Čokoláda - sladké umenie - Jozefína Zaukolcová, Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011

10,97 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Čokoláda - sladké umenie - Jozefína Zaukolcová, Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011
Čítaná
Čokoláda - sladké umenie - Jozefína Zaukolcová, Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011

Čokoláda - sladké umenie
Čítaná

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú... Čítať viac

Vydavateľstvo
Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011
Počet strán
144

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu"... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Slovenčina

10,97 €

Cena novej knihy: 12,90 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Čokoláda - sladké umenie - Jozefína Zaukolcová, Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2011
10,97 €

Viac o knihe

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu". Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doteraz netušené možnosti uplatnenia.
Táto knižka vám priblíži čaro čokolády a možnosti jej použitia v kuchyni, najnovšie postupy zdobenia čokoládou a prípravu čokoládových cukroviniek. Oslovuje všetkých záujemcov o cukrárske umenie - od príležitostných domácich až po zručných poloprofesionálnych výrobcov cukroviniek. Všetkým ponúka cenné informácie a neoceniteľné rady z autorkinej bohatej, mnohoročnej praxe. Podáva praktické, zrozumiteľné návody ako pracovať s čokoládou, stovku dokonale vyskúšaných, dôkladne opísaných receptov a množstvo užitočných nápadov, tipov, postupov pri príprave a zdobení zákuskov, dezertov, tort, praliniek i koláčov.

Jožka Zaukolcová je v súčasnosti najúspešnejšou slovenskou profesionálnou cukrárkou, držiteľkou množstva prestížnych ocenení z medzinárodných súťaží. Sladkému remeslu sa učila u cukrárskych majstrov v Česku, Poľsku, Nemecku, Francúzsku. Verejnosť ju pozná z populárneho kulinárskeho televízneho seriálu, je autorkou viacerých časopiseckých seriálov a knižných publikácií. V pedagogickej praxi vychováva novú generáciu úspešných cukrárov a pre laických záujemcov vedie obľúbené kurzy o práci s čokoládou.
Čítať viac
Počet strán
144
Väzba
pevná väzba
Rozmer
210×275 mm
Hmotnosť
829 g
Rok vydania
2011
Naše katalógové číslo
772945
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Vydavateľstvo Matice slovenskej
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

4 hodnotenia

3
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Názor čitateľa

Skvelá knižka pre všetkých milovníkov čokolády. Každý v nej nájde skvelé recepty na čokoládové chuťovky, malé koláčiky a hlavne čokoládové pralinky. Je v nej mnoho návodov na čokoládové ozdoby a zaujímavých informácií o tomto lahodnom pokušení. Odporúčam všetkým, ktorý milujú čokoládu a radi s ňou experimentujú :).

Čítať viac

Recenzie čitateľov

Silvia Kern
Overený nákup
29.12.2021
Skvela knizka
Napriek tomu, ze knizka je pomerne utla, je v nej mnozstvo zaujimavych receptov a postupov. Urcite stoji za to. Čítať viac

„Všetko reaguje so všetkým. Tak ako každý jeden hlt, ktorý zjeme, mení naše telo, tak aj každá informácia mení náš mozog.“