Ramsay (český jazyk) - Mia Sheridan, Baronet, 2022

13,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Ramsay (český jazyk) - Mia Sheridan, Baronet, 2022
Čítaná
Ramsay (český jazyk) - Mia Sheridan, Baronet, 2022

Ramsay (český jazyk)
Čítaná

Pro Lydii De Havillandovou je návrat Brogana Ramseyho šok. Před lety mu ublížila a zradila ho. Brogan už však není tím zakřiknutým, citlivým chlapcem, kterého znávala. Dospěl v... Čítať viac

Vydavateľstvo
Baronet, 2022
360 strán
5 hodín čítania

Pro Lydii De Havillandovou je návrat Brogana Ramseyho šok. Před lety mu ublížila a zradila ho. Brogan už však není tím zakřiknutým, citlivým chlapcem, kterého znávala. Dospěl v nádherného, mocného muže a chce se pomstít... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Čeština

13,99 €

Cena novej knihy: 17,49 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Pro Lydii De Havillandovou je návrat Brogana Ramseyho šok. Před lety mu ublížila a zradila ho. Brogan už však není tím zakřiknutým, citlivým chlapcem, kterého znávala. Dospěl v nádherného, mocného muže a chce se pomstít.

Brogan Ramsay nedokáže Lydii odpustit, jak krutě se kdysi zachovala jak k němu, tak i k jeho rodině, která kvůli ní zůstala bez peněz. Teď chce její rodinu zničit, stejně jako ona kdysi zničila tu jeho. Jenže z dívky, která mu před lety tak ublížila, je dnes žena, jež mu bere dech.

Ramsay je příběhem o zradě a hněvu, výčitkách a síle odpuštění a o tenké hranici mezi láskou a nenávistí.
Čítať viac
Originálny názov
Ramsay
Počet strán
360
Väzba
pevná väzba
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
400 g
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1753339
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,2 / 5

16 hodnotení

5
4
3
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

8.5.2023
Hranice mezi láskou a nenávistí je opravdu velmi tenká. A tenhle příběh je právě o tom. Jak se v jedné chvíli může vše změnit, jak se vám sevře srdce, jak to bolí.
Ano, Brogan má plné právo se na Lydii zlobit a nejen zlobit, ale opravdu ji nenávidět. Ale Lydia ušla kus cesty a za ty roky sama poznala, co život obnáší a že není vždycky fér.
Knížka se čte jedním dechem a emocemi se rozhodně nešetří. Knihy od Mii Sheridan mají vždycky něco navíc, něco, co vás nutí zamyslet se...nad sebou, nad světem kolem a hlavně je tam vždy naděje. Naděje jít dál, naděje, že všechno dobře dopadne.
Děkuji za krásný čtenářský zážitek.
Čítať viac
28.1.2023
3,5/5
Mia je pre mňa jedna z mojich obľúbených autoriek, pri jej príbehoch sa vždy ocitnem na horskej dráhe plnej emócií, čo úplne milujem. Samozrejme aj teraz tomu tak bolo, no iné príbehy od nej ma zasiahli omnoho viac. V tomto mi jednoducho niečo chýbalo.

Tento príbeh sa môže javiť, ako plný pomsty, nenávisti a klamstiev, no neskôr pochopíte, že je aj plný lásky, odpustenia, pravdy a druhej šanci. A v centre príbehu sú Brogan Ramsay a Lydia, ktorí majú spoločnú minulosť a opäť ich cesty privedú k sebe. Páčilo sa mi, ako autorka v tomto príbehu zobrazila to, ako človek ľahko môže spadnúť na dno spoločenskej vrstvy, ale aj na vystúpiť navrch. Čo je prípad Lydie aj Brogana.

V úvode som úplne chápala Brogana, keď túžil po pomste a aj Lydiu, keď sa snažila aspoň čosi zachrániť. V podstate každý z nich robil to, čo si myslel, že je správne. No, čo mi vadilo na príbehu bola prehnaná naivita Lydie voči svojmu bratovi. Chápem, že to bol jej brat, ale akokeby zatvárala oči pred tým všetkým, čo robil a všetko žehlila za neho.

Na začiatku sa mi postupné zbližovanie Brogana a Lydie páčilo, keďže z nich dvoch doslova sršala láska a bolo ju cítiť z každej strany, ale vždy, keď sa objavil problém, tak sa opäť zasekli a boli sme na začiatku. V podstate ku koncu to bol až začarovaný kruh.

Ale dosť ma tu bavili vedľajšie postavy Fionn a Eileen. Ich vlastné príbehy by mohli byť veľmi zaujímavé. Síce Mia píše úžasné a jej príbehy milujem, keďže veľa jej kníh čítam aj opakovane, no tento mi nesadol.
Čítať viac
18

Som mamina na materskej ktora miluje čítanie kníh. Uprednostňujem romany alebo young adult.

Slávka Beňáková
Overený zákazník
23.10.2022
4,75
Od tejto autorky som už knihu čítala a nakoľko sa mi páčila, tak som sa tešila aj na túto. Kniha sa mi veľmi páčila. Autorka píše veľmi dobre. Príbeh sa mi páčil a aj postavy boli zaujímavé. Autorka v príbehu krásbe poukazala na to ako sa situácia po rokoch môže zmeniť. Tí čo boli hore padnú a naopak tí čo boli na dne sa vytiahnu hore. Ramsay aj napriek tomu, že sa vypracoval hore nikdy nezabudol z kadiaľ pochádza a pomahal tým ktorí sú v situácii v akej bol niekedy on. Veľmi sa mi páčilo ako sa po rokovh zmenila aj hlavna hrdinka Lydia. Po tom ako dospela sa z nej stala silná a rozumná žena. V knihe sa stretávame s nedorozumením, nenávisťou, závisťou, pomstou, ale aj s odpustením, pokorou a hlavne láskou. Čítať viac
5
Overený zákazník
7.10.2022
Mia to proste vie
Autorka má dar vybrať si tému a rozobrať ju z každej strany. Ani v tomto prípade to nebolo inak. Na začiatku on syn záhradníka pracujúci v sídle jej bohatého otca. Jedna situácia, kedy on kľačí a prosí. Po čase sa karta obrátila. On na koni a ona tá, ktorá prichádza prosiť. Výborne spracované, štýl písania príjemný, kniha sa číta sama. A tie írske výrazy, to bola čerešnička na torte. Čítať viac
Sandra Machova
Neoverený nákup
25.9.2022
Dej sa zbytocne natahoval, cely cas som cakala nejaku dramaticku zapletku, ale nic. Netvrdim ze kniha nestoji za precitanie, ale urcite ma autorka ovela lepsie knihy Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Some infinities are bigger than other infinities.“