Som to ja
E-kniha

Niekedy si musíme siahnuť na dno, aby sme zistili, čo je pre nás dôležité a našli tak samých seba. Adriana prežíva náročné obdobie nie len vo svojom živote, ale aj vo firme,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Zuzana Pončáková
404 strán
6-7 hodín čítania

Niekedy si musíme siahnuť na dno, aby sme zistili, čo je pre nás dôležité a našli tak samých seba. Adriana prežíva náročné obdobie nie len vo svojom živote, ale aj vo firme, ktorú vlastní. Po dlhých rokoch stretáva svoju detskú... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

9,70 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Karin Lednická:Šikmý kostel: Třetí díl. Bílá vrána, 2024
Som to ja - Zuzana Pončáková, Zuzana Pončáková
E-kniha
9,70 €

Viac o e-knihe

Niekedy si musíme siahnuť na dno, aby sme zistili, čo je pre nás dôležité a našli tak samých seba. Adriana prežíva náročné obdobie nie len vo svojom živote, ale aj vo firme, ktorú vlastní. Po dlhých rokoch stretáva svoju detskú lásku Alexa a začína si uvedomovať kým bola. Bojuje s démonmi, ktorí sú ukrytí hlboko v jej duši a snaží sa nad nimi zvíťaziť. Aby zachránila otcov podnik, musí spolupracovať s mužom, ktorého kedysi milovala. Snaží sa žiť iba prítomnosťou, no minulosť ju každým dňom prenasleduje viac a viac...
Čítať viac
Počet strán
404
Naše katalógové číslo
655405
Štýl
romantický, napínavý
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Zuzana Pončáková
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,4 / 5

9 hodnotení

6
1
2
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

12.3.2023
Silná kniha
Príbeh v sebe nesie obrovskú silu! Adriana, ktorá si prešla peklom nemážiadne sebavedomie. Silná a krásna žena s rozdrtenou dušou a zlomenín srdcom. Do života jej po dlhých rokoch opäť vstupuje prvá láska a dlhoročný priateľ Alex. Dokáže Alex Adriane pomôcť s démonmi, ktorých v sebe má?

Zo začiatku si treba trošku zvyknúť na štýl autorky, ale po dvoch kapitolách je to paráda! Dej sa postupne odkrýva čo necháva voľnosť vašej fantázii.
Priznám sa, že mi párkrát vybehla slzička a nadávky. Zlosť na toho ...
Sesterská láska bola úžasná. V skratke kniha mala veľa emócií, ktoré budete prežívať s hlavnou hrdinkou!

Knihu odporúčam.
Čítať viac
Denisa Zahurančíková
Neoverený nákup
14.12.2022
Prvá vec, ktorá má na knihe zarazila/zaujala bol štýl písania, ktorý autorka použila. Trvalo mi dlhšie, než som si na to zvykla, ale konci sa mi to strašne páčilo. Malo to svoje čaro.
Dialógy boli prepojené s vnútornými monológmi postáv. Bolo tu krásne znázornené, že človek si aj niečo myslí, ale povie úplne niečo iné.

Nečakala som, že táto kniha bude mať taký silný príbeh. Touto knihou som si potvrdila, že ženy dokážu naozaj všetko. Dostať sa aj z toho najhlbšieho dna a byť opäť šťastná a dokázať milovať samú seba.

Táto kniha priam prekypovala láskou. Nebolo to ale nič prehnané. Osobne nemám veľmi rada v knihách oslovenia ako láska, poklad, miláčik... ale tuna mi to sadlo ako riť na šerbeľ!
Ale zároveň mal príbeh aj trpkú príchuť minulosti, s ktorou hlavná hrdinka bojovala.

Možno koniec pre niekoho bol dlhší, pre mňa bol dokonalou bodkou príbehu. Miestami som sa roztápala. Nádherný záver.

Mínus tejto knihy je ale korektúra.
Zo začiatku strašne dlhé kapitoly, opakovanie sa myšlienok hlavného hrdinu... Preto sa mi aj zo začiatku čítala kniha ťažšie a zdĺhavo.
Čítať viac
13
Overený zákazník
16.10.2022
Traumy minulosti vedia dlho trápiť nie len nás, ale aj našich blízkych a ovplyvniť ľudí, ktorí by chceli do nášho života patriť. Či sme už naozaj pripravení zmieriť sa s minulosťou, to zistíme v tú správnu chvíľu, ku ktorej nás môžu doviesť náhody alebo, žeby to bol osud?

Kto by to bol povedal, že táto kniha ukrýva tak trpký a smutný príbeh ženy, ktorá stratila samú seba, no opäť sa našla, vďaka ľuďom, ktorým na nej záleží, ale hlavne vďaka láske.

Veľmi milé prekvapenie, čo sa smerovania deja týka. Príbeh je bolestný, ale pritom tak milo romanticko detský, niekedy až prisladký, že to vytvára naozaj zaujímavý kontrast.

Láska od detstva či osudová láska, ktorá prežije roky odlúčenia, sú námety, ktoré si ma vedia získať. Takéto príbehy moje romantické ja naozaj zbožňuje, je to presne to, čo pohladí dušu.

Čo ma na knihe hneď oslovilo, bolo prepojenie vnútorného monológu a dialógov medzi postavami. Častokrát si myslíme niečo iné, než nakoniec povieme, a to nám tu autorka skvelo ukázala.

Celková myšlienka knihy je krásna a autorka príbeh pekne vymyslela, lenže odfláknutá korektúra dojem z čítania dosť kazí. Toto je najväčší kameň úrazu pri tomto príbehu, že sa v ňom ponechali zbytočnosti, ktoré dej brzdia (napr. koniec bol nudnejší a zbytočne zdĺhavý) a taktiež veľké množstvo chýb, ktoré ničia oči.

Verím, že ak by sa do vydania knihy autorka pustila teraz, s pár schopnými betami a šikovnou korektorkou, celkový dojem a dynamika príbehu by bola oveľa lepšia. Preto jej držím palce do budúcna a prajem jej do cesty šikovných ľudí, pretože nám určite má čo ponúknuť.
Čítať viac
Andrea
Neoverený nákup
25.2.2021
Výborná kniha. Veľmi pútavo napísaná a veľmi sa mi páčilo, ako v nej autorka prepojila vnútorný dialóg človeka...je to presne tak - jedno si myslíme, a často povieme niečo úplne iné, zviazaní vlastným strachom a prevzatými vzorcami správania sa... Čokoľvek sa nám v živote stane, podstatné je, čo s tým urobíme. A pomocou tohto príbehu môžeme nájsť silu opäť vzlietnuť. Že to nie je jednoduché, to je jasné. Ale dá sa to...a oplatí sa to... Čítať viac
Karolína
Neoverený nákup
20.2.2021
Krásný příběh. Okamžitě jsem byla vtažena do děje a knížku jsem přečetla jedním dechem. Rozhodně si ji připisuji na seznam oblíbených knížek a ráda si ji přečtu znovu a znovu. Mohu jen doporučit! Čítať viac

„O čo väčšia múdrosť, o to väčší rozmar. Zamkni ženský dôvtip za dverami, vyskočí oknom. Zavri okno, vylezie kľúčovou dierkou. Upchaj ju, vyletí s dymom cez komín.“

Ako sa vám páči - William Shakespeare, 2006
Ako sa vám páči
William Shakespeare