Než príde zajtrajšok - Janette Oke, Kumran, 2023

8,42 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Než príde zajtrajšok - Janette Oke, Kumran, 2023
Čítaná
Než príde zajtrajšok - Janette Oke, Kumran, 2023

Než príde zajtrajšok
Čítaná

Má dôverovať neutíchajúcemu volaniu severu?

Christine a jej starší brat Henry vyrastali v milujúcej rodine Delaneyovcov ako ich vlastné deti. Teraz sa chystajú vyletieť z hniezda... Čítať viac

6. diel série
Príbehy z kanadského západu
Vydavateľstvo
Kumran, 2023
256 strán
4-5 hodín čítania

Christine a jej starší brat Henry vyrastali v milujúcej rodine Delaneyovcov ako ich vlastné deti. Teraz sa chystajú vyletieť z hniezda... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina

8,42 €

Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Než príde zajtrajšok - posledný diel obľúbenej série Príbehy z kanadského západu od Janette Okeovej.

Čakajú ich najdôležitejšie rozhodnutia života…

Christine a jej starší brat Henry vyrastali v milujúcej rodine Delaneyovcov ako ich vlastné deti. Teraz sa chystajú vyletieť z hniezda.
Henry sa zamiloval a plánuje svadbu. Christine sa teší z bratovho šťastia, hoci ešte stále ju bolia jazvy po vlastnom stroskotanom vzťahu.
Uprostred neistoty spôsobenej vojnou v Európe o ňu prejavuje záujem viacero príťažlivých nápadníkov. Bude ochotná vzdať sa snov o živote na milovanom severe v mene celoživotnej lásky?
Čítať viac
Originálny názov
When Tomorrow Comes
Počet strán
256
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
313 g
Rok vydania
2023
Edícia
Kanadský západ (Janette Oke)
Naše katalógové číslo
1955279
Štýl
duchovný, romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Kanada
6. diel série
Príbehy z kanadského západu
Vydavateľstvo
Kumran
Pre koho
pre kresťanov, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

0
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

23

Milujem knihy. Verím, že nie čitateľ si vyberá knihu, ale každá kniha nás osloví a príde k nám práve vtedy, kedy potrebujeme. A ak nie, ešte nedozrel jej čas :) Hovorí sa: "Povedz mi, čo čítaš, a ja ti poviem, kto si!" :) https://knihujeme-s-veron.webnode.sk/

Veronika Posová
Overený nákup
29.2.2024
4,5*
Posledná časť zo série Príbehy z Kanadského západu bola príjemnou bodkou za celou sériou.
Elizabeth a Wynn svoje šťastie našli, našiel ho už aj ich syn Henry a tak nikoho neprekvapí, že posledná časť sa venuje ich dcére Christine. Z predošlej časti vieme, že jej srdce utrpelo rany v dôsledku nešťastnej lásky, preto každý tak prirodzene očakáva, že táto časť jej dopraje šťastie.

To by však nebola autorka, keby cestu k spokojnému koncu nevydláždila viacerými útrapami, ktoré Christine postihnú. Každá jedna z nich ju núti stále viac si klásť otázky, či naozaj dokáže bezhranične dôverovať Bohu, pretože vždy keď sa zdá, že konečne sa šťastie obrátilo v jej prospech, príde ďalšia skúška jej dôvery.

Do toho o jej zlomené srdce nebojuje jeden nápadník, ale rovno viacerí a rodinné drámy jej tiež rozhodne nepomáhajú v hľadaní zamestnania. Okrem toho, Christine nedokáže v sebe utíšiť túžbu po návrate na sever, cíti, že jej domov je práve tam. Priznám sa, že práve časté omieľanie severu mi už miestami trošku vadilo, pôsobilo to na mňa už miestami repetatívne. Kniha má síce len 256 strán, ale stále sa v nej niečo deje.

Krásne ukončenie série, ktoré dáva čitateľovi jasný odkaz - a tým je to, že občas sa musíme pustiť niektorých veci, ktoré považujeme za najlepšie pre nás, aby sme otvorili cestu iným, ešte krajším. Stačí veriť, a to čo si nás má nájsť, si nás nájde, aj keď sme občas zaryto proti tomu.

Bez okolkov poviem, že táto séria mi bude rozhodne chýbať a siahnem po nej vždy, keď budem chcieť upokojiť svoju myseľ. Ďakujem kumran.sk, že ju prinieslo aj na naše knižné pulty.
Čítať viac
Veronika
Neoverený nákup
18.9.2023
Skvelý a nečakaný záver série
Môžem smelo napísať, že záverečný diel tejto série bol skvelý a najmä prekvapivý. Hoci som veľký čitateľ vo viacerých knihách tejto série ma autorka nečakane a príjemne prekvapila a to po veľkom množstve románov, ktoré som prečítala je podľa mňa veľký úspech. Určite odporúčam prečítať si celú sériu :) Čítať viac
Ivana Gabrišová
Overený zákazník
30.8.2023
Odporčúam
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Ivana dňa 29.08.2023
HviezdičkaHviezdičkaHviezdičkaHviezdičkaHviezdička
A tak sme sa dočkali! Čoho? Poslednej časti obľúbenej série Príbehov z kanadského západu od Janette Okeovej s názvom Než príde zajtrajšok. A ak Vás táto kniha chytí za srdce tak, ako za to moje, určite si budete priať, aby séria pokračovala ďalej. Aby táto šiesta časť neuzatvárala túto sériu.
Kresťanské vydavateľstvo Kumran.sk nám určite viacerým spravilo radosť, keď vydalo piatu a šiestu časť z tejto série naraz. Lebo keď dočítate tú piatu, určite budete nedočkaví dozvedieť sa ako to bude pokračovať ďalej.
Než príde zajtrajšok znie teda názov záverečnej časti, a je to naozaj výstižný názov. Stretávame sa v nej s celou rodinou Delaneyovcov, ale predovšetkým s Christine. Christine, ktorá po predošlom nevydarenom vzťahu, do ktorého sme boli vtiahnutí v predchádzajúcej časti, hľadá ďalej svoju cestu životom. V tomto poslednom dieli môžeme vnímať jej veľkú túžbu plniť Božiu, nie svoju vôľu v jej živote.
Janette Okeová nás/Vás vtiahne do príbehu až tak, že budete netrpezlivý, pokiaľ sa nedozviete, ako sa príbeh Christine v tejto sérii uzavrie. Sama som do poslednej chvíle nevedela odhadnúť pre ktorého mladíka sa Christine rozhodne. A rozhodne sa vôbec? Bude počuť Boží hlas? A poviem Vám, taký záver, v súlade s Božím vedením, s Božím hlasom, som veru nečakala.
A tak, ak chcete vedieť. ako pokračuje život rodiny Delaneyovcov či povzbudiť v tom, že s Božou pomocou sa dá všetkým prejsť, vezmite do rúk túto záverečnú časť a začítajte sa do jej stránok.
Čítať viac

Vydavateľstvo Kumran

Čítať viac

„Lenže som až prineskoro pochopila, ktorým smerom sa bolo treba uberať: smerom k túžbam. Človek by čakal, že ľudí zachraňujú celkom iné veci: povinnosť, čestnosť, dobrota srdca, zmysel pre spravodlivosť. Nie. To, čo zachraňuje, sú túžby. Sú jedinou skutočnou vecou. Ak ich máš, zachrániš sa. “

Oceán more - Alessandro Baricco, 2004
Oceán more
Alessandro Baricco