Odvoz pro Sáru - S.C. Lalli, Cosmopolis, 2023

15,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Odvoz pro Sáru - S.C. Lalli, Cosmopolis, 2023
Odvoz pro Sáru - S.C. Lalli, Cosmopolis, 2023

Odvoz pro Sáru

Studentka práv Sára musí mít při škole dvě zaměstnání, aby zaplatila účty. A občas musí dělat i věci, které by od ní většina lidí nečekala. Rušná večerní směna v baru se chýlí... Čítať viac

Vydavateľstvo
Cosmopolis, 2023
304 strán
4-5 hodín čítania

Studentka práv Sára musí mít při škole dvě zaměstnání, aby zaplatila účty. A občas musí dělat i věci, které by od ní většina lidí nečekala. Rušná večerní směna v baru se chýlí ke konci, když jí šéf nařídí, aby se postarala o opilou zákaznici na záchodě.. Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština

15,99 €

Cena v kníhkupectve: 16,63 €
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Ozveny starých kníh - Barbara Davis, AURORA, 2024

Viac o knihe

Studentka práv Sára musí mít při škole dvě zaměstnání, aby zaplatila účty. A občas musí dělat i věci, které by od ní většina lidí nečekala.
Rušná večerní směna v baru se chýlí ke konci, když jí šéf nařídí, aby se postarala o opilou zákaznici na záchodě. Pomůže jí tedy na vzduch, kde si zavolají odvoz domů, nahlásí adresu a za chvíli už každá z nich sedí na zadním sedadle auta a vyráží do noci.
Unavená Sára cestou usne, a když se probudí, zjistí, že je v bohaté čtvrti na druhém konci města, a dojde jí, že si s druhou dívkou, také Sárou, prohodily auta. Bez peněz jí nezbývá nic jiného než vyrazit domů pěšky. Před domem ji ale čekají policejní majáčky a mrtvé tělo na chodníku – Sára.
Byla tím pravým cílem vraha? Nebo jen nasedla do špatného auta? A proč by někdo chtěl, aby jedna z nich zemřela?
Čítať viac
Počet strán
304
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
145×205 mm
Hmotnosť
342 g
ISBN
9788027136346
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1908285
Štýl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Cosmopolis
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,2 / 5

5 hodnotení

0
1
4
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

30.6.2023
Priemer
Skvelá prvotná myšlienka a námet, super úvod, po prvých stranách som bola riadne naštartovaná a myslela som, že zase budem bez obeda, lebo nebudem vedieť knihu pustiť z ruky, no zvyšok bol nakoniec taký nijaký, nemastný-neslaný. Triler nezvyknem čítať dlhšie ako dva, tri dni, no tento som čítala týždeň, pretože ma k nemu ťahalo čím ďalej, tým menej. Mala som pocit, že tých tajomstiev a skokov v čase, či priestore je v príbehu priveľa a ešte k tomu na mňa pôsobili nesúrodo. Niektoré momenty mi prišli vyslovene pritiahnuté za vlasy. Asi tam mali byť pre efekt, no mňa nepresvedčili, skôr naopak. Každopádne, čo sa nepozdáva mne, môže náramne sadnúť niekomu inému.
.
Tento žáner čítam rada a asi by som knihu odporučila skôr tomu, kto s ním ešte len začína, možno mladším čitateľom.
Čítať viac
39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
31.5.2023
Oddychovka
Sára sa počas svojej záverečnej v práci zoznámi s opitou Sarah, ktorej pomôže na vzduch a obe si zavolajú taxík. Náhodou si autá vymenia a Sára sa ocitne v bohatej štvrti. Keď sa dostane pešo domov, pred jej domom sú už policajti a mŕtva Sarah. Kto ju zavraždil a prečo? Nemala byť tou obeťou náhodou Sára? Tej neostáva nič iné, len mať oči na stopkách a snažiť sa zistiť, kto má záujem zniesť ju zo sveta.
Autorka rozohrala zaujímajú hru s veľmi dobrým námetom, kde nechýbajú tajomstvá a klamstvá. Kniha sa číta veľmi rýchlo a postupne odhaľujete možné dôvody a motívy. Niečo je síce dosť priehľadné, ale poniektoré záležitosti sú pod rúškom tajomstva a treba čítať pozorne, aby ste to odhalili. Ale ja, ako som sa dostávala stále ďalej v príbehu, tak ma trošku začal nudiť a žiadny wau efekt sa nekonal. Trilerom by som príbeh nenazvala, boli tu detektívne prvky a celé písanie mi pripadalo ako YA. Pre mňa to bola taká light oddychovečka, nič svetoborné, ale ak nebudete mať veľké očakávania, táto kniha sa vám môže páčiť.
Čítať viac
Natália z nathalysreading
Neoverený nákup
3.5.2023
@nathalysreading Dielo sa so mnou zahralo a vyhralo. Dej je plný zvratov, to áno, ale jeden nebudete určite čakať. Po dlhej dobe som našla niečo, čo si napokon zaslúžilo môj čas. Knihu som čítala s radosťou. Niektoré situácie boli dobré, niektoré vynikajúce, niektoré tam iba boli, no veľmi ma nepresvedčili.
Odvoz pro Sáru vám ale vrelo odporúčam. Je to kvalitný triler, aj keď niekedy pokrivkáva.
Neprestávala som sa čudovať. Spisovateľka vedela, ako ma držať v napätí. Vždy keď som si myslela, že to začína byť predvídateľné, úplne zmenila smer.
Čítať viac

Recenzie, kritiky

„Odvoz pro Sáru je napínavá pecka, kterou jsem přečetla na dvě posezení! A ten pikantní zvrat na konci je brilantním vylíčením toho, jak mazané ženy dovedou být.“
Wanda M. Morrisová, autorka knihy All Her Little Secrets


„S. C. Lalli napsala napínavý a strhující thriller s mou novou oblíbenou komplikovanou ženskou hrdinkou. Sára je strhující, snaživá a bystrá studentka práv, která se zaplete do drsné, záhadné vraždy. (…) Nedokázala jsem knihu odložit a vy to také nedokážete!“
Uzma Jalaluddin, autorka bestselleru Hana Khan Carries On


„Napínavý thriller od kanadské spisovatelky Sonyi Lalli přináší zvraty, které nebudete očekávat.“
Chatelaine

Vydavateľstvo Cosmopolis

Čítať viac

„Celkom názorne som zistil, akú moc predstavuje pevná viera a aké jednoduché je vyvolať ju. Stačí, aby si ty vedel o niečo viac ako tí, čo majú veriť. Potom je ľahké robiť zázraky.“

Alamut - Vladimir Bartol, 2004
Alamut
Vladimir Bartol