Nový Dominik Dán v predpredaji! Podajte prst novej dánovke.
Čitateľský klub Martinus - Stôl pre dvoch, Amor Towles, Tatran, 2025
Kniha: Slovenská kuchárka (Renato Magát)

12,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: Slovenská kuchárka (Renato Magát)
Kniha: Slovenská kuchárka (Renato Magát)

Slovenská kuchárka

Nie je snáď bohatšej a výživnejšej kuchyne ako tej slovenskej. Počas dlhých rokov dokázala poskytovať našim predkom všetky látky potrebné pre zdravé... Čítať viac

Vydavateľstvo
Príroda, 2015
Počet strán
264

Nie je snáď bohatšej a výživnejšej kuchyne ako tej slovenskej. Počas dlhých rokov dokázala poskytovať našim predkom všetky látky potrebné pre zdravé... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané
Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Dostupné v troch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Nový Horst. Román s Williamom Wistingom. Kniha Keď opadne voda, J?rn Lier Horst. Vydavateľstvo Premedia, 2025. Zistiť viac.
Kniha: Slovenská kuchárka (Renato Magát)
12,90 €
Vypredané
Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Viac o knihe

Kde sa dobre varí, tam sa dobre darí.
Nie je snáď bohatšej a výživnejšej kuchyne ako tej slovenskej. Počas dlhých rokov dokázala poskytovať našim predkom všetky látky potrebné pre zdravé fungovanie tela i duše. A pritom na to stačilo využívať v prevažnej miere len kvalitné miestne suroviny.

Aby sa nezabudlo na naše tradičné chutné slovenské recepty, zozbieral autor pre vás a spracovali do takej podoby, aby ste si vy sami mohli na každý deň zostaviť svoj obľúbený jedálny lístok. Vďaka chutným pokrmom z tejto kuchárskej knihy dodáte svojmu telu všetky potrebné živiny bez toho, aby ste museli nakupovať rôzne, pre našu zemepisnú šírku atypické suroviny, na ktoré si naše telo ťažšie zvyká.

V knihe nájdete tie najlepšie tradičné nátierky, polievky, jedlá z mäsa, rýb i zeleniny, ale aj vynikajúce múčniky, koláče, dezerty a nápoje. Ukážeme vám, že slovenská kuchyňa je nielen bohatá, ale aj rozmanitá, a preto na ňu môžeme byť právom hrdí.
Naše katalógové číslo
207606
Počet strán
264
Väzba
pevná väzba
Rozmer
165×240 mm
Hmotnosť
810 g
ISBN
9788007024137
Rok vydania
2015
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Príroda
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

1,0 / 5
0
0
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Linda Marušincová
Neoverený nákup
6.1.2016
Velmi zla kniha - NEODPORUCAM
Kniha je uz celkovo zle napisana. Rozhodne nie je pre zaciatocnikov. Postupy priprav jedal su napisane v 3-4 vetach, co je nepostacujuce. Keby som nevedela varit, tak podla postupu v knizke nepripravim nic. Uvarila som z nej 2 jedla a aj to som musela pridat koreniny podla seba (v navode len sol !). Je tam napr. v surovinach struhanka, ale v celom 3 vetovom postupe sa nikde struhanka neuvadza - tiez som ju pridala podla seba. Neodporucam!
reagovať

Vydavateľstvo Príroda

Obchodný názov
Ikar, a.s. divízia PRÍRODA
Adresa
Miletičova 23
821 09 Bratislava
Slovenská republika
E-mail
ikar@ikar.sk
Každý deň bol niečím zvláštny. Napríklad som robil všetko, čo ma bavilo, a prial som si, aby to nikdy neskončilo. A potom som si uvedomil, že neskôr môžem robiť niečo iné, rovnako zábavné, a že sa na to môžem rovnako tešiť.