Palivo pre telo - Mark Lauren, Maggie Greenwood-Robinson, Timy Partners, 2016

7,79 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Palivo pre telo - Mark Lauren, Maggie Greenwood-Robinson, Timy Partners, 2016
Čítaná
Palivo pre telo - Mark Lauren, Maggie Greenwood-Robinson, Timy Partners, 2016

Palivo pre telo
Čítaná

Kalorický cyklus, vaša cesta na zredukovanie telesného tuku a lepšie vyrysovanie svalstva

Nezlyhávajúci a jednoduchý stravovací plán „kolujúcich kalórií“ bez získavania tukových záhybov, určený na naštartovanie vášho metabolizmu, stimulovanie straty hmotnosti,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Timy Partners, 2016
Počet strán
284

Nezlyhávajúci a jednoduchý stravovací plán „kolujúcich kalórií“ bez získavania tukových záhybov, určený na naštartovanie vášho metabolizmu, stimulovanie straty hmotnosti, spevnenie tela a udržanie kondície potrebnej pre život... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Slovenčina
11,99 €

7,79 €

-35 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Nezlyhávajúci a jednoduchý stravovací plán „kolujúcich kalórií“ bez získavania tukových záhybov, určený na naštartovanie vášho metabolizmu, stimulovanie straty hmotnosti, spevnenie tela a udržanie kondície potrebnej pre život – od autora knihy Telo ako posilňovňa.

Mark Lauren, medzinárodný fenomén fitnesu a tréner jednotiek špeciálneho určenia armády USA, pracoval so všetkými – od vojakov po civilistov, ktorí sa rýchlo chceli dostať do vrcholnej kondície, a to bez drahého vybavenia alebo členstva v nejakej telocvični. Teraz rovnako disciplinovane zameriava svoju pozornosť a priamočiare rady na správnu výživu, dodávajúcu palivo vášmu telu. V Palive pre telo uvádza prvý raz svoju prelomovú koncepciu „kolujúcich kalórií“ – tajnú zbraň pre stratu hmotnosti, ktorá využíva jednoduchý rozpis nárastu a poklesu kalórií a sacharidov v týždňových intervaloch tak, aby oklamala metabolizmus a udržala telo v programe spaľovania tuku.

M. Lauren poskytuje užitočný stravovací program a ponúka vyše päťdesiat receptov na chutné raňajky, desiaty, obedy, olovranty a večere. Sú sústredené okolo „skvelej sedmičky“ – mäsa suchozemských živočíchov, rýb, zeleniny, ovocia, cereálií, orechov a rastlinných semien. Tento nový stravovací program dopĺňa séria desaťminútových cvičení hmotnosťou vlastného tela. Publikácia Palivo pre telo, ktorá spočíva na najnovšom nutričnom výskume a zahŕňa fotografie jednotlivých cvičebných postupov, sa stane výzvou pre vaše uvažovanie o potrave, zmene vlastného života a svojho tela.

Mark Lauren je vojenský špecialista na telesný tréning, ktorý trénuje nielen jednotky špeciálneho určenia, ale je aj vyhľadávaný osobný tréner mužov a žien civilného sektora, a to na všetkých úrovniach telesnej kondície; venuje sa triatlonu a je majstrom thajského boxu. Známy je ako autor medzinárodne uznávanej série kníh s titulmi Telo ako posilňovňa, Telo ako posilňovňa pre ženy, Telo ako posilňovňa: 90-dňová výzva pre mužov, Telo ako posilňovňa: 90-dňová výzva pre ženy. Žije v Tampe na Floride.
Čítať viac
Počet strán
284
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
205×235 mm
Hmotnosť
705 g
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
935353
Štýl
zdravé
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Timy Partners
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Autori

Čítať viac

Vydavateľstvo Timy Partners

Čítať viac

„Knihy sú ako korenie. Zvýrazňujú naše dni, nepripomínajú nám našu všednosť, ale umožňujú nám zreteľne si uvedomiť, koľko cestičiek môže každý nájsť vo svojom živote. Cestičiek k radosti, láske, pokoju či dobrodružstvu.“