Svědek v pokušení - Jennifer L. Armentrout, XYZ, 2023

11,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Svědek v pokušení

Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem. Na svatbě jejího bratra, kterému jde Chase za svědka, to ale... Čítať viac

1. diel série
Bratři Gambleovi
Vek
18+
Vydavateľstvo
XYZ, 2023
208 strán
3 hodiny čítania

Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem. Na svatbě jejího bratra, kterému jde Chase za svědka, to ale nepůjde. Když spolu nedopatřením skončí ve... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

11,99 €

Na sklade 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Tahle svatba bude pořádně žhavá… A nejen pro novomanžele.

Madison měla pro Chase odjakživa slabost, ale po noci, kterou by nejradši vymazala z paměti, se mu vyhýbá obloukem. Na svatbě jejího bratra, kterému jde Chase za svědka, to ale nepůjde. Když spolu nedopatřením skončí ve stejném apartmánu, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit. Čím víc se snaží jeden druhému vyhýbat, tím blíž je to táhne k sobě. A když povolí všechny zábrany, naplno mezi nimi propukne vášeň, která může zničit jejich přátelství – anebo taky zažehnout pravou lásku.
Čítať viac
Originálny názov
Tempting the Best Man
Počet strán
208
Väzba
pevná väzba
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
334 g
ISBN
9788076834101
Rok vydania
2023
Vekové odporúčanie
18+
Naše katalógové číslo
2143551
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
1. diel série
Bratři Gambleovi
Vydavateľstvo
XYZ
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,7 / 5

11 hodnotení

2
4
5
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

21.12.2023
Kto by nemal rád Armentroutovú? Heeej, jasné, nájdu sa aj takí čudáci( XD nič proti vkusu). Okrem fantasy(ktorých som veľká fanúšička) som jej romance nečítala, preto som sa poddala svojej zvedavosti a najnovšiu sériu, s názvom Bratři Gambleovi, ochutnala.

Hlavnými hrdinami sú Maddison a Chase. Poznajú sa od detstva, vedia o sebe takmer všetko. Chase je najlepší kamoš brata Maddie a ona je už od puberty do Chase-a paf. Pred pár rokmi sa niečo medzi nimi stalo. Epizódka, ktorá do ich “rodinného” vzťahu priviala napätie. V príbehu sa, samozrejme, dozvieme, k akému stretu medzi Mad a Chaseom došlo, aj to, ako sa obaja zachovali.

Táto knižočka je naozaj útla, samotný príbeh nie je napísaný ani na 200 stranách. Je to taká novelka- jednohubka. Keďže sa všetko dôležité odohráva počas pár dní pred(počas/po) svadobnou udalosťou v krásnom prostredí romantických viníc, dej je napísaný v rozpätí +- jedného týždňa. A to, ako sa týmto dvom postavám zmení vďaka svadbe život, je úplne očakávané.

Chase navonok pôsobí ako “zberateľ trofejí” a svojho imidžu sa drží zubami-nechtami. V skutočnosti je to starostlivý a dobrosrdečný muž, len má strach. Strach z lásky, v ktorú ani neverí. Maddie je benjamínek rodiny a všetkým ide o jej dobro. Je očividné, čo k Chaseovi cíti. Vedia to všetci.

Okrem divných rodičov Maddison, bolo v knižke pár vtipných momentov, nejaký ten zvrat- tu musím povedať, že tie zvraty ani neboli zvratmi, len prchké rozhodnutia, ktoré vyústili do nedorozumení a bez zbytočných debát potvrdzujem, lebo to z predošlých Jenniných kníh vieme, že Armentroutovej písanie (nielen) chémiou nadupaných a vášnivých scén ide perfektne.

Séria začala fajn. Nebolo to to najlepšie, čo som od autorky čítala, ale rozhodne sa za svoju tvorbu nemusí hanbiť a ja už som teraz zvedavá na lásky Chada a Chandlera v ich vlastných príbehoch.
Čítať viac
Adriena Kolevová
Neoverený nákup
28.10.2023
Adri
Čítala som už niekoľko kníh od tejto autorky, ale táto bola asi najslabšia. Čakala som od toho oveľa viac. Lepkavý a romantický príbeh, bez akéhokoľvek napätia alebo zvratu. Od prvej chvíle jasný sled udalostí. Ako oddychovka sa prečítať dá, ale náročnejší čitateľ si neužije. Čítať viac
27.10.2023
Jennifer L.Armentrout:Svédek v pokusení.
V celku prijemne citanie a pribeh.
Najlepsi kamarati z detskva dovrsia vek,ked nastanu casi,ze hormony si robia,co chcu a hlava pritom rozmysla uplne opacne:-)
Madison bola prijemna,vzdelana,pekna zena pracujuva v historickom muzeu.
Chase otvaral jeden bar za druhym.
Obom sa im darilo ale len ciastocne,podstatna vec chybala.Laska.Madison bola otvorena voci Chasovi,vedel,ze po nom tuzi.Ale on vetko blokoval,lebo sa podcenoval.
1.ze nie je pre nu dost dobrý
2.ze je ako jeho nepodarok otec
3.ze je Madison sestra jeho naj kamosa
Az svatba jej brata a jeho najlepsieho kamarata ukazala,akú chybu cele roky robil.
Dakujem...
Čítať viac

Jennifer L. Armentrout

Čítať viac

Vydavateľstvo XYZ

Čítať viac

„V deň môjho odchodu zo Severného Kaukazu zbadám v diaľke helikoptéru. Zatiaľ je to len maličký bod na oblohe. O niekoľko sekúnd neskôr si uvedomím, že je to vták. A zhrozím sa svojho nového spôsobu videnia. “

Vlčice zo Sernovodska - Irena Brežná, 2016
Vlčice zo Sernovodska
Irena Brežná