Motivácia v edukačnom procese - Erich Petlák, Wolters Kluwer, 2019

10,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Motivácia v edukačnom procese - Erich Petlák, Wolters Kluwer, 2019
Motivácia v edukačnom procese - Erich Petlák, Wolters Kluwer, 2019

Motivácia v edukačnom procese

Motivácia je súborom pohnútok, ktoré vyvolávajú aktivitu organizmu a určujú jej zameranie. Je to vnútorná hnacia sila, ktorá ženie k uspokojeniu nenaplnených potrieb. Hovorí sa,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Wolters Kluwer, 2019
Počet strán
104

Motivácia je súborom pohnútok, ktoré vyvolávajú aktivitu organizmu a určujú jej zameranie. Je to vnútorná hnacia sila, ktorá ženie k uspokojeniu nenaplnených potrieb. Hovorí sa, že dobrá motivácia je zárukou úspechu a vo vzťahu k edukácii... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

10,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 28 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Motivácia v edukačnom procese - Erich Petlák, Wolters Kluwer, 2019
10,90 €

Viac o knihe

Motivácia je súborom pohnútok, ktoré vyvolávajú aktivitu organizmu a určujú jej zameranie. Je to vnútorná hnacia sila, ktorá ženie k uspokojeniu nenaplnených potrieb. Hovorí sa, že dobrá motivácia je zárukou úspechu a vo vzťahu k edukácii, že „dobrá motivácia je polovica úspechu práce učiteľa a učenia sa žiaka“. Učitelia pracujú v rôznych školách, v triedach s rozličným počtom žiakov, so žiakmi s rôznym vzťahom k učeniu, s rôznymi osobnostnými danosťami či z rozličného rodinného prostredia. To všetko si vyžaduje odborný pedagogický, ale aj psychologický prístup k žiakom.

Kvalitné vzdelávanie je tak v mnohom podmienené aj dobre cielenou motivačnou činnosťou učiteľov, ktorá významne vplýva na efektívnosť edukačného procesu.
Skúsený a úspešný autor prof. PhDr. Erich Petlák, CSc., v publikácii prezentuje súčasné poznanie a prístupy k motivácii a edukácii, druhy motivácie a motivačné teórie a poukazuje najmä na problémové aspekty motivácie učiteľov i žiakov.

Publikácia je určená pedagogickým zamestnancom a odborným zamestnancom škôl a školských zariadení, manažmentu školy, zriaďovateľom škôl a školských zariadení a v neposlednom rade aj študentom pripravujúcim sa na učiteľské povolanie.
Čítať viac
Počet strán
104
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
153×215 mm
Hmotnosť
146 g
ISBN
9788057101505
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
704819
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Wolters Kluwer
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Pobozkáme sa, dotkneme. Nechceme nič viac. Čo potrebujeme, je na dosah. Všetko ostatné je nepodstatné. Také jednoduché. Nenaplnení sú iba tí, čo nevedia, čo chcú.“

Cez noc - Stig Sæterbakken, 2014
Cez noc
Stig Sæterbakken