Nezmeškajte 5-eurovú poukážku ako darček k nákupu! Viac info Nezmeškajte 5€ poukážku k nákupu! Viac info
Slovenská kuchárka - Renato Magát
Slovenská kuchárka
12,90 €
Knihy
E-knihy
12,90 €

Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Kde sa dobre varí, tam sa dobre darí.
Nie je snáď bohatšej a výživnejšej kuchyne ako tej slovenskej. Počas dlhých rokov dokázala poskytovať našim predkom všetky látky potrebné pre zdravé fungovanie tela i duše. A pritom na to stačilo využívať v prevažnej miere len kvalitné miestne suroviny.

Aby sa nezabudlo na naše tradičné chutné slovenské recepty, zozbieral autor pre vás a spracovali do takej podoby, aby ste si vy sami mohli na každý deň zostaviť svoj obľúbený jedálny lístok. Vďaka chutným pokrmom z tejto kuchárskej knihy dodáte svojmu telu všetky potrebné živiny bez toho, aby ste museli nakupovať rôzne, pre našu zemepisnú šírku atypické suroviny, na ktoré si naše telo ťažšie zvyká.

V knihe nájdete tie najlepšie tradičné nátierky, polievky, jedlá z mäsa, rýb i zeleniny, ale aj vynikajúce múčniky, koláče, dezerty a nápoje. Ukážeme vám, že slovenská kuchyňa je nielen bohatá, ale aj rozmanitá, a preto na ňu môžeme byť právom hrdí.
Čítaj viac
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Počet strán
264
Hmotnosť
810 g
Rok vydania
2015
Väzba
pevná väzba
Jazyk
slovenský
Vydavateľstvo
Príroda
Rozmer
165×240 mm
ISBN
9788007024137
Naše katalógové číslo
207606

Recenzie

Ako sa vám páčila kniha?


Linda Marušincová
6.1.2016
Velmi zla kniha - NEODPORUCAM
Kniha je uz celkovo zle napisana. Rozhodne nie je pre zaciatocnikov. Postupy priprav jedal su napisane v 3-4 vetach, co je nepostacujuce. Keby som nevedela varit, tak podla postupu v knizke nepripravim nic. Uvarila som z nej 2 jedla a aj to som musela pridat koreniny podla seba (v navode len sol !). Je tam napr. v surovinach struhanka, ale v celom 3 vetovom postupe sa nikde struhanka neuvadza - tiez som ju pridala podla seba. Neodporucam! Čítaj viac

Čítaj viac
Čítaj viac

„Začiatok je vždy iný a prostriedok je vždy zložitý. No koniec je vždy jednoduchý a rovnaký. Na konci vždy niekto príde, niekto odíde, niekto zomrie a niekto zostane.“

Štyri hostiny - Meir Shalev
Štyri hostiny
Meir Shalev