Krásný příběh, který vtáhne a nepustí ?, Diablo a Vivian byli úžasní, vše krásně dávalo smysl. Není nouze o zvraty, lásku, problémy...
Čtení byla jízda, která bohužel musela skončit, ale stálo to za to ?
Čítať viac
Nneli
Neoverený nákup
18.2.2024
Diablo
K téhle knížce patří velký WOW. Takovouhle bombu jsem upřímně nečekala. Už od úplného začátku mě to pohltilo a bylo to čtivý, sexy akční no prostě bomba.???? Od autorky už jsem četla Konflikt - skvělou mafiánskou romanci. Ale tohle je tak o tři levely víš. Mateo mi okamžitě přirostl k srdci a jakoby prodává ho někdo? Že bych si ho pořídila domů A ve Vivian jsem okamžitě poznala kousek sebe a její touha po volnosti je obdivuhodná.

Knížka je skvělá, nádherná, no prostě boží a doporučuju jí všem?
Čítať viac
Simona
Neoverený nákup
11.2.2024
Perfektné!
Upozornenie od autorky priamo na zadnej strane obálky? Áno! Odvážne ako samotný Diablo. Obálka knihy je výrazná, pútavá, krásne farebná a provokatívna.
Príbeh zobrazuje turbulentný život mladých ľudí so všetkým, čo k tomu patrí. Štúdium, projekty, prvé lásky a s tým súvisiace erotické scény (ale že vôbec nie amatérske), ktoré nenechajú chladnou ani jednu čitateľku.

Meno Diablo evokuje temnotu, silu, nebojácnosť a odhodlanosť. Je to naozaj tak? Diablo je direktívny, všetko sa deje iba podľa jeho pravidiel, ale je úplne oddaný. Aký teda vlastne je? Osobnosť tejto hlavnej postavy autorka vytvorila perfektne. Do poslednej strany čitateľka môže len hádať. A záver aj tak prekvapí.

Autorka píše s ľahkosťou, ktorá čitateľku vtiahne do deja a stáva sa nemou pozorovateľkou uprostred príbehu.
Kniha je akoby voľným pokračovaním série Nekompromisní. Okrajovo sa spomínajú postavy z predchádzajúcej série. Nie je však podmienkou mať sériu prečítanú, ak čitateľka siahne hneď po Diablovi. Je akurát skvelou motiváciou si Nekompromisných prečítať.

Bola to jazda rýchla, kľukatá a ja som si priala, aby sa neskončila.

? Za veľký bonus považujem Playlist, záložku totožnú s príbehom a knihu podpísanú priamo autorkou.
Čítať viac
9
Malé jablko - Katarína Hybenová, 2021
Práve čítam
Malé jablko

Som bezhlavo zamilovaná do YA, NA, romantických a erotických kníh. Okrem toho ma baví cestovať, piť zelený čaj a prechádzky.

Michaela @books.collection
Overený zákazník
8.2.2024
Diablo
Toto rozhodne nie je kniha pre každého. Táto kniha je nebezpečná pretože sám Diablo si ťa podmaní a bude si s tebou robiť čo chce a ty sa mu podmaníš a nebudeš vedieť odolať jeho sexy vzhľadu, nebezpečnému jazyku a príťažlivému správaniu. Ani Vivian neodolala a podľahla Diablovi.
Táto kniha ťa rozhodne rozpáli, ukáže ti zákutia nebezpečnej lásky, zrady, ale aj tajomstva a rodinnej sily. Zobrazuje aj krásne priateľstvá. Páčilo sa mi ako sa postavy formovali a otvárali sa im oči. Pre mňa to bolo skvelé čítanie. Napínavé, tajomné, erotické a tak krásne spracované počnúc obálkou a pokračujúc playlistom, či ozdobami kapitol ??.
Čítať viac
1.2.2024
Kniha Diablo je voľným pokračovaním série Nekompromisní. Môžete si ho prečítať samostatne, ale väčší čitateľský zážitok vám prinesie prečítanie celej série a potom Diabla. Niektoré postavy vám budú dôverne známe a tak budete mať lepší pohľad na ich charakter.

