365 dní s Máriou
E-kniha

Mária – rodička Ježiša Krista, Matka a verná ikona Cirkvi – stojí v centre dejín kresťanstva. Úcta k nej je taká nevyhnutná, že ju možno prirovnať k potrebe zhlboka dýchať.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Zachej
Počet strán
320

Mária – rodička Ježiša Krista, Matka a verná ikona Cirkvi – stojí v centre dejín kresťanstva. Úcta k nej je taká nevyhnutná, že ju možno prirovnať k potrebe zhlboka dýchať. Kniha 365 dní s Máriouje dobrým spoločníkom, ... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

11,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

365 dní s Máriou - Luca Crippa, Zachej
E-kniha
11,90 €

Viac o e-knihe

Mária – rodička Ježiša Krista, Matka a verná ikona Cirkvi – stojí v centre dejín kresťanstva. Úcta k nej je taká nevyhnutná, že ju možno prirovnať k potrebe zhlboka dýchať. Kniha 365 dní s Máriouje dobrým spoločníkom, ponúkajúcim mariánske úvahy, rozjímania a modlitby, ktoré budú čitateľa sprevádzať počas celého roka.
Mária je nekonečným prameňom múdrosti, viery, nádeje a lásky. Je zdrojom tvorivosti, z ktorého čerpali a naďalej čerpajú kresťania - od najväčších vzdelancov až po celkom jednoduchých ľudí.
Mariánsky ctiteľ sa môže tešiť, že ho bude dennodenne sprevádzať veľkolepá mariánska symfónia zaznievajúca už dve tisícročia, ktorá ako životodarná rieka dorazila cez peripetie vekov až k nám.
Kráčajte malými krôčikmi krátkeho čítania a modlitby spolu s Máriou priamo k Bohu.
Čítať viac
Originálny názov
365 giorni con Maria
Počet strán
320
Naše katalógové číslo
2378571
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Zachej
Pre koho
pre kresťanov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

„When you are measuring life, you are not living it.“

The Time Keeper - Mitch Albom, 2013
The Time Keeper
Mitch Albom