Proti přírodě 1: Probuzení - Mirka Andolfo, Crew, 2021

13,44 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Proti přírodě 1: Probuzení - Mirka Andolfo, Crew, 2021
Čítaná
Proti přírodě 1: Probuzení - Mirka Andolfo, Crew, 2021

Proti přírodě 1: Probuzení
Čítaná

Ve světě obývaném antropomorfními zvířaty zákon povoluje jenom spojení mezi jedinci téže rasy. Ti, kteří zákon poruší, jsou potrestáni a uvězněni. Jsou obviněni z toho, že... Čítať viac

1. diel série
Proti přírodě
Vydavateľstvo
Crew, 2021
Počet strán
112

Ve světě obývaném antropomorfními zvířaty zákon povoluje jenom spojení mezi jedinci téže rasy. Ti, kteří zákon poruší, jsou potrestáni a uvězněni. Jsou obviněni z toho, že jednají… PROTI PŘÍRODĚ. Leslie je obyčejná prasečí... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Výborný stav
  • Čeština

13,44 €

Cena novej knihy: 19,20 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Proti přírodě 1: Probuzení - Mirka Andolfo, Crew, 2021
13,44 €

Viac o knihe

Ve světě obývaném antropomorfními zvířaty zákon povoluje jenom spojení mezi jedinci téže rasy. Ti, kteří zákon poruší, jsou potrestáni a uvězněni. Jsou obviněni z toho, že jednají… PROTI PŘÍRODĚ. Leslie je obyčejná prasečí slečna, která miluje suši a hudbu a živí se prací, již nesnáší. Táhne jí na pětadvacet a bydlí se svou nejlepší kamarádkou Trish. Sní o jiném živote. Sny ale mohou být nebezpečné, neboť se v nich vyskytuje svůdný vlk. Leslie se díky svému snu začíná zaplétat do tajemného spiknutí. Tady už nepůjde jen o lásku. Půjde o život.
Čítať viac
Počet strán
112
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
168×258 mm
Hmotnosť
324 g
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1309563
Štýl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Pôvod
Taliansko
1. diel série
Proti přírodě
Vydavateľstvo
Crew
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,3 / 5

3 hodnotenia

1
2
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Absurdné či úžasné?

Hlavnou hrdinkou je Leslie, ktorej sa blížia 25 narodeniny. V deň narodenín jej príde oznámenie o tom, že bola spárovaná a musí absolvovať stretnutie so svojou zhodou. Leslie má však strach. Má strach a vracajú sa jej spomienky na detstvo a nešťastné manželstvo jej rodičov. Okrem minulosti Leslie prenasledujú aj vášnivé sny s iným druhom, čo by jej mohlo narobiť kopu problémov. Postupne sa okolnosti komplikujú a za všetkým sa skrýva niečo viac. Začína ísť o život.

Niektorým môže prísť príbeh zvláštny až absurdný kvôli zvieracím charakterom, mňa práve tento fakt oslovil a dúfala som v niečo nové/zaujímavé a to som aj dostala. Začnem vizuálnou stránkou, ktorá bola naozaj perfektná. Mirka je právom ocenená ilustrátorka. Na obálke a celom komikse si rozhodne dala záležať. Rozhovory medzi postavami sú živé a príbeh sa vyvíja veľmi neočakávane. Ak čakáte jednoduchý obsah s erotickým podtónom, tak Vás sklamem, pretože je to oveľa komplikovanejšie a nachádzajú sa v ňom prvky sprisahania, legiend a mysteriózneho trileru.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

3

Optimista, idealista, altruista, individualista Osobnostní typ: INFP Enneagram Tritype: 485 =================================== Moderní aristokrat, mystik, ezoterik, budoucí filmový režisér a cestovatel mezi světy.

Michal Knězek
Overený zákazník
4.8.2021
Kdybych měl Proti přírodě někomu představit, popsal bych to asi jako mix 1984 a Farmy zvířat od Orwella. Pokud je člověk znalejší, zmínil bych ještě určitě animovanou Zootopii od Disneyho nebo anime/mangu Beastars. Zvířata zde žijí v systému, který je silně omezuje a za porušení daných pravidel jim hrozí i smrt. Máme tu i několik zajímavých zvratů a já budu s radostí očekávat další díly, abych věděl, jak to vlastně celé dopadne. Čítať viac

„Nech sú naše duše z čohokoľvek, tvoja a moja sú jedno.“

After 2: Sľub - Anna Todd, 2015
After 2: Sľub
Anna Todd