Diablo a.k.a. Mateo je mladý, sexi, nebezpečný, adrenalínu chtivý muž, ktorý je aj pekne nedostupný. Jeho protikladom je Vivian. Dcéra najobávanejšieho bossa podsvetia, ktorý vie zabíjať pohľadom. A Diablo by bol prvý.
Príbeh je o stretnutí dvoch úplne odlišných osobností, ktoré pochádzajú z rovnakého sveta avšak ani jeden z nich nechce byť jeho súčasťou. Podarí sa im z neho vymaniť? Bude im dopriata spoločná budúcnosť alebo skončia ako Rómeo a Júlia?

Kniha sa mi páčila. Zaujala ma už svojou farebnou obálkou a reelskami ku knihe, ktorými je IG a TikTok zaplavený. Sú krásne a kniha vám dá presne to, čo sa v nich odráža. Diablo je drsný a nekompromisný. Čo chce, to si aj berie. Ako postava sa mi páčil. Aj keď to, ako išiel na Vivian hraničilo s dobrovoľnosťou. Ale tak to malo byť, lebo to bol Diablo a to ho vystihovalo. Tak či tak, asi nejedna by sa podvolila. Po troche drámy a troche odmietania prišlo aj na spaľujúcu túžbu a vášeň.

Autorka ma vynikajúci štýl písania. Knihy sa čítajú tak ľahko. Strana za stranou ubieha a už je koniec. K rýchlemu prečítaniu knihy dopomohol aj pútavý dej. Čitateľ dostane koktail napätia, adrenalínu, zrady, drzosti aj drsnosti, odvahy, sebapoznania.

Na záver už len dúfam, že bude pokračovanie. Kto ste čítali, snáď budete so mnou súhlasiť, že jedná dvojica si rovnako zaslúži svoj príbeh.
Čítať viac
Barbora
Neoverený nákup
1.2.2024
Sebaúcta je taká fajn vec
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Vlastne ani neviem, kde začať. Na zadnej strane obalu je jasné varovanie, že Diablo nie je klasický romantický hrdina. Počítala som s tým, keď som knihu otvárala a to bolo v poriadku. Arogantní, namyslení, majetnícki a kontrolou posadnutí hrdinovia mi nevadia. Hlúpučké hrdinky áno. Čakala som mafiánsku temnú romancu, kde sa bad boy zapletie s mafiánskou princeznou. Čakala som, že bude neúprosný, ale ona sa nedá tak ľahko zlomiť. Vivian však bola extrémne blbé teliatko, ktoré sa prvýkrát dostane z domu, a tak to bohužiaľ aj vypadá. Skoro na každej stránke som potláčala neznesiteľnú chuť pretáčať očami, alebo na ňu v duchu kričala. Hej dievča! Neovládala si situáciu, ani si nebola paňou. A áno, bolo to ponižujúce a ty si zúfalo trápna. Nechať so sebou zamávať a pošliapať vlastnú sebaúctu, aby si nestratila slobodu vlastne žiadna sloboda nie je! Ich prvý sex mi prišiel ako znásilnenie a ona pociťovala šťastie??? Niekoľko dní potom sa jej neozve a ona za ním dolieza???
Nedokážem rozpoznať, o čo autorke šlo. Pokiaľ chcela vytvoriť romancu s temným hrdinom, veľmi sa jej to podľa mňa nepodarilo. Pokiaľ chcela poukázať na to, ako vedia byť dievčatá naivné, keď príde na „zlých“ chlapcov, tak odviedla majstrovskú prácu. Ocenila by som podrobnejší popis toho údajného mafiánskeho prostredia a tak isto Diablovi moc neverím jeho vášeň na motorky. Autorka má dobrý štýl písania, ale táto kniha mi vôbec nesadla.
Čítať viac

Michaela Brnková

Čítať viac

Vydavateľstvo MERIDIANO-press

Čítať viac

„Nezaujímalo ma, kde budeme bývať, pracovať a čo bude zajtra. Bola som s ním. Iba na tom záležalo. A bola som šťastná. Taká šťastná ako nikdy predtým. “

Pod talianskymi hviezdami - Katarína Páleniková, 2014
Pod talianskymi hviezdami
Katarína Páleniková