Maminka, nekrič!
E-kniha

Ako sa nenechať ovládnuť hnevom a zostať láskavým rodičom

Chcete byť dobrým a láskavým rodičom, no aj tak sa niekedy prichytíte pri tom, že na svoje dieťa vo vypätých chvíľach kričíte? V knihe Maminka, nekrič! nájdete užitočné rady a... Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2021
Počet strán
200

Chcete byť dobrým a láskavým rodičom, no aj tak sa niekedy prichytíte pri tom, že na svoje dieťa vo vypätých chvíľach kričíte? V knihe Maminka, nekrič! nájdete užitočné rady a autentické príbehy zo života rodičov a ich... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

10,19 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Chcete byť dobrým a láskavým rodičom, no aj tak sa niekedy prichytíte pri tom, že na svoje dieťa vo vypätých chvíľach kričíte?

Rodinný život dnes až príliš často ovplyvňujú nadmerná úzkosť, únava a rôzne stresové situácie. Vypäté emócie potom často vedú k tomu, že ako rodičia zareagujeme úplne inak, než by sme v skutočnosti chceli.
V knihe Maminka, nekrič! nájdete užitočné rady a autentické príbehy zo života rodičov a ich milovaných ratolestí, ktoré vám umožnia pozrieť sa na danú situáciu naraz očami dieťaťa aj rodičia. Autorky tu kladú dôraz na láskyplnú komunikáciu, pochopenie a empatiu, pretože práve tie sú kľúčom k spokojnosti detí aj rodičov.
Čítať viac
Počet strán
200
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
884825
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Grada
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

5 hodnotení

3
2
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Beáta
Neoverený nákup
30.8.2021
Nápomocná kniha
Táto kniha nie je iba návodom na to, ako sa správať ku nazlostenému dieťaťu, prípadne ku takému, ktoré vás vytáča. V tejto knihe sa dočítate o tom, že najprv musíte nájsť samú seba, prípadne sa zmeniť, aby ste mohli povedať: ,,Toto som JA taká, akou som stále chcela byť." Vtedy ľahšie nájdete aj cestu k pochopeniu emócií svojho dieťaťa. V knihe sú príklady rôznych situácií, cvičenia, vizualizácie. V mnohom som sa videla a kniha mi veľmi pomohla pochopiť samú seba, hlavne keď máme z detstva aj veľa negatívnych skúseností. Áno, pekne sa to všetko číta, ale oveľa ťažšie vykonáva, najmä ak treba popracovať i na sebe. Nejde to zo dňa na deň.
V knihe je veľa dobrých myšlienok a názorov. Ja by som však ešte prijala viac príkladov hlavne na zvládanie výlevov hnevu u detí (hádzanie sa o zem, atď.).
Kniha je veľmi zaujímavá, poučná a veľmi ju odporúčam hlavne rodičom, ktorí nemali príliš idilické detstvo. Mnohé pochopia.
Čítať viac
16

Čitateľka od roku 1993, lovkyňa antikvariátnych pokladov a milovníčka ilustrácií bookstagram @mrs.columbo.loves.reading

Irisa Krížiková
Overený zákazník
9.8.2021
dobrá inšpirácia
Po knihe som siahla v snahe nájsť spôsob či radu, ako byť lepšou mamou, nakoľko v názve sa často vidím.
Kniha je skôr akýmsi návodom ako zvládať vlastný stres a naučiť sa zorpoznávať svoje emócie, a tak zlepšiť svoje správanie k deťom v ich vlastných stresových situáciách.
Nemôžem povedať, že by mi táto príručka pomohla urobiť významnú zmenu v živote a spôsobe výchovy, ale určite som v nej našla zopár inšpiratívnych myšlienok a návodov, ako sa zachovať v okamihoch, keď hnev prevládne nad triezvym uvažovaním.
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “