Placebo (komplet) - Baja Dolce, Art Floyd, 2019

41,30 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Placebo (komplet)

Placebo On + Placebo Ja + Placebo My

Komplet knižnej trilógie vám rozpovie príbeh mladej Emy inšpirovaný skutočným životom... Čítať viac

4,9 26 hodnotení
Séria
Placebo
Vydavateľstvo
Art Floyd, 2019
Počet strán
304+316+376

Komplet knižnej trilógie vám rozpovie príbeh mladej Emy inšpirovaný skutočným životom... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Komplet knižnej trilógie vám rozpovie príbeh mladej Emy inšpirovaný skutočným životom

Placebo On: Po tom, čo prežila v pestúnskej rodine, ju prenasledovali strašidelné nočné mory. Emina túžba vymaniť sa dávnym démonom však bola silnejšia. S vidinou nového začiatku sa presťahovala do iného mesta, kde si našla prácu, získala priateľov a otvorila dvere do vysneného života bez paranojí a večného otáčania sa cez rameno. Vyhliadky na lepšiu budúcnosť boli na dosah. Do života jej však vstúpil ON. Podmanivý, cieľavedomý, ale i trochu záhadný Christopher, ktorý sám ukrýva nejedno bolestivé tajomstvo. Dokážu sa s Emou navzájom vyliečiť a preniesť sa z tmavých hlbín minulosti? Alebo to bude len klamlivý a krátkodobý placebo efekt? V príbehu Placebo nie je nič tak, ako to na prvý pohľad vyzerá. Sledujte životné situácie, kde strach pomáha rásť, bolesť dodáva odvahu, slzy očisťujú, nenávisť mení, predsudky spájajú a láska lieči.

Placebo Ja: Rozchod zničil všetko, v čo Ema ešte pred pár týždňami verila. Jej sny a nádeje na lepšie zajtrajšky úplne zmizli, keď sa o Chrisovi dozvedela temné tajomstvo. Túžila si prečistiť hlavu a prísť na nové myšlienky, preto súhlasila, že pôjde s kolegami na pracovnú cestu do Milána. Osud zase raz rozdal karty podľa vlastných pravidiel, keď jej neplánovane skrížil cestu ON. Nečakaný návštevník priniesol do Eminho života zmätok a rozdúchal staré city, ktoré by najradšej nadobro pochovala. Mier medzi bývalými milencami nebol možný, pretože ich horúce hlavy boli plné vlastných právd a predsudkov. Dokážu sa nakoniec preniesť cez prekážky, ktoré im život hádže pod nohy, alebo sa navždy rozlúčia? Prečítajte si druhé pokračovanie trilógie Placebo inšpirované životom, ktoré vás vnesie do vášnivého a zamotaného príbehu Emy a Chrisa plného tajomstiev a starých démonov. Jediné, čo obaja potrebujú, je zachrániť sa navzájom.

Placebo My: Scenárista menom Život podrobil lásku Emy a Chrisa rôznym skúškam v podobe nedorozumení, klamstiev a tajomstiev, avšak oni sa nevzdali a konečne si vyslúžili status MY. Po všetkých útrapách nadobudli pocit, že nastal čas, kedy si môžu užívať jeden druhého a krásu prítomného okamihu. Lenže čo ak všetky skúšky, ktorými si prešli, boli len predzvesťou niečoho omnoho horšieho Stačil jeden záhadný telefonát a všetko, na čom Eme záležalo, sa začalo rúcať ako domček z karát. Slnečnú oblohu zastreli tiene minulosti ožívajúce z najhorších nočných môr a rozohrali nebezpečnú hru, ktorá sa neobíde bez následkov. Veľké finále knižnej trilógie Placebo preverí hĺbku citov i silu priateľstva, vypýta si poriadnu dávku odvahy a podrobí vzťah dvoch milencov najnáročnejšej skúške zo všetkých. Len čas ukáže, či sa klamlivé placebo mohlo zmeniť na skutočnú medicínu.

Čítať viac
Počet strán
304+316+376
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×180 mm
Hmotnosť
905 g
Rok vydania
2019
Edícia
Kolekcie
Naše katalógové číslo
667749
Štýl
erotický, romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Séria
Placebo
Vydavateľstvo
Art Floyd
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,9 / 5

26 hodnotení

24
1
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Erika knihomolka.z.mesta@gmail.com
Overený zákazník
18.7.2022
Hneď takto na úvod verejne vyhlasujem, že Baja je pre mňa TOP slovenská spisovateľka.

Štvrtá kniha, ktorú som od nej prečítala v priebehu cca 4 mesiacov a musím napísať, že čo kniha, to unikát. Baju už volám fialový chameleónik, pretože jej knihy nie sú vôbec na jedno kopyto.

Ale poďme k samotnej knihe.

Prvá časť je hlavne romantika a erotika. Hlavnými hrdinami sú Ema a Chris. Ich zoznámenie to je ako scéna z Popolušky. Ema vrazí do Chrisa, ktorý sa chystá otcovi oznámiť, že pre jeho firmu pracovať nebude.
On je fešák, úspešný a bohatý a ona je sivá myška (trošku clihé, ale asi to už patrí k tomu). Ema býva so svojími najlepšími kamarátkami dvojičkami. Tie jediné vedia o Eminej minulosti. Navzájom sa podporujú, pomáhajú si a majú medzi sebou veľmi pekný vzťah.
Zo začiatku sa príbeh javí ako rozprávka. Niektoré scény sa dajú ľahko predvídať, ale občas im život (respektíve autorka) podhodí nejaké to poleno pod nohy.
Ustoja to Ema s Chrisom? Čo všetko budú schopní tolerovať? Čo všetko je pravda a čo lož?

Dej druhej časti sa presúva vďaka služobnej ceste do Milána. Bolo fajn zaspomínať si na to ako som aj ja stála pred slávnou La Scala a krútila hlavou, že čo na nej všetci vidia.
V tejto časti som veľmi ocenila, že sa vyvíjali príbehy vedľajších postáv. Dej gradoval, zamotával sa, už to nebola taká rozprávka ako v prvej časti. Miestami ma štval Chris, miestami Ema, miestami som chcela preskočiť kapitolu, aby som zistila ako sa to vyvinie a nielen medzi hlavnými postavami.

No a potom prišla tretia časť, kde to Baja rozbalila. Stačil k tomu jeden záhadý telefonát a všetko bolo razom inak. Začala som rýchlejšie čítať. Toto už nebola žiadna erotika, toto bol psycho-thriler.
Napätie sa dalo krájať. Ja osobne som sa úplného záveru bála, až som si začala obhrýzať nechty.
Čítať viac
3
Azaelov pád - Vladimíra Šebová, Ivica Ďuricová, Vanda Kys, Michaela Zamari, Baja Dolce, 2021
Práve čítam
Azaelov pád

Milujem knihy ktoré ma upútajú už od prvých viet. Príbehy v ktorých sa strácam na iných miestach, kde ma dej prekvapí alebo zaskočí zmena v deji. V tomto vidím čaro kníh. Chcete beznádejnú romantiku? Prejsť peklom a vyjsť živý? Zažiť niečo po čom vaše srdce túži? Chcete si skrátiť dlhé upršané chvíle? Dostať sa na obľúbené miesta? Siahnite po knihe.

Nicol Ganzová
Overený zákazník
21.2.2022
Placebo...
Myslím si že každý v živote má isté chvíle kedy si myslí že je okolo nas všetko akoby placebo. Všetko je nereálne a pritom je to pravda. Tento pribeh ktorý sa odohráva v 3 úžasných knihách nám môže ukázať že ak sa chce dá sa všetko. Spolu prešli peklom a vyšli z toho ako víťazi. Bolo krásne sledovať dej a ich životy ktoré do seba stále narážali. Bolo to napínavé. Doslova som sa nevedela odtrhnúť a čítala vždy keď som mohla. Určite odporúčam. Nie každý v nej nájde to svoje a niekomu sa nemusí páčiť ani jedna z tych kníh no verím že si táto trilógia získa ešte mnohých čitateľov tak ako si ziskala i mňa. Čítať viac
7.2.2022
Táto trilógia má v mojej knižnici čestné miesto už dlhšie. Bol to riadny emocionálny kolotoč plný zápletiek, zvratov a hlavne lásky a vášne. Autorkin štýl písania mi neskutočne sadol, preto čítanie šlo ľahko ako po masle. Nenudila som sa ani jednu sekundu. Raz som bola šťastná, potom zas smutná a presne to na knihách oceňujem, že dokážem skrze ne prežiť rôzne emócie. Toto je naozaj povinná jazda pre všetky romantičky. Veru, že vaše oči neostanú suché a vaše srdce si celé ukradne božský Christopher. Čítať viac
Michaela Klempová
Overený zákazník
5.11.2020
Sériu Placebo poznám zo spisovateľskej platformy, kde som sa o Baji dozvedela. Avšak keď som zistila, že jej knihy vyjdú knižne a splní sa jej tak sen, viac už som neprečítala. A dôvod? Chcela som si jej knihy obchytkať, mať ich doma v knižnici a podporiť slovenského autora. Prvé dva diely som si objednala rovno u nej, ku ktorým prišli aj krásne záložky. Musím sa priznať, že som na začiatku nevedela čo od knihy čakať, pretože mi bolo jasné, ako to skončí. Avšak klišé nemusí byť zlé a ja ho v podstate milujem. Čokoľvek, čo sa týka dobre napísaného romantického diela. Takže ako som zhltla prvú časť, hneď som sa vrhla na dvojku. Tentoraz ma udivilo, že druhá časť sa mi páčila viac. Ema sa mi pozdávala viac. Páčilo sa mi puto medzi jej priateľkami, ich vedľajšie zápletky v príbehu.
Tretiu časť som kúpila a otvorila až tento rok. A sak*a. To bola teda jazda. Toľko intríg, zvratov, nečakaných udalostí a na koniec aj slzy. Slzy! Pri poslednej časti som sa rozprakala. Ak vás kniha rozplače, vedzte, že je kvalitne napísaná.
Práve tretia časť ma ohromila najviac. Ako aj rozčúlila, no ale ktovie, ako by som sa v niektorých mometoch chovala ja, čiže toto nechám tak.
Nemusíte sa báť, že do rúk dostanete klišé. Klišé je už snáď všetko, avšak človek s talentom ho dokáže napísať skvelo tak, aby sa páčilo tisíckam čitateľov.
Odporúčam sériu zakúpiť, ak ste romantická duša a radi čítate dobré knihy.
Čítať viac
18
Overený zákazník
18.8.2020
Každá romantická duša toto musí prečítať
Niečo neskutočné. Na celú trilógiu nemám čo vytknúť. Tak ako pomaly to začalo, neuveriteľne sa to rozbehlo. Nehovoriac o poslednej časti, to bol komplet masaker emócii. Páči sa mi autorkin štýl. Neboli zbytočné opisy zdĺhavé predsa som si to celé vedela predstaviť. Aj to ako spomína aj príbeh vedľajších postáv a celé si to viem predstaviť. Počas čítania som mala pocit ako by som tam žila s nimi a celé prežívala od začiatku po koniec. Naozaj, toto si každá romantická duša musí prečítať. Čítať viac
13
Overený zákazník
14.8.2020
Povinná jazda pre každú milovníčku romantiky.
Nečakala som,že si niekedy prečítam knižnú sériu,v ktorej bude všetko,čo ako žena milujem.Tu mi bolo ulahodené na 100% a určite bude aj Vám.
Vášeň,láska,priateľstvo,humor(dobré párty)
tajomstvá,nedorozumenia,rozuzlenia,nebezpečenstvo,akcia,hlboké myšlienky a silná emócia.
Bolo tam všetko.V týchto troch knihách sa nachádza naozaj krásny príbeh,ktorý som si hneď obľúbila.Hneď.Už po pár strankach som cítila,že toto bude presne tá kniha,ktorú budem milovať.
To,ako autorka píše je jednoducho úžasné.Žiadne zbytočnosti,žiadne hluché miesta,ktoré nezaujmú a pri ktorých sa nudíte.Vždy sa niečo deje a príbeh plynie veľmi rýchlo.Hlavná dejová línia bola skvelo premyslená a vedľajšia za ňou vôbec nezaostávala.Veľmi som si obľúbila Kiki,bola naozaj super.Taktiež Lauru,Ramona a Michaela.
Ema a Christopher dostali vynikajúco premyslený príbeh lásky,aj keď s veľa prekážkami,no o to viac to bolo zaujímavejšie a napínavejšie.Chris bol tak skvelý,že som si pripísala ďalšieho muža na zoznam knižných lások.
Moja ženská stránka jasala pri Placebo On.Milujem,keď je v príbehu silná vášeň a tu ju bolo cítiť od začiatku až do konca.Musím poznamenať,že pikantné scény boli vykreslené naozaj veľmi dobre,vkusne,takže som sa necítila trápne,ako som to už pri niektorých knihách zažila.
Placebo Ja zas otestovalo moje nervy,šalela som z toho,čo sa dialo medzi Emou a Chrisom.Naozaj šalela.Mala som chuť fackovať na striedačku raz jedného,raz druhého.
A Placebo My-pfú!Nečakala som to.Milujem romantiku s dávkou nebezpečenstva a akcie.
Milujem vážne príbehy na pozadí romantických a knihy,v ktorých sú ľudia skúšaní osudom.Tu bolo naozaj všetko,čo mám rada.
Tak strašne som sa nechcela rozlúčiť s týmto príbehom,pretože som si ho zamilovala úplne celý,každé jedno slovo,každý jeden riadok.No potom moja romantická duša urobila salto,keď som na www.bajadolce.sk našla 3 krásne poviedky k príbehu.To bola čerešnička na torte a táto séria si to určite zaslúžila.Ak ste už knihy prečítali,určite si zbehnite prečítať aj poviedkovo.
Čítať viac
Patrícia
Neoverený nákup
13.4.2020
Úžasná trilógia
Romantika s dávkou riadneho trileru do ktorej sa začítate a nebudete chcieť prestať. Autorka dala hlavným postavám dušu a čítanie všetkých častí je úžasné a rýchle.
A ak náhodou neviete na autorkinom webe nájdete aj poviedky k príbehu placebo :)
Čítať viac
Simona
Neoverený nákup
17.3.2020
Trilógia, ktorá ostane vo vašom srdci ešte veľmi dlhý čas.
Po prečítaní tejto úžasnej trilógie som niekoľko dní bola úplne mimo. Musela som to všetko spracovať. Tak skvelo napísané, časťami až dramatické knihy sa tak často nevidia. O to viac u slovenských autorov.

Do postáv Emy a Chrisa som sa zamilovala už na prvý pohľad. Vedela som, že ich vzťah nebude jednoduchý, že sa objavia zápletky a problémy. Ale takéto skúšky ich vzťahu som skutočne nečakala.

Štýl písania autorky je jednoducho neskutočný. Nečakajte dlhé, nudné monológy postáv či zbytočné dejové naťahovačky. Autorka ide rovno na vec. Kvôli tomu nedokážete knihu položiť z rúk. Aj preto som bola schopná prečítať celú trilógiu za pár dní.

Ďakujem ti Baja za tento vynikajúci príbeh o láske, pravom priateľstve, životných skúškach ale aj o problémoch, ktoré nás často sprevádzajú, aj keď sa o nich málo hovorí.
Po prečítaní kníh ešte odporúčam navštíviť autorkinu stránku www.bajadolce.sk, kde si môžete prečítať krátke poviedky o hlavných postavách. Je to krásna čerešnička na záver.

Teším sa na Tvoje ďalšie knihy, lebo s istotou môžem povedať, že nebudú chýbať na mojej čitateľskej poličke.
Čítať viac
3.2.2020
BOMBA emócií
Srdečne ďakujem autorke. Knihy sú hotová bomba emócií, teda aspoň pre mňa. Jednotka bola WAU, dvojka ÓCH a trojka BÚM. Zbožňujem romantické knihy s humorom, no tu boli aj slzy, veľa sĺz. Nebrala by som to ako negatívum, život je niekedy aj smutný a vážny. Knihy jednoznačne odporúčam. Skvelé odreagovanie sa od vlastných problémov, od vlastného sveta. Celú trilógiu som zhltla za víkend. Bolo mi smutno keď som dočitávala posledné strany, nerada sa lúčim s hrdinami. Ešte raz ďakujem Baja Dolce. Čítať viac

Baja Dolce

Čítať viac

„Nemusíš to všetko pochopiť. Len buď so mnou.“

Chatrč - William Paul Young, 2009
Chatrč
William Paul Young