Marvel 1602 - Neil Gaiman, Andy Kubert (ilustrátor), Crew, 2022

33,91 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Marvel 1602 - Neil Gaiman, Andy Kubert (ilustrátor), Crew, 2022
Marvel 1602 - Neil Gaiman, Andy Kubert (ilustrátor), Crew, 2022

Marvel 1602

Legendy Marvel

Píše se rok 1602 a v Anglii se začínají dít podivné věci. Dvorní čaroděj Dr. Stephen Strange, ve službách královny Alžběty, cítí, že podivné počasí, jež sužuje nebe, není... Čítať viac

3. diel série
Legendy Marvel
Vydavateľstvo
Crew, 2022
Počet strán
248

Píše se rok 1602 a v Anglii se začínají dít podivné věci. Dvorní čaroděj Dr. Stephen Strange, ve službách královny Alžběty, cítí, že podivné počasí, jež sužuje nebe, není přirozeného původu... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština
41,20 €

33,91 €

-18 %
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Marvel 1602 - Neil Gaiman, Andy Kubert (ilustrácie), Marvel, 2010
Brožovaná väzba
Angličtina, 2010
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Marvel 1602 - Neil Gaiman, Andy Kubert (ilustrátor), Crew, 2022
33,91 €

Viac o knihe

Jak by podle Neila Gaimana vypadal svět Marvelu v 17. století?
Píše se rok 1602 a v Anglii se začínají dít podivné věci. Dvorní čaroděj Dr. Stephen Strange, ve službách královny Alžběty, cítí, že podivné počasí, jež sužuje nebe, není přirozeného původu. Vrchní špion jejího veličenstva, sir Nicholas Fury, odvrací útok na královnin život provedený okřídlenými válečníky, kteří údajně slouží šílenému despotovi von Doomovi. Šíří se zvěsti o spatření příslušníků „ďáblova plemena“ – mladých lidí s fantastickými nadlidskými schopnostmi a mocí. A ve středu celého toho rostoucího chaosu stojí Virginie Dareová, dívka, která nedávno dorazila z Nového světa v doprovodu obrovského indiánského válečníka. Dokáže Fury se svými spojenci objevit spojitost mezi všemi těmi neobvyklými úkazy dřív, než skončí svět?
Čítať viac
Počet strán
248
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
176×264 mm
Hmotnosť
863 g
ISBN
9788076792227
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1637047
Ilustrácie
Štýl
napínavý, dobrodružný
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
3. diel série
Legendy Marvel
Vydavateľstvo
Crew
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

6 hodnotení

6
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

10.3.2024
Instagram: peterpanik_reviews
Komiks ´Marvel 1602' je už pomerne staré dielo, ktoré vytvoril Neil Gaiman pred neuveriteľnými 20 rokmi! Do povedomia v Česku a na Slovensku sa však dostalo až v roku 2019. O to viac som prekvapený, že som sa k nemu dopracoval až teraz.

Neil tu dokazuje, že je absolútne geniálnym tvorcom, ktorý prišiel opäť so skvelým nápadom! Ako sám tvrdí v doslove na konci komiksu, s písaním tohto rozsiahleho príbehu (až 8 čísel) začal v roku 2001 - zhodou okolností tesne po americkom septembrovom nešťastí. A práve vďaka tomu sa rozhodol vtedajší svet Marvelu zavrhnúť a s ním aj všetky zbrane a modernú techniku. Namiesto toho siahol po "pokojnejšej" dobe a naše obľúbené postavy zasadil do celkom neprirodzeného prostredia.

Dej sa tak odohráva na samom začiatku 17. storočia, kde sa postupne stretávame s dobovými verziami postáv ako je Dr. Strange, N. Fury, Daredevil, P. Parker, X-Meni, Dr. Doom, Magneto a mnoho ďalších.

Áno, je to fakt dlhé (až 248 strán v pevnej väzbe), ale človeče, je to fakt super! Dialógy sú napísané štýlom, ktorý ich často prispôsobuje aj vtedajším spôsobom vyjadrovania a popritom sú naozaj dospelé a na úrovni. Skrátka, nie sú to len prázdne slová na zaplnenie stránok, ale každá veta má svoj význam.

Máme tu pútavý a samozrejme aj akčný (hoci väčšinou sa skôr hovorí) či miestami doslova dojemný príbeh, ktorý v sebe ukrýva hneď niekoľko zvratov a VEĽKÝCH prekvapení. A ak vám z nich nepadne sánka, tak z vizuálu určite. Ten je nádherný, ale absolútne nádherný! Ilustrácií sa totiž chopil geniálny Andy Kubert, ktorý pracoval aj na diele 'Wolverine: Zrod'. Ten zachytáva postavy aj scény naozaj skvelým spôsobom, ktoré dokonale dopĺňa Richard Isamove svojim farebným prevedením.

Ďalšia časť z českej série 'Legendy Marvel', ktorá je vážne skvelá a vnímam ju ako povinné čítanie pre všetkých fanúšikov Marvelu, Neila Gaimana aj komiksov vo všeobecnosti!

Viac podobných recenzií nájdete na mojom Instagrame: peterpanik_reviews

Rád vás tam privítam! :)
Čítať viac
2.1.2023
Ďalšia chuťovka od Marvelu a Gaimana
Neil Gaiman je pán boh. Dokazoval to už nespočet krát a dokazuje to aj tu.
Známe marvel postavy su tu zasadené do obdobia vlády Alžbety I.
Celé je to pojaté ak špionážny thiller, kde sa ťahá za nitky a spriadajú mocenské intrigy.
Perfektá kresba, pútavý príbeh...nuž pre fanúšikov Marvelu a autora je to hádam jasná voľba
Čítať viac

Neil Gaiman

Čítať viac

„Čo je lepšie? Jedna skutočná krásna ruža, ktorá už síce povädla, ale na ktorú sa nikdy nezabudne, alebo vábivá náhrada, ktorá sľubuje, že vydrží naveky?“

Nevesta z Ivy Greenu - Julie Klassen, 2020
Nevesta z Ivy Greenu
Julie Klassen