Čipkovaný tato - Igor Adamec, Hedviga Gutierrez (ilustrátor), Artis Omnis, 2022

14,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Čipkovaný tato

Známy slovenský herec Igor Adamec roky bavil deti ako Kakaovník, teraz pre ne ako Čipkovaný tato pripravil zábavné rozprávky pred spaním. Vystupujú v nich súčasní hrdinovia:... Čítať viac

Vek
4+
Vydavateľstvo
Artis Omnis, 2022
104 strán
1-2 hodiny čítania

Známy slovenský herec Igor Adamec roky bavil deti ako Kakaovník, teraz pre ne ako Čipkovaný tato pripravil zábavné rozprávky pred spaním. Vystupujú v nich súčasní hrdinovia: poštárka, ítečkár, dirigent, starosta, fotograf či kúzelník. Zakaždým sa im... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

14,90 €

Na sklade 5 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 26 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023

Viac o knihe

Známy slovenský herec Igor Adamec roky bavil deti ako Kakaovník, teraz pre ne ako Čipkovaný tato pripravil zábavné rozprávky pred spaním. Vystupujú v nich súčasní hrdinovia: poštárka, ítečkár, dirigent, starosta, fotograf či kúzelník.

Zakaždým sa im stane veselá a vtipná príhoda, na ktorej sa dobre zabavia nielen deti, ale aj ich rodičia či starí rodičia. Rozprávka predsa poteší v každom veku! Poskytne útechu a povzbudenie pred ďalším dňom. Prináša tiež nádej, že zázraky existujú. Tak teda dobrú noc a sladké sny!
Čítať viac
Počet strán
104
Väzba
pevná väzba
Rozmer
170×230 mm
Hmotnosť
372 g
ISBN
9788082011602
Rok vydania
2022
Edícia
Jojo
Vekové odporúčanie
4+
Naše katalógové číslo
1662965
Ilustrácie
Štýl
humorný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Artis Omnis
Pre koho
pre deti
Účel knihy
na dobrú noc
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

6 hodnotení

6
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
30.6.2023
Vtipná detská kniha
Igora Adamca zrejme mnohí poznáte ako ,,Kakaovníka", ale prostredníctvom tejto knihy ho môžete spoznať aj ako veľmi originálneho spisovateľa, o čom svedčia aj tieto príbehy pre deti.
Keď si večer tato vezme na seba mamkinu blúzku, deti vedia, že je čas na rozprávky. A to bez rozdielu veku. V tejto knihe sa nájdu rozprávky pre tie najmenšie deti, pre väčšie, ktoré už čítajú, pre deti, ktoré si radi vymýšľajú, ale i pre dospelých. Všetky sú jedinečné a vtipné. Dokonca z nich vyplývajú rôzne ponaučenia. Poniektoré sú mierne sarkastické, ich zmysel pochopia hlavne dospelí, ale deti sa na ne budú pozerať svojimi očami, čo je fajn :) Veď sami zistíte, ako to bolo s kozou na titulke časopisu, či mudrlantom, ktorý sa priveľa pýta.
Táto kniha je odporúčaná pre deti od 4 rokov až do 100. Ja len dúfam, že sa neurazia tí starší, tak ja by som tú latku posunula ešte vyššie :) Ja som sa na všetkých príbehoch veľa nasmiala, naša dcérka sa zas veľa pýtala. Vyskúšajte aj vy túto knihu. O zábavu budete mať postarané (myslím aj vás - dospelých).
Čítať viac
4.12.2022
Veľmi milá, originálna a vtipná detská kniha ...
Veľmi milá, originálna a vtipná detská kniha, ktorá zaujme malé, stredne veľké, veľké a aj tie už dávno odrastené deti.
.
Mamy sú mamy, no ja stále tvrdím, že čo sa týka vymýšľania rozprávok na dobrú noc, tatovia majú takmer vždy navrch. U nás doma to platí tiež. Tato je v tomto smere oveľa kreatívnejší a niekedy sa nestačím čudovať, čo všetko už navymýšľal ...
Všakovaké rozprávky vymýšľal svojim deťom aj Igor Adamec, ktorý sa inšpiroval svojím otcom a na pomoc pri rozprávaní si brával niečo zo šatníka svojej manželky - Igor mal konkrétne na tento účel vyčlenenú čipkovanú blúzku. Niekedy ju len tak položil na vankúšik, inokedy si ju jednoducho obliekol. A čo prvé napadne deťom, keď vidia tata v blúzke? Zachichotať sa na ňom a vymyslieť mu prezývku - a tak vznikol Čipkovaný tato.
.
Rozprávky v knihe sú rozdelené do štyroch kategórií, podľa veku detí.
Sú naozaj veľmi rôznorodé, dotýkajú sa všakovakých tém a na konci každej čaká dieťa a aj dospelého nejaké ponaučenie. Musím povedať, že na tie som sa vždy tešila najviac, pretože majú skvelú pointu. Niekedy bola pointa dokonca dvojzmyselná a aj keď sa smejete spolu s dieťaťom na tej istej vete, ponaučenia tam vy, dospelí, uvidíte dve.
Mne sa veľmi páčila napríklad rozprávka o najfotogenickejšej koze všetkých čias, či o tom, že aj cez komín sa dá nájsť frajerka.
A predpokladám, že taká rozprávka Ako si tato priviedol kamaráta vás svojím ponaučením rozosmeje ešte viac, ako vašich loptošov.
Kniha je určená pre deti od 4 rokov a je nádherne ilustrovaná. Dúfam, že sa v terajšej záplave detských kníh s vianočnou tématikou nestratí a upúta rodičov, pretože si zaslúži byť čítaná.
Čítať viac

Igor Adamec

Čítať viac

Vydavateľstvo Artis Omnis

Čítať viac

„Niekedy je všetko čo máme okamih. Neexistujú žiadne opakovania. Všetko, čo sa niekedy stalo, robí život životom.“