Mindhunter – Lovci myšlenek
E-kniha

Autentická výpověď vyšetřovatele FBI Johna Douglase, zakladatele profilovacího programu FBI, který se stal inspirací pro postavu agenta Crawforda z filmu Mlčení jehňátek.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Jota
421 strán
6 hodín čítania

Autentická výpověď vyšetřovatele FBI Johna Douglase, zakladatele profilovacího programu FBI, který se stal inspirací pro postavu agenta Crawforda z filmu Mlčení jehňátek. Předloha stejnojmenného TV seriálu ... Čítať viac

  • EPUB MOBI
  • Čeština

9,45 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Autentická výpověď vyšetřovatele FBI Johna Douglase, zakladatele profilovacího programu FBI, který se stal inspirací pro postavu agenta Crawforda z filmu Mlčení jehňátek. Předloha stejnojmenného TV seriálu Davida Finchera.
Čítať viac
Originálny názov
Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit
Počet strán
421
ISBN MOBI
978-80-7565-830-2
ISBN EPUB
978-80-7565-829-6
Naše katalógové číslo
1108775
Štýl
psychologický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Jota
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

7 hodnotení

8
0
0
1
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

24.10.2023
Netreba snáď ani hovoriť, že Mindhuntera si užijú najmä milovníci true crime fascinovaní psychológiou a pohnútkami sériových vrahov. Autorom tejto audioknihy je bývalý agent FBI, ktorý v službe prežil viac ako 20 rokov, a tak nám dokáže ponúknuť pohľad na svet týchto ľudí (alebo skôr monštier), čo sa naskytne len zriedkavo.

John Douglas poskladal svoje dielo na rozhovoroch a konfrontáciách so zločincami takého kalibru, aký si my, obyčajní smrteľníci, dokážeme predstaviť len veľmi ťažko. Podarilo sa mu dostať do ich hláv, porozumieť ich rozmýšľaniu a najmä motívom, ktoré ich k tým príšernostiam viedli.

Poslucháč dostane možnosť nahliadnuť aj do vyšetrovacích postupov FBI, do profilovania páchateľov a príde do kontaktu s rôznymi analýzami.

Jedným z pozoruhodných aspektov tejto audioknihy je spôsob, akým autor spracováva svoje rozhovory. Jeho schopnosť vnímať jemné odchýlky v správaní a reči týchto zločincov a následné psychologické hodnotenie sú skutočne fascinujúce. Je evidentné, že autor má rozsiahle skúsenosti v oblasti kriminalistiky, a tak jeho odborné komentáre ozaj stáli za to.
Čítať viac
Zuzana
Neoverený nákup
31.8.2023
Pútavé rozprávanie o zaujímavých prípadoch zasadené do reality. Čitateľa drží v napätí každú minútu deja. Na pozadí sa odvíja životný príbeh rozprávača čo citlivo prepletá a obrusuje hrany hrôzostrašným kriminálnym činom. Čítať viac
Veronika
Neoverený nákup
24.9.2021
Super kniha, chtěla jsem si ji přečíst už celkem dlouho, slyšela jsem o ní v podcastech, které poslouchám, zároveň jsem viděla seriál, moc mě potěšilo, když vyšla i v češtině, rozhodně doporučuji :) Čítať viac

Vydavateľstvo Jota

Čítať viac

„Úlomky roztrieštenej ľudskosti boli natoľko bežné, že ich človek rýchlo vypustil z hlavy. “

Smrtiaca biela - Robert Galbraith, J.K. Rowling, 2019
Smrtiaca biela
Robert Galbraith, J.K. Rowling