Horšie ako zle - p. maple, Maple Agency, 2022

15,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Horšie ako zle - p. maple, Maple Agency, 2022
Horšie ako zle - p. maple, Maple Agency, 2022

Horšie ako zle

Pokračovanie thrilleru Celé zle. Alex Gaudin, sériový vrah s mečom, nositeľ pokrvnej línie templárskeho veľmajstra z 13. storočia, sedí v jednej z najdokonalejších väzníc v... Čítať viac

2. diel série
Celé zle
Vydavateľstvo
Maple Agency, 2022
376 strán
5-6 hodín čítania

Pokračovanie thrilleru Celé zle. Alex Gaudin, sériový vrah s mečom, nositeľ pokrvnej línie templárskeho veľmajstra z 13. storočia, sedí v jednej z najdokonalejších väzníc v USA. Čaká na rozsudok. Trest smrti. Na scénu nastupuje nový sé Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

15,90 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 9 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Horšie ako zle - p. maple, Maple Agency, 2022
15,90 €

Viac o knihe

Pokračovanie thrilleru Celé zle.
Alex Gaudin, sériový vrah s mečom, nositeľ pokrvnej línie templárskeho veľmajstra z 13. storočia, sedí v jednej z najdokonalejších väzníc v USA. Čaká na rozsudok. Trest smrti.
Na scénu nastupuje nový sériový vrah, ktorý hneď na začiatku dáva zreteľne najavo svoj cieľ. Likvidáciu všetkých tých, ktorí nejakým spôsobom participovali na dolapení Alexa.
V rôznych mestách Marylandu aj v častiach Washingtonu sa objavujú mnohé mŕtvoly. Niektoré s predošlým prípadom majú, niektoré zas očividne nemajú žiadnu súvislosť. Obete sú väčšinou zavraždené mimoriadne brutálnym spôsobom. Na prvý pohľad nemajú medzi sebou žiadne vzájomné väzby. Majú však jeden spoločný znak. Niekto si želal ich smrť.
Aký kľúč pri ich výbere vrah používa?
Súkromný detektív Matt McMillan a poručík Daniel Robertson z oddelenia vrážd metropolitnej polície mesta Washington dostávajú nového partnera, FBI.
Hon na ďalšie vraždiace monštrum začína. Odkaz Alexa Gaudina je stále živý.
Kto a ako rozdá karty? A kto nakoniec rozbije bank?
Čítať viac
Počet strán
376
Väzba
pevná väzba
Rozmer
150×210 mm
Hmotnosť
590 g
ISBN
9788097421328
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1712395
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
2. diel série
Celé zle
Vydavateľstvo
Maple Agency
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Nejlepší možný z pokrokových názoru je ten,který má v sobě dostatečnou dávku provokatívnosti, aby jeho stoupenec nohl byt hrdý na svou odlišnost,ale přitahuje i takové množství přivržencu, aby riziko osamocené vyjimečnosti bylo hned zažehnáno hlasitým souhlasem vítězicího množství.“