Moja prvá kniha o zvieratkách v lese - Lucy Barnard, Katharina Lotz, Fortuna Libri, 2022

14,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Moja prvá kniha o zvieratkách v lese

V lese plnom zvieratiek sa stále niečo deje. Kde býva rodinka krtkov? Čo chrumká veverička najradšej? Kedy sa unavená líška ukladá na spánok?... Čítať viac

Vydavateľstvo
Fortuna Libri, 2022
16 strán
14 minút čítania

V lese plnom zvieratiek sa stále niečo deje. Kde býva rodinka krtkov? Čo chrumká veverička najradšej? Kedy sa unavená líška ukladá na spánok?... Čítať viac

  • Leporelo
  • Slovenčina

14,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 8 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

V lese plnom zvieratiek sa stále niečo deje. Kde býva rodinka krtkov? Čo chrumká veverička najradšej? Kedy sa unavená líška ukladá na spánok?

V tejto pekne ilustrovanej knižke sa najmenší milovníci prírody dozvedia veľa zaujímavostí o živote lesných obyvateľov v jednotlivých ročných obdobiach. Na poslednej dvojstrane sa naučia rozpoznávať ich stopy.

Na každej dvojstrane je obrázkový slovník s názvami zvieratiek.
Čítať viac
Originálny názov
My erstes Natur – Tiere im Wald
Počet strán
16
Väzba
leporelo
Rozmer
235×245 mm
Hmotnosť
642 g
ISBN
9788057302988
Rok vydania
2022
Edícia
Fortuna Junior
Naše katalógové číslo
1729425
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Nemecko
Vydavateľstvo
Fortuna Libri
Pre koho
pre najmenších, pre deti
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

7 hodnotení

7
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

19.2.2023
Nádherné leporelo
Plne ilustrované leporelo veľkých rozmerov je úplne ideálne aj pre najmenšie detičky. Moja dcéra (1,5 roka) v knihách listuje deň čo deň a síce každá dvojstrana obsahuje aj krátky text o dianí v lese, ten ju samozrejme absolútne nezaujíma, no prštekom poblúdi po všetkých stránkach a ukazuje na jednotilvé zvieratká. Zakaždým ju to ohromne baví a k tomu si viete vymyslieť aj vlastné príbehy, takže je tu aktivít až až. Na okraji každej dvojstrany taktiež nájdete obrázkový slovník s názvami zvieratiek, ktoré sa v danej časti nachádzajú a v závere knihy malú úlohu. Čítať viac
9.11.2022
Krásna knižka pre malých zvedavcov ;)
Keďže živočíšna ríša je bohatá na kadejaké tvory a ekosystémy, kníh o zvieratkách nie je nikdy dosť. Tento raz zavítame do lesa, ktorý je iný na povrchu a iný pod zemou, rušný za vidna a tajomný v noci. Vďaka tejto knihe môžu aj tí najmenší spoznávať život v lese a pripraviť sa na to, čo všetko môžu na výlete v prírode stretnúť.

Krochkajúci diviak, húkajúca sova, alebo jazvečia rodinka spiaca v nore..to všetko a veľa veľa iného nájdete v tomto leporele. Na krásnych ilustráciách Lucy Barnard môžu malí knihomoli objavovať zvieratká v rôznych prostrediach a situáciách. Na každej dvojstrane je vpravo umiestnený panel, kde sú jednotlivé zvieratká pomenované a vďaka krátkemu textu sa v skratke dozviete, čo sa v lese práve deje. Kedy ktoré tvory šantia, kedy spia a kto sa vyberie na prechádzku, keď prvý krát nasneží.

Keďze ide o leporelo, strany sú pevné a knižka prežije aj manipuláciu malými rúčkami. Povedala by som, že najviac zaujme detičky okolo 2-3 rokov, ale nie je to striktne dané, lebo aj môj 4-ročný krpko s ňou strávil dosť veľa času. Možno Vás tento tip takto pred Vianocami zaujme, ak máte v rodine drobca, ktorého by potešila.
Čítať viac
39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
2.11.2022
Krásna detská kniha
Krásne, krásne, krásne! Knihy z tejto série sú pastvou pre oči pre ich prekrásne ilustrácie, ktoré deti zaujmú a na jednoduchý text sa budú vedieť sústrediť.
Vhodné sú už od takých 2 rokov, kedy sa pomaly môžu učiť rozoznávať väčší počet zvierat, prostredia a miesta, kde žijú, čo jedia a aké zvuky vydávajú.
Každá dvojstrana oboch kníh má na pravej strane vyobrazené niektoré zvieratká aj s ich pomenovaním. Na poslednej dvojstrane v knihe zvieratiek v lese môžete s deťmi pozrieť stopy niektorých druhov a v knihe o zvieratkách na lúke sa naučia, akou potravou sa niektoré živia.
Tieto knihy sú ozaj nádherné, poučné a určite budú ozdobou každej knižnice. Nám sa veľmi páčia a radi si v nej listujeme a čítame. Veľmi ich odporúčam. Môžu byť aj vhodným darčekom.
Čítať viac

Vydavateľstvo Fortuna Libri

Čítať viac

„Známkou nezrelého človeka je, že chce za niečo vznešene zomrieť, kým známkou zrelého človeka je, že chce pre niečo pokorne žiť. “

Kto chytá v žite - J.D. Salinger, 2019
Kto chytá v žite
J.D. Salinger