Preskočiť na hlavný obsah
Iba sen? - Samota bolí (?) - Kata Vašová, Joo Media, 2022

12,79 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Iba sen? - Samota bolí (?)

Jedna kniha, dve ženy, dva príbehy. U oboch určujú osudy hrdiniek deti. Nakoľko bola Jana „potvorka“ a nakoľko bola Silvia „mučenicou“, nech posúdia sami čitatelia... Čítať viac

Vydavateľstvo
Joo Media, 2022
362 strán
5 hodín čítania

Jedna kniha, dve ženy, dva príbehy. U oboch určujú osudy hrdiniek deti. Nakoľko bola Jana „potvorka“ a nakoľko bola Silvia „mučenicou“, nech posúdia sami čitatelia... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

12,79 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v dvoch knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

A čo po tom? - Anna Brňáková, Zdravotná podprsenka spol. s r.o., 2024
Iba sen? - Samota bolí (?) - Kata Vašová, Joo Media, 2022
12,79 €

Viac o knihe

Jedna kniha, dve ženy, dva príbehy. U oboch určujú osudy hrdiniek deti. Nakoľko bola Jana „potvorka“ a nakoľko bola Silvia „mučenicou“, nech posúdia sami čitatelia.
Čítať viac
Naše katalógové číslo
1731231
Počet strán
362
Väzba
pevná väzba
Rozmer
115×180 mm
Hmotnosť
314 g
ISBN
9788097313913
Rok vydania
2022
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Joo Media
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

2 hodnotenia

1
0
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Jasmína
Neoverený nákup
15.10.2024
Banálny príbeh, predvídateľný dej, použitý bol lacný trik s opakujúcimi sa pasážami. Vyrušovali ma preklepy a nespisovné slová v texte, napriek tomu, že autorka deklaruje, že je bývalou učiteľkou slovenčiny. Literárne dielko je na úrovni remeselnej zvládnutej slohovej práce, bohužiaľ. Čítať viac
25
V korunách stromov - Richard Powers, 2020
Práve čítam
V korunách stromov

Nadšená knihomoľka, ktorá píše o knihách aj na Instagrame → @citam_citas.

Lea Vasková
Overený zákazník
10.7.2024
Oplatí sa prečítať
Kata Vašová nás vo svojej knihe prenáša do dvoch rozličných príbehov. Spoznávame rozmanité svety, ľudí, medziľudské vzťahy a okolnosti, ktoré vyústili do očakávaných aj nepredvídateľných situácií, v ktorých je najlepším režisérom samotný život.

Neviem, či som si na autorkin štýl zvykala dlhšie, alebo mi jednoducho príbeh nesadol, ale po časti Iba sen? som sa rozhodovala, či dám šancu aj “opačnej strane”. Nakoniec som sa rozhodla, že áno - jednak, nemám rada nedočítané knihy a ak by som to nespravila, nezistila by som, že Kata Vašová ten spisovateľský kumšt predsa len ovláda.

Príbeh, ktorý sa ukrýval pod názvom Samota bolí (?) ma nadchol dostatočne na to, aby som ho zhltla na jedno posedenie. Skvelo napísané postavy, pri ktorých sa autorka nebojí rozvíjať vnútorný svet a obohacovať tak čitateľa o ich myšlienky a pohnútky, mi sadli po prvej strane. Zaujímavý príbeh, ktorý iba málokedy stagnoval a dokonca si dovolil načrieť do studnice problémov, ktoré postihujú veľkú časť aj slovenských domácností, autorka obohatila o skvelé línie, ktoré na seba narážali v neodhadnuteľných náhodách (ktoré dokáže napísať nielen sám život, ale zjavne aj autorka).
Stiesnenosť, samota a podvedomý strach z osamelosti života, ktorý plynie naokolo omnoho bohatšie, než v našich komfortných zónach, boli tým, nad čím som musela premýšľať ešte dlho po dočítaní knihy.

Ak ste si doteraz neboli istí, či dať knihám Katy Vašovej šancu, neváhajte, minimálne Samota bolí (?) vás o tom iste presvedčí.

Za mňa skvelo spracované dielo, ktoré iste zaujme na jedno prečítanie (a vďaka originálnej obálke aj pozretie).
Čítať viac

„Až vtedy som pochopil, že hoci realita je neraz desivá a bolestivá, je to jediné miesto, kde môžeš nájsť skutočné šťastie. Pretože realita je skutočná.